Nieuwe artikelen:

 • YVRA 07 L’Essence de L’Excellence

  YVRA 07 L’Essence de L’Excellence
 • Notino Beauty Haul Unboxing ???? 5 nieuwe parfums!

  Notino Beauty Haul Unboxing ???? 5 nieuwe parfums!
 • Pinky Promise by Rebecca Rennick

  Pinky Promise by Rebecca Rennick
 • Spicy Book Haul – 10+ New Books ????️

  Spicy Book Haul – 10+ New Books ????️
 • 5 basistips voor het trainen van je hond

  5 basistips voor het trainen van je hond
 • Action Haul Shoplog Juni 2024

  Action Haul Shoplog Juni 2024
 • Nieuw | Huda Beauty Blush Filter Liquid Blush

  Nieuw | Huda Beauty Blush Filter Liquid Blush
 • Mijn favoriete beauty producten van dit moment – mei 2024

  Mijn favoriete beauty producten van dit moment – mei 2024
 • Kneipp Foot Care is vernieuwd!

  Kneipp Foot Care is vernieuwd!
 • Tips en tricks bij online winkelen

  Tips en tricks bij online winkelen

FASHION | HOEVEEL GELD GEEF JIJ PER MAAND UIT AAN KLEDING?

FASHION | HOEVEEL GELD GEEF JIJ PER MAAND UIT AAN KLEDING?

Al een paar dagen ben ik in een shopping-mood…niet echt goed voor mijn shopverslaving, maar al die kortingen kan ik gewoon niet weerstaan. Mijn vriend zag het zoveelste pakketje binnenkomen en maakte de opmerking alweer make-up? en dat zette mij aan het denken. Ik shop inderdaad regelmatig en ik zie het ook als een soort onderdeel van mijn werk, maar ik koop amper kleding of fashion items…

Ik heb een gevulde kledingkast, maar heel veel kledingstukken zijn oud of kloppen qua maat niet meer (te groot of te klein). Natuurlijk koop ik wel eens kleding, maar eigenlijk te weinig en dat terwijl ik juist zó blij kan zijn met een nieuwe warme fluffy trui. Het kromme is dat ik een broek van €60 te duurt vind, maar ik koop wel zonder na te denken een crème of oogschaduw palette voor dezelfde prijs of zelfs duurder.

Eigenlijk is het te krom voor woorden en moet ik daar toch wel iets aan gaan doen. Het is natuurlijk niet nodig om een prop volle kledingkast te hebben, maar een beetje meer variatie zou niet verkeerd zijn. Daarom heb ik wat doelen voor mezelf opgesteld. Dit kan misschien beetje raar overkomen, maar juist met dit soort doelen weet ik zeker dat ik mij er ook aan ga houden. Ik ga eigenlijk altijd shoppen bij dezelfde winkels, maar er zijn nog zoveel meer toffe merken zoals Cambio Penn and Ink.

Misschien komt het ook wel omdat ik niet zo fashion-gevoelig ben, ik trek aan wat ik fijn vind zitten en ga snel voor kledingstukken die toch wat oversized vallen omdat ik een maatje meer heb en toch nog een tikkeltje onzeker ben. Ik koop niet elke maand kleding, maar als ik moet gokken geef ik gemiddeld €50 per maand uit aan kleding en/of fashion accessoires (al zijn er ook maanden dat ik niks uitgeef of juist over dat bedrag zit).

Natuurlijk ben ik erg benieuwd hoe vaak jullie kleding en fashion accessoires kopen? Als je een schatting “moet” maken wat is dan ongeveer het bedrag wat je per maand aan fashion uitgeeft?

post signature

Volg:

8 Reacties

 1. november 25, 2018 / 11:31 am

  Ik heb juist het tegenovergestelde! Ik wil al heel lang een pallet van Mac, maar koop dan weer een jurk ofzo! Ik geef wel veel uit aan kleding maar krijg ook veel en koop ook veel pre loved!

 2. Merlin
  november 25, 2018 / 12:05 pm

  Ik ga meestal in de lente en herfst shoppen en dan haal ik dingen die ik nodig heb. Bijvoorbeeld korte broeken en rokjes, in de herfst truien en broeken enzo. Vaak 150 euro. En in de zomervakantie shop ik ook vaak wel wat

 3. november 25, 2018 / 3:22 pm

  Ik vind shoppen voor kleding soms zo lastig! Ik denk er precies hetzelfde over.. een broek of item van €60 euro kan soms echt te duur zijn maar al die andere prullaria kan samen ook hetzelfde bedrag zijn en dan doe ik het wel. Na mijn zwangerschap heeft mijn kledingkast echt weer een update nodig.
  Kirsten onlangs geplaatst…Onze financiële situatie en veranderingen tijdens de zwangerschapMy Profile

 4. november 26, 2018 / 4:55 pm

  Wat je zegt van een broek voor 50/60 euro te veel maar wel voor een oogschaduw palette heb ik ook echt enorm. Ik ga wel door fases waarin ik ofwel meer makeup ofwel meer kleding koop. Ook verschilt het per periode hoeveel ik eraan uitgeef. Ik koop eigenlijk bijna alles wel in de aanbieding dus dat scheelt altijd een hoop.
  Nicole onlangs geplaatst…The Makeup Try-Outs: What I’m Currently TriallingMy Profile

 5. chucky1012
  november 27, 2018 / 7:21 am

  Goed dat jij jezelf aan je doelen gaat proberen te houden…. ?
  Zoveel geld voor make-up of beautyproducten geeft ik niet uit.
  Het was al maanden geleden dat ik kleding voor mezelf had geshopt.

  Xoxo

 6. Natascha - Beautyopinie
  november 27, 2018 / 8:43 am

  Voor mij geeft dit wel stof tot nadenken! Ik koop niet heeeeel veel maar vind het wel leuk om elke week even in de winkels te snuffelen. Aan beautyproducten en make-up geef ik niet veel geld uit, maar dat komt misschien ook wel een beetje omdat ik voor mijn eigen blog regelmatig wat opgestuurd krijg 🙂 Ik probeer ook echt met die producten uit te komen en dat lukt eigenlijk wel. Qua kleding koop ik veel meer. Ik probeer het niet te overdrijven maar wat minder kan best 🙂

 7. november 27, 2018 / 9:29 am

  Leuk en herkenbaar artikel! Ik geef mijn geld vooral uit aan beauty en dingen voor in huis. Kleding koop ik vaak in de sale. Wat tassen betreft koop ik vrijwel alleen maar echt wat ‘duurdere’ merken, zoals Liu Jo en Kate spade. Ik zou bijvoorbeeld nooit een tas van H&M kopen, omdat de hele wereld daarmee loopt. terwijl ik weer kleding shop bij H&M hoor! Het is bij trouwens wel ‘verschoven’; mijn uitgaven. ‘Vroeger’ gaf ik bijvoorbeeld veel meer uit aan kleding, maar dat was tot ik een eigen huis kreeg. Ik kan eigenlijk niet echt een schatting doen van hoeveel ik per maand uitgeef aan fashion, omdat ik soms maandenlang echt geen fashion koop.
  bychristiana onlangs geplaatst…Kneipp World of fragrances geurstokjes & geurstokjesMy Profile

 8. Clau-dya
  december 25, 2018 / 11:06 am

  Voor een echt goede spijkerbroek leg ik wel rond de 100 euro neer, maar andere items scoor ik echt alleen in de uitverkoop, maar dan wel het liefst van betere kwaliteit, denk gemiddeld rond de 40/50 euro per maand kwijt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge