Nieuwe artikelen:

 • Marc Jacobs Daisy Ever So Fresh

  Marc Jacobs Daisy Ever So Fresh
 • Zwaartekracht – Olivia Lewis

  Zwaartekracht – Olivia Lewis
 • Langeafstandrelatie? Zo kun je alsnog intiem zijn met je partner

  Langeafstandrelatie? Zo kun je alsnog intiem zijn met je partner
 • Nieuw | Pepe Jeans London BRIGHT

  Nieuw | Pepe Jeans London BRIGHT
 • Hoe kies ik het juiste type bad voor mijn badkamer uit?

  Hoe kies ik het juiste type bad voor mijn badkamer uit?
 • Grote verbouwing op de planning? Het is verstandig om deze 3 vakmannen in …

  Grote verbouwing op de planning? Het is verstandig om deze 3 vakmannen in te huren
 • Deze dingen doe ik graag online

  Deze dingen doe ik graag online
 • Lancôme Idôle Nectar Eau de Parfum

  Lancôme Idôle Nectar Eau de Parfum
 • A Not So Meet Cute – Meghan Quinn

  A Not So Meet Cute – Meghan Quinn
 • Favoriete zomerparfums voor mannen

  Favoriete zomerparfums voor mannen

Tips voor als je kindje naar school gaat

Tips voor als je kindje naar school gaat

Het lijkt nog niet zolang geleden dat mijn dochter voor het eerst naar school ging met haar kinderrugzak, zelfgekozen outfit en staartjes. Inmiddels is zij alweer bijna 14 en breng ik regelmatig andere kindjes naar school. Soms is het wel jammer dat ik geen foto’s heb van vroeger, van haar eerste keer naar school…vandaar ook dat ik een aantal tips in dit artikel heb verzameld.

Leg alles een avond van te voren klaar

Kijk een avond van te voren al naar de outfit voor je kindje, lunch voor school en leg alles al zo goed als klaar. Dat scheelt in de ochtend stress, deze tip is trouwens ook handig voor als je kindje al wat ouder is. En dan ineens krijgen ze de leeftijd om alles lekker zelf klaar te leggen 😉

Het lijkt nog niet zolang geleden dat mijn dochter voor het eerst naar school ging met haar kinderrugzak, zelfgekozen outfit en staartjes. Inmiddels is zij alweer bijna 14 en breng ik regelmatig andere kindjes naar school. Soms is het wel jammer dat ik geen foto's heb van vroeger, van haar eerste keer naar school...vandaar ook dat ik een aantal tips in dit artikel heb verzameld.
Bron afbeeldingen Kidslabel

Zet of plak er een naam op

Ik kan het niet meer tellen hoe vaak een lunchbox of een rugzak is kwijtgeraakt. Daarom is het handig om overal de naam van je kindje op te zetten, op de rugzak voor een kind kan je tegenwoordig ook een naam (of andere tekst) laten borduren. Dit is trouwens ook een onwijs leuk cadeau voor een verjaardag. Ik had onder de lunchbox en drinkbeker een naamsticker…en vergeet natuurlijk niet ook de naam in de jas te zetten. Dit check ik ook allemaal van te voren bij de kindjes die ik soms naar schoolbreng, het is zonde als je steeds alles opnieuw moet kopen omdat het weer kwijt is.

Maak foto’s en geniet!

Het is later leuk om terug te kunnen kijken naar dit moment, je kindje voor het eerst naar schoolbrengen. Omdat ik dit niet heb kan ik dit uit eigen ervaring delen, dat ik dit stukje soms wel mis in ons fotoalbum. Tegenwoordig is een foto zo gemaakt met je mobiel of digitale camera. Heb je een leuke/lieve foto? Top! Vergeet ook niet van het moment te genieten, het is voor iedereen een spannende dag…het begin van nog meer jaren op school 🙂

Lees ook: Koffie zetten met een percolator: hoe werkt dat?

Volg: