Nieuwe artikelen:

 • Kneipp Foot Care is vernieuwd!

  Kneipp Foot Care is vernieuwd!
 • Tips en tricks bij online winkelen

  Tips en tricks bij online winkelen
 • Lattafa Yara Eau de Parfum

  Lattafa Yara Eau de Parfum
 • Ga jij deze zomer ook weer genieten in Spanje? 

  Ga jij deze zomer ook weer genieten in Spanje? 
 • Mijn nieuwe sieraden van TOV Essentials

  Mijn nieuwe sieraden van TOV Essentials
 • Geniet onbezorgd van het leven met de juiste verzekeringen

  Geniet onbezorgd van het leven met de juiste verzekeringen
 • Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten

  Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten
 • Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben

  Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben
 • Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos

  Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos
 • Nieuwe producten van Kylie Cosmetics

  Nieuwe producten van Kylie Cosmetics

MIJN SERIE/FILM STREAMING AANRADERS VAN DIT MOMENT

MIJN SERIE/FILM STREAMING AANRADERS VAN DIT MOMENT

Het is weer tijd om een aantal films en serie’s met jullie te delen, mijn aanraders op dit moment. Ik heb een abonnement op diverse streaming diensten, zoals Film 1.

Undercover

Begin deze maand kreeg ik de tip om Undercover te kijken, dit is een serie met o.a. Elise Schaap, Frank Lammers (moet dan gelijk weer aan de Jumbo reclame denken), Tom Waes & Anna Drijver. Deze serie gaat over de onderwereld en twee politie agenten die undercover gaan. Het is een mix tussen spanning, geweld en toch ook wel humor. Binnen twee dagen had ik alle afleveringen gezien en hopelijk komt er snel een vervolg #mupke.

Isn’t it romantic

Deze romantische komedie staat sinds kort op Netflix en natuurlijk moest ik die zijn. Ik ben sowieso dol op Rebel Wilson en Liam Hemsworth is ook een goede reden om deze film te gaan bekijken 😉 Natalie (Rebel Wilson) is wat sceptisch over de liefde en leert voornamelijk eerst van zich zelf te houden. Ben je gek op romcoms? Dan is Isn’t it romantic zeker een aanrader om te gaan kijken.

Polyamorie

Polyamorie is een documentaire en om eerlijk te zeggen skip ik die meestal, maar dit is best fascinerend om te zien. Het gaat kort gezegd over relaties hebben met meerdere mensen en dat iedereen ook van elkaar af weet. Geen stiekem gedoe, gewoon openheid. Ik ken Polyamorie van diverse Amerikaanse serie’s, maar in Nederland bestaat dit ook gewoon (duh logisch, maar ik had hier nooit over nagedacht). Verschillende mensen doen hun verhalen en laten vooral de positieve kanten van Polyamorie zijn. Ik had de documentaire misschien nog iets interessanter gevonden, als ook de minderen kanten benoemd zouden worden.

Shadowhunters: The Mortal Instruments

Bianc ben je niet een beetje laat met deze serie als tip te vermelden? Ja! Shadowhunters staat al een tijdje op Netflix en sinds deze week is seizoen 3B begonnen (elke week komt er een nieuwe aflevering online). Het avontuur van Clary, Jace, Simon, Alec, Isabelle, Magnus…ik geniet hier van! Ik hou van dit soort bovennatuurlijke serie’s, al moet ik eerlijk toegeven dat de eerste twee seizoenen het beste zijn. Mijn dochter Sterre kijkt ook graag mee, we maken er dan gelijk een gezellige meidenmiddag van inclusief popcorn 😉

Temptation Island & Ex On The Beach Double Dutch

Ik vind het oprecht knap dat voor beide serie’s, elk seizoen weer nieuwe kandidaten zijn. Gelukkig maar want dit soort leedvermaak is toch wel verslavend om te blijven kijken. Zelf zou ik hier nooit aan meedoen, maar toch kijk ik wekelijks weer een nieuwe aflevering of oudere seizoenen terug. Vooral vorig seizoen van Temptation Island met Deborah & Tim was het smullen, al vond ik het uiteindelijk voor beide ook wel triest hoe alles was gelopen. Het nieuwe seizoen ben ik ook weer aan het kijken…tsja zoals ik al zei dit soort serie’s werken verslavend haha!

Inmiddels heb ik ook de serie Kees & Co helemaal afgekeken, dit was toch wel even wennen. De serie is niet meer zoals vroeger, maar nog steeds wel erg leuk. Ik moest er alleen de eerste twee afleveringen een beetje inkomen. En samen met Sterre ben ik ook weer voor de derde (of vierde?) keer opnieuw begonnen met de serie Pretty Little Liars.

Hebben jullie nog leuke serie/film aanraders?*Dit is een samenwerking

Misschien ook interessant om te lezen:
Mijn tips om sporten leuker te maken
Bio-Oil Droge Huid Gel
Hoeveel geld geef jij per maand uit aan kleding?

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge