Nieuwe artikelen:

 • Mijn favoriete parfumnoten van dit moment

  Mijn favoriete parfumnoten van dit moment
 • Black Friday 2023 + Beauty Favorieten

  Black Friday 2023 + Beauty Favorieten
 • Hoe belangrijk is regelmatig reinigen van je dakgoot?

  Hoe belangrijk is regelmatig reinigen van je dakgoot?
 • Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen voor freelancers: bescherming voor jouw carrière

  Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen voor freelancers: bescherming voor jouw carrière
 • KAYA Sieraden Urban Chic collectie

  KAYA Sieraden Urban Chic collectie
 • Sim only abonnement afsluiten? Hier moet je aan denken

  Sim only abonnement afsluiten? Hier moet je aan denken
 • Zo vind je de ideale kapster 

  Zo vind je de ideale kapster 
 • Op deze kosten ga ik de komende tijd besparen

  Op deze kosten ga ik de komende tijd besparen
 • Parfums die perfect geschikt zijn voor het najaar

  Parfums die perfect geschikt zijn voor het najaar
 • Montblanc Signature Eau de Parfum

  Montblanc Signature Eau de Parfum

Tips voor als je kindje naar school gaat

Tips voor als je kindje naar school gaat

Het lijkt nog niet zolang geleden dat mijn dochter voor het eerst naar school ging met haar kinderrugzak, zelfgekozen outfit en staartjes. Inmiddels is zij alweer bijna 14 en breng ik regelmatig andere kindjes naar school. Soms is het wel jammer dat ik geen foto’s heb van vroeger, van haar eerste keer naar school…vandaar ook dat ik een aantal tips in dit artikel heb verzameld.

Leg alles een avond van te voren klaar

Kijk een avond van te voren al naar de outfit voor je kindje, lunch voor school en leg alles al zo goed als klaar. Dat scheelt in de ochtend stress, deze tip is trouwens ook handig voor als je kindje al wat ouder is. En dan ineens krijgen ze de leeftijd om alles lekker zelf klaar te leggen 😉

Het lijkt nog niet zolang geleden dat mijn dochter voor het eerst naar school ging met haar kinderrugzak, zelfgekozen outfit en staartjes. Inmiddels is zij alweer bijna 14 en breng ik regelmatig andere kindjes naar school. Soms is het wel jammer dat ik geen foto's heb van vroeger, van haar eerste keer naar school...vandaar ook dat ik een aantal tips in dit artikel heb verzameld.
Bron afbeeldingen Kidslabel

Zet of plak er een naam op

Ik kan het niet meer tellen hoe vaak een lunchbox of een rugzak is kwijtgeraakt. Daarom is het handig om overal de naam van je kindje op te zetten, op de rugzak voor een kind kan je tegenwoordig ook een naam (of andere tekst) laten borduren. Dit is trouwens ook een onwijs leuk cadeau voor een verjaardag. Ik had onder de lunchbox en drinkbeker een naamsticker…en vergeet natuurlijk niet ook de naam in de jas te zetten. Dit check ik ook allemaal van te voren bij de kindjes die ik soms naar schoolbreng, het is zonde als je steeds alles opnieuw moet kopen omdat het weer kwijt is.

Maak foto’s en geniet!

Het is later leuk om terug te kunnen kijken naar dit moment, je kindje voor het eerst naar schoolbrengen. Omdat ik dit niet heb kan ik dit uit eigen ervaring delen, dat ik dit stukje soms wel mis in ons fotoalbum. Tegenwoordig is een foto zo gemaakt met je mobiel of digitale camera. Heb je een leuke/lieve foto? Top! Vergeet ook niet van het moment te genieten, het is voor iedereen een spannende dag…het begin van nog meer jaren op school 🙂

Lees ook: Koffie zetten met een percolator: hoe werkt dat?

Volg: