Nieuwe artikelen:

 • Moschino Toy 2 Bubble Gum

  Moschino Toy 2 Bubble Gum
 • Charlotte Tilbury Nudegasm Face Palette

  Charlotte Tilbury Nudegasm Face Palette
 • Mijn (of eigenlijk onze) liefde voor sneakers

  Mijn (of eigenlijk onze) liefde voor sneakers
 • Abysk Facial Oil & Facial Cleanser

  Abysk Facial Oil & Facial Cleanser
 • SHOP TIP | DE BIJENKORF BEAUTY ADVENTSKALENDER 2021

  SHOP TIP | DE BIJENKORF BEAUTY ADVENTSKALENDER 2021
 • Diego Dalla Palma Struccatutto Detox Make-up Cleansing Butter

  Diego Dalla Palma Struccatutto Detox Make-up Cleansing Butter
 • Zara Universal Oud

  Zara Universal Oud
 • Kate Spade New York Eau de Parfum

  Kate Spade New York Eau de Parfum
 • Diego Dalla Palma The Elixir

  Diego Dalla Palma The Elixir
 • Heb jij ook te veel rente betaald?

  Heb jij ook te veel rente betaald?

(*) HOME | DIVERSE SOORTEN FOTOBEHANG VAN PIXERS.NL

(*) HOME | DIVERSE SOORTEN FOTOBEHANG VAN PIXERS.NL

Soms kan een ruimte in huis wel eens een andere touch gebruiken, en dat kan bijvoorbeeld met het gave fotobehang van PIXERS. Dit is geen standaard behang, zoals je vaak in huizen ziet.Het geeft een heel gaaf effect aan elke ruimte, denk aan bijvoorbeeld de kinderkamer, slaapkamer, eigenlijk elke ruimte in huis of op het werk.

pixers1
Zoals hier boven te zien is, zijn de meubels vrij basic en braaf. Als je dan het kleurrijke fotobehang van PIXERS ziet, geeft dit een heel stoer en vrolijk effect. Natuurlijk kan je het zo bont maken als jezelf wilt, want ik begrijp dat dit natuurlijk niet in elke woonkamer past.

pixers2
Deze stijl vind ik zelf enorm gaaf, en ik zie dit ook zo in bijvoorbeeld een hotel terug komen. Zo zie je maar dat je met een fotobehang een hele ruimte kan veranderen, dat scheelt ook gelijk weer heel wat verbouwingskosten 😉

Over PIXERS
“Bij PIXERS hebben we bovennatuurlijke krachten. We betoveren de omgeving en vervormen de ruimtetijd. We kunnen bergen verzetten en je doen wakker worden in de wolken.Toch geloven we het meest in de kracht van verhalen. Ze stellen ons in staat om te zeggen wie we zijn en anderen tezelfdertijd te inspireren. De beste verhalen zijn deze die je zelf maakt – wij zullen je helpen om ze vorm te geven. We zijn wereldburgers. Onze ambities bereiken de sterren en we volgen onze dromen. We denken en handelen globaal, want we weten dat goede verhalen alle barriĂšres kunnen overstijgen. We personaliseren alle soorten interieurs over de hele wereld en we zullen je hierbij helpen op duizenden manieren.”

pixers5
Het is dat wij in onze slaapkamer niet echt een muur vrij hebben, maar op deze manier met de Eiffeltoren vind ik het effect heel mooi. Zoals je kan zien is het fotobehang niet mega aanwezig, en toch geeft het weer een extra touch aan de hele kamer.

pixers7
En voor een kinderkamers zijn er ook eindeloos veel mogelijkheden, en dat laat de foto hier boven weer goed zien. Dit is toch een hartstikke gaaf effect, welke kindje zou hier nou niet blij van worden?

Wat ik zelf zo gaaf vind aan het concept van PIXERS, is dat de ontwerpen en het effect geen dertien in een dozijn is. Het geeft een uniek en mooi resultaat en het kan gewoon in elke ruimte, klein of groet toegepast worden. Ik heb zelfs voorbeelden gezien van wc’s, en ook dat zag er mooi uit.
post signature
*Dit is een gesponsord artikel.

Volg:

6 Reacties

 1. Robin Valentine
  september 15, 2016 / 4:31 pm

  die met de eiffel toren vind ik echt heel mooi! de overige prints zijn iets tĂ© heftig voor mij 🙂

 2. september 15, 2016 / 9:11 pm

  Ik zou dit zo graag cadeau willen doen aan mijn vriendin. Ze zit met een fel, lime groen muurtje. En ik wil haar wel eens een restyling willen aanbieden. Ze heeft iets met jungle…

  Bij mij zou het thuis een mooi idee zijn in de aanbouw en dan een Chinees, Japans thema… Yeah!

 3. Angelique
  september 15, 2016 / 10:42 pm

  Het ziet er mooi uit maar echt veels te aanwezig!

 4. Nikita
  oktober 15, 2016 / 3:28 pm

  Het eiffeltoren behang is geweldig, geeft een ruimtelijk en rustig gevoel, de andere voorbeelden zouden bij mij onrust veroorzaken, maar vooral de bovenste vind ik wel een heel gaaf effect hebben

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge