Nieuwe artikelen:

 • In The Mix | Drunk Elephant Skincare

  In The Mix | Drunk Elephant Skincare
 • Love on the Brain – Ali Hazelwood

  Love on the Brain – Ali Hazelwood
 • Mijn favoriete hydraterende gezichtsproducten (van dit moment)

  Mijn favoriete hydraterende gezichtsproducten (van dit moment)
 • Marc Jacobs Daisy Ever So Fresh

  Marc Jacobs Daisy Ever So Fresh
 • Langeafstandrelatie? Zo kun je alsnog intiem zijn met je partner

  Langeafstandrelatie? Zo kun je alsnog intiem zijn met je partner
 • Zwaartekracht – Olivia Lewis

  Zwaartekracht – Olivia Lewis
 • Nieuw | Pepe Jeans London BRIGHT

  Nieuw | Pepe Jeans London BRIGHT
 • Hoe kies ik het juiste type bad voor mijn badkamer uit?

  Hoe kies ik het juiste type bad voor mijn badkamer uit?
 • Grote verbouwing op de planning? Het is verstandig om deze 3 vakmannen in …

  Grote verbouwing op de planning? Het is verstandig om deze 3 vakmannen in te huren
 • Deze dingen doe ik graag online

  Deze dingen doe ik graag online

DE BESTE EN HANDIGSTE KOOKAPPARATUUR VAN 2019

DE BESTE EN HANDIGSTE KOOKAPPARATUUR VAN 2019

Er zijn weinig mensen die niet van eten houden. Wel zijn er mensen die niet van koken houden (zoals ik haha!). Toch is koken een ontzettend leuke activiteit en een budgetvriendelijke manier om jezelf en mensen die mee-eten, lekker eten voor te schotelen. Daarnaast worden er jaarlijks innovatieve uitvindingen gedaan op het gebied van keukenapparatuur, waardoor koken je ook steeds makkelijker gemaakt wordt. Benieuwd wat de beste en handigste kookapparatuur van dit jaar zijn? Lees gauw verder!

Stoomkoker

Met een stoomkoker kun je je groentes, stukje vis of vlees heerlijk stomen. Het is een snelle en makkelijke manier om je eten te bereiden zonder alle vetten van koken of bakken mee te nemen. Stukken gezonder dus! Vele stoomkokers hebben meerdere afzonderlijke stoomschalen, waardoor je meerdere soorten voedsel tegelijkertijd kunt bereiden. De prijzen van een stoomkoker kunnen variëren tussen de €65 en €100.

Combimagnetron

Een combimagnetron is een heel efficiënte optie voor eenieder die met weinig keukenapparatuur veel verschillende gerechten klaar zou willen maken. Een combimagnetron is vaak een stuk goedkoper dan een combi-oven, maar binnen een combimagnetron heb je alsnog de een heteluchtoven en een grilloven, in het gemak van een compacte magnetron. Combimagnetrons kun je zowel ingebouwd als losstaand aanschaffen. Heb jij de beste combimagnetron 2019 al in huis?

Minder gas

Volgens de Nederlandse overheid zou er in 2050 geen enkel Nederlands huis gekoppeld moeten zijn aan aardgas. Veel mensen gaan dan ook over op koken met inductie (elektrisch koken). Toch vinden veel mensen het vaak lastiger om te koken op een elektrische plaat dan op een fornuis (tenminste ik moest daar in het begin wel heel erg aan wennen). Gelukkig zijn er anno 2019 ook mogelijkheden om elektrisch te koken op een ‘traditioneel’ fornuis! Zo heb je het gevoel van een gasfornuis, terwijl je elektrisch je eten bereidt.

Slimme keukenapparatuur

Nu het zelfs mogelijk is om tegen slimme speakers te praten, kan keukenapparatuur natuurlijk niet achterblijven. Daarom kwamen grote bedrijven zoals LG, Samsung en Ikea met een mogelijkheid tot ‘slim’ koken: via een app kun je dan communiceren met je keukenapparatuur. Denk aan met één klik op je smartphone je oven kunnen voorverwarmen, ook als je niet thuis bent. Of een koffiezetapparaat die je koffie klaarmaakt zonder dat jij het apparaat handmatig aan hoeft te zeggen. Dat kan gewoon via je telefoon!

Misschien ook interessant om te lezen >> Weekly Diary | Shoppen, DM & Starbucks Cups.

Volg:

3 Reacties

 1. chucky1012
  oktober 5, 2019 / 1:55 pm

  Inspiratie 😉
  Handig zo een stoomoven etc…..

  Xoxo

 2. oktober 6, 2019 / 9:35 am

  Pfoeh, ik ben niet zo’n keukenprinses. Andre kookt meestal haha;-) Wij maken vooral veel gebruik van onze oven en een rijstkoker en natuurlijk de waterkoker, maar verder hebben we eigenlijk niet echt speciale apparaten in de keuken.
  bychristiana onlangs geplaatst…My style | Mixing patterns with MSGMMy Profile

 3. Anja
  oktober 25, 2019 / 4:58 pm

  Ben absoluut geen keukenprinses, vind het al lastig om elke week weer een nieuw weekmenu samen te stellen. Dus daar begint het al, maar ik denk ook altijd dat ik alles tegelijk kan doen. Dus brandt er nog weleens wat aan, wat ik dan vervolgens niet ruik. Dus ben ik begonnen met veel gebruik te maken van de slowcooker en oven. Lekker makkelijk, alles bij elkaar en na een tijdje is het klaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge