Nieuwe artikelen:

 • PERROY Azureblush Eau de Parfum

  PERROY Azureblush Eau de Parfum
 • Beauty Shoplog – Veel parfum, Wibra & Boozyshop

  Beauty Shoplog – Veel parfum, Wibra & Boozyshop
 • Collistar Magic Drops Glow

  Collistar Magic Drops Glow
 • DM Shoplog Juli 2024

  DM Shoplog Juli 2024
 • Hoe voel je je minder onzeker als puber?

  Hoe voel je je minder onzeker als puber?
 • Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn

  Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn
 • Fragile Sanctuary by Catherine Cowles

  Fragile Sanctuary by Catherine Cowles
 • Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?

  Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?
 • Kruidvat & Etos Shoplog

  Kruidvat & Etos Shoplog
 • UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï

  UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï

Italië voor altijd – Nicky Pellegrino

Italië voor altijd – Nicky Pellegrino

Door het lezen van Italië voor altijd geschreven door Nicky Pellegrino, krijg ik gelijk zin om mijn koffers te pakken voor een vakantie naar Italië. Ben je gek op romantische verhalen? In dit boek krijg je er niet één maar twee!

Synopsis ‘Italië voor altijd’

“Sarah-Jane is wel klaar met de liefde, nadat haar vorige relatie nou niet bepaald een succes was. In een opwelling besluit ze koud en nat Engeland te verruilen voor Italië, het land waar haar vader vandaan komt. Als haar auto stukgaat in het bergdorpje Montenello, schiet garagehouder Riccardo haar te hulp.

Assunta is ervan overtuigd dat de liefde aan haar voorbijgegaan is. Ze leeft een rustig leven in haar geliefde Montenello, en ze is niet ongelukkig. Maar als ze Sarah-Jane ontmoet, is dat het begin van een vriendschap die hun levens zal veranderen. Want echte vrienden zullen je altijd vertellen: het is nooit te laat voor de liefde!”


Zoals ik al zei krijg je in dit boek niet één verhaal, maar twee. Elk hoofdstuk switch je tussen het verhaal van Sarah-Jane en Assunta. Beide hebben ze hun eigen (liefdes)verhaal en daarnaast ook hun ontmoeting.

Nadat het hart van Sarah-Jane is gebroken gaat zij richting Italië, bij een bergdorpje Monetenllo krijgt zo autopech en dat ziet Assunta vanuit haar keukenraam gebeuren. Zo leren de twee hoofdkarakters elkaar kennen en zo begint het verhaal van Italië voor altijd. Gelukkig kan de aardige en vooral knappe Riccardo de auto van Sarah-Jane wel maken, maar hij neemt daar natuurlijk wel extra lang de tijd voor…

Assunta is wat ouder en zij heeft een liefde en passie voor eten, dit maakt zij graag meerdere keren per week klaar voor mensen uit haar dorp. Zij kookt, brengt de borden naar de gasten en ruimt alles op. Asssunta komt dingen uit haar verleden te weten en ze ontdekt dat haar liefde wel eens héél dichtbij kan zijn.

Nicky Pellegrino heeft een fijne schrijfstijl, ik had het boek natuurlijk zo weer uit 😉 Ik geniet gewoon van dit soort liefdesverhalen en vooral als het er dan nog eens twee zijn. Een heerlijk boek om bij weg te zwijmelen!

Extra informatie

Italië voor altijd – Nicky Pellegrino
Uitgeverij: De Fontein
ISBN: 9789026159510 
Prijs: €20 o.a. te koop bij Bol.com, Paagman & Bruna
Paperback, 352 pagina’s

Lees ook: Nooit meer – Colleen Hoover (It ends with us)

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge