Nieuwe artikelen:

 • PERROY Azureblush Eau de Parfum

  PERROY Azureblush Eau de Parfum
 • Beauty Shoplog – Veel parfum, Wibra & Boozyshop

  Beauty Shoplog – Veel parfum, Wibra & Boozyshop
 • Collistar Magic Drops Glow

  Collistar Magic Drops Glow
 • DM Shoplog Juli 2024

  DM Shoplog Juli 2024
 • Hoe voel je je minder onzeker als puber?

  Hoe voel je je minder onzeker als puber?
 • Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn

  Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn
 • Fragile Sanctuary by Catherine Cowles

  Fragile Sanctuary by Catherine Cowles
 • Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?

  Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?
 • Kruidvat & Etos Shoplog

  Kruidvat & Etos Shoplog
 • UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï

  UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï

SKINCARE | TEAOLOGY MATCHA TEA ULTRA-FIRMING EYE CREAM

SKINCARE | TEAOLOGY MATCHA TEA ULTRA-FIRMING EYE CREAM

Vorig jaar heb ik het merk Teaology ontdekt en sindsdien gebruik ik regelmatig diverse producten. De afgelopen weken ben ik aan de slag gegaan met de Teaology Matcha Tea Ultra-Firming Eye Cream en vandaag kan ik er eindelijk iets meer over vertellen…

Teaology Matcha Tea Ultra-Firming Eye Cream €34,62 (inhoud 15ml) o.a. te koop bij Douglas.nl

“De Matcha Tea Ultra-Firming Eye Cream is een oogcrème uit duizenden: de antioxidant werking van Matcha thee gecombineerd met de anti-aging en beschermende werking van gestabiliseerd vitamine C (ascorbinezuur) hebben een verhelderend effect op de oogcontour en de kwetsbare huid rondom de ogen ziet er gladder en frisser uit. De formule bevat een biogefermenteerd ingrediënt dat een zichtbaar liftend en herstructurerend effect heeft. Een concentraat van cafeïne werkt vochtafvoerende en een extract van bruine alg bestrijdt donkere kringen. De groene kleur van matcha in deze crème minimaliseert roodheden en andere verkleuringen rondom de oogcontour. Met het inmasseren door de innovatieve ergonomische en verkoelende keramiek applicator worden de effecten versterkt.”

De Teaology Matcha lijn bestaat uit meerdere producten, ik ben zelf groot fan van de Matcha Tea Ultra-Firming Face Cream (inmiddels al met mijn tweede pot bezig) en de Matcha Pore Cleansing Stick. Om mijn Matcha routine zo goed als compleet te maken, heb ik de bijpassende oogcrème ontvangen.

Sinds een jaar of twee gebruik ik elke ochtend en avond een oogcrème. Sinds ik de 30 ben gepasseerd is de huid rondom mijn ogen ook wat dunner/gevoeliger geworden en net zoals de rest van mijn gezicht verdient het extra liefde en verzorging. De producten van Teaology bevatten thee-infusies in plaats van water en zijn ook geschikt voor de gevoelige huid.

De Teaology Matcha Tea Ultra-Firming Eye Cream breng ik elke ochtend en avond aan na het reinigen van mijn huid. Ik breng dan een klein dotje (je hebt echt maar een beetje nodig) aan met de applicator en met mijn ringvinger dep ik de oogcrème in de huid. Deze oogcrème zorgt voor extra verzorging en voelt heel fijn aan op de huid. De huid rondom mijn ogen ziet er beter en minder “vermoeid” uit en ik ook minder last van droge plekjes. Tsja hoe kan het ook anders, ook over dit product van Teaology ben ik zeer te spreken. Ik vind dit zo’n ontzettend mooi merk en gelukkig kom ik sinds kort ook steeds vaker reviews over deze prachtige producten tegen op andere blogs.

*De producten van Teaology zijn dierproefvrij

*Dit artikel bevat een product dat is opgestuurd door een merk/bedrijf.

Misschien ook interessant om te lezen:
Diego Dalla Palma Mattissimo Lipstick
BodyBoom Coffee Scrub Grapefruit
Luxie Complete Face Set

Volg:

1 Reactie

 1. Tonnia
  mei 21, 2019 / 6:52 am

  dit wil ik wel proberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge