Nieuwe artikelen:

 • Dr. Organic Seaweed Ageless Skincare lijn

  Dr. Organic Seaweed Ageless Skincare lijn
 • Romance Book Haul + WIN

  Romance Book Haul + WIN
 • Nieuwe en populaire geuren voor deze zomer

  Nieuwe en populaire geuren voor deze zomer
 • By Beauty Bay Botanical Eyeshadow Palette

  By Beauty Bay Botanical Eyeshadow Palette
 • PERROY Azureblush Eau de Parfum

  PERROY Azureblush Eau de Parfum
 • Beauty Shoplog – Veel parfum, Wibra & Boozyshop

  Beauty Shoplog – Veel parfum, Wibra & Boozyshop
 • Collistar Magic Drops Glow

  Collistar Magic Drops Glow
 • DM Shoplog Juli 2024

  DM Shoplog Juli 2024
 • Hoe voel je je minder onzeker als puber?

  Hoe voel je je minder onzeker als puber?
 • Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn

  Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn

WEEKLY DIARY | NETFLIX UNDERCOVER & SUSHI

WEEKLY DIARY | NETFLIX UNDERCOVER & SUSHI

Eerlijk is eerlijk ik heb zitten twijfelen om deze week de Weekly Diary live te zetten. Het was namelijk een rustige “gewone” week en dat is misschien niet heel spannend om te zien…

Maandag

De week begon niet heel vrolijk, eigenlijk voelde ik mij de hele dag redelijk down. Ik heb al jaren dit soort dagen er tussen zitten en soms heb ik alles beter onder controle…en soms totaal niet. Niet alles is altijd perfect, zo ook mijn leven niet. Later in de avond kwam de postbezorger langs met dit prachtige PR pakket van Pixi, al stuiterend heb ik het pakket opengemaakt. Super blij met deze producten en binnenkort lezen jullie meer over de nieuwe Pixi Glow Collection.

Dinsdag

Op zaterdag was Sterre jarig en tijdens het feestje heb ik een aantal wijntjes gedronken, die waren niet helemaal goed gevallen 😉 ‘S nachts rond een uur of half twee heb ik bij de Douglas online deze La Mer bronzer gekocht…daar kwam ik zondagochtend achter haha! Ik twijfelde de hele week al of ik dit product zou kopen (vanwege het prijskaartje), maar zaterdagnacht dacht ik waarschijnlijk YOLO!! Dinsdag kwam de bronzer binnen en wat is die mooi! Binnenkort komt er natuurlijk nog een aparte review/artikel over online.

Woensdag

Eerst breng ik Sterre naar school en dan is het tijd voor me-time. Ik breng nog even een winactie pakketje naar het postkantoor en duik nog even MS Mode in voor een shirtje.

Om 11.00 uur had ik mijn eerste afspraak bij Beauty Junkies (beautysalon hier in het centrum), voor een pedicure.

Na een uur sta ik weer buiten met o.a. roze gelakte teennagels (is een lakje van OPI), ik moest nog wel even slippers aan zodat alles goed kon drogen. Aangezien ik toch in de stad was, ben ik ook even langs Ici Paris XL gegaan en kocht ik nog iets van Dior.

Donderdag

Mijn ochtend bestaat voornamelijk aan het bijwerken van de administratie en het bewerken van productfoto’s. Later in de middag brengen en halen we Fee weer op van de trimsalon.

Vrijdag

Zoals ik al zei het was niet echt een spannende week, vrijdag overdag ben ik vooral bezig geweest met het huishouden. In de avond kijk ik samen met Roy naar de Netflix serie Undercover. Ik had alle afleveringen al gezien, maar Roy nog niet en een tweede keer alles zien is zeker geen straf.

Zaterdag

Al redelijk vroeg zitten Roy en ik in de auto om naar de stort te gaan en daarna gaan we nog even langs een bouwmarkt. Onze slaapkamer is nog steeds niet helemaal af en ook voor de andere klussen moeten er wat dingen gehaald worden.

Roy ging iets eten waar ik absoluut geen zin in had of eigenlijk was dat gewoon een goed excuus zodat ik sushi kon bestellen. Het was alweer even geleden en het was écht even genieten.

Zondag

Na een poging tot uitslapen (haha ik was om 07.00 uur al wakker!) en een relaxte ochtend gaan Roy en ik nog even naar de Kwantum. Ik had wat leuke accessoires gezien en Roy wilde nog even kijken naar de vloerkleden, ook die hebben we nieuw nodig voor onze woonkamer.

Daarna rijden we door naar de Jumbo om gelijk maar de weekboodschappen te doen. Normaal bestel ik online de boodschappen, maar het bezorgmoment kwam nu niet helemaal uit, gelukkig vinden we zelf boodschappen doen ook helemaal geen straf.

Zo ontdekte ik bij de Jumbo ook de nieuwe Buddha Bowl Falafel en die wilde ik wel eens proberen. Nou ik heb serieus zitten smullen! Het is voor mij echt voldoende als avondmaaltijd en aangezien ik niet altijd trek heb in warm eten, is dit helemaal ideaal. Er schijnt ook een variant met kip te zijn, maar die heb ik nog niet gespot.


In de avond hebben we nog twee afleveringen van Undercover gekeken en daarna lag ik redelijk op tijd in bed. Zoals ik al zei geen hele spannende week, maar ook dit soort periode’s heb ik nou eenmaal 🙂

Volg:

6 Reacties

 1. chucky1012
  mei 21, 2019 / 7:57 am

  Het was wel een hele fijne en leuke week 😉
  Shoppen in een bouwmarkt is ook fijn.
  Je vindt er zoveel handige spullen…..
  Hihihihi….
  Dat je ’s nachs het make-up product onlinehd

 2. Beautycutiestyle
  mei 21, 2019 / 8:00 am

  😍 Haha, dan heb je nog geluk dat, dat het enige is wat je hebt besteld ;-} Hij is inderdaad erg mooi! Liefs H ღ

 3. mei 21, 2019 / 10:51 am

  Ik vind het zo leuk om te zien dit altijd!
  Wauw wat een mooi product van La Mer zeg.
  X Robin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge