Nieuwe artikelen:

 • Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn

  Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn
 • Hoe voel je je minder onzeker als puber?

  Hoe voel je je minder onzeker als puber?
 • Fragile Sanctuary by Catherine Cowles

  Fragile Sanctuary by Catherine Cowles
 • Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?

  Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?
 • Kruidvat & Etos Shoplog

  Kruidvat & Etos Shoplog
 • UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï

  UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï
 • Vlog: Even gezellig kletsen & come shop with me – Action, Kruidvat & …

  Vlog: Even gezellig kletsen & come shop with me – Action, Kruidvat & naar de boekhandel
 • Op vakantie met het gezin? Neem dit mee!

  Op vakantie met het gezin? Neem dit mee!
 • Beauty Empties Juni 2024 – Opgemaakte beauty producten

  Beauty Empties Juni 2024 – Opgemaakte beauty producten
 • Zomer Beauty Essentials 2024

  Zomer Beauty Essentials 2024

UNBOXING DEAUTY BOX | JUNI EDITIE

UNBOXING DEAUTY BOX | JUNI EDITIE

Zaterdag heb ik de nieuwe Deauty box weer ontvangen van de maand juni en ik hoop dat deze box qua inhoud weer een hit word net zoals de box van mei. Ik ben gelijk de box gaan unboxen dus ben jij nieuwsgierig naar wat er allemaal in zit, kijk dan gezellig mee!

deauty2
Deauty3Mijn eerste indruk van deze box is dat die echt goed gevuld is, en ik zie vooral verzorgingsproducten. Omdat het zomer is vind ik dat helemaal niet erg, met het warme weer draag ik namelijk bijna geen make-up en verzorgingsproducten zijn altijd meer dan welkom.

deauty4Het eerste product wat ik eruit haal is van Unani, een merk waar ik nog nooit eerder van heb gehoord en het een is dermo defense face mist. Een face mist gebruik ik dagelijks en nu kan ik deze eens gaan testen van een totaal onbekend merk (voor mij in ieder geval haha). Vooral met het warme weer is een face mist lekker verkoelend om te gebruiken, mijn tip is dan ook zet deze flacon lekker in de koelkast voor extra verkoeling. De waarde van deze Unani dermo defense face mist is €16,- en het gaat om een full size product.

deauty5Ook het tweede product uit deze box ken ik nog niet het is van het merk Kueshi en het is een Vitality Skin Cream met Argan Olie. Het is een anti-aging product en omdat ik toch al richting de 30 ga kan ik dit wel goed gebruiken haha. De waarde van deze Kueshi Vitality Skin Cream is €27,65,- voor een full size product van 50ml, deze tube is 30ml.

deauty6Het word misschien van mij een beetje eentonig, maar ook dit merk ken ik niet. Het is van Moa The Green Balm. Deze cremé kan je bijna overal wel voor gebruiken en het schijnt echt een wonderpotje te zijn, de geur is in ieder geval wel erg lekker. Of het ook echt werkt? Dat ga ik natuurlijk eerst even goed testen! De waarde van deze Moa The Green Balm is €5,95,- en de inhoud is 15ml (travel size).

deauty9Yes er zit ook een merk in die ik wel ken (en zelf ook vaak gebruik), namelijk van Yves Rocher! Namelijk een zonnebrand spray met SPF 30, en daar kan je in de zomer nooit genoeg van hebben. Deze week hebben wij temperaturen á la hittegolf, dus een prima timing om deze spray eens te gaan gebruiken en testen. De waarde van deze Yves Rocher Protectyl Végétal Maxi Spray SPF30 is €30,- en het gaat om een full size product.

deauty7Nog een merk die ik wel ken namelijk So Susan Cosmetics en dit is een Colour Hybrid in de kleur Marsala (kleur van het jaar?). Dit merk ken ik vooral van andere boxen en de kwaliteit van de producten zijn eigenlijk altijd wel erg goed, ik ben dus ook nieuwsgierig naar hoe deze Colour Hybrid zou zijn. Je kan dit product gebruiken om je wangen en lippen en kleurtje te geven, maar zelf gebruik ik het alleen voor mijn lippen. Wel handig dat het een 2-in-1 product is. De waarde van deze So Susan Cosmetics Colour Hybrid is €18,95,- en het is een full size product.

deauty8Naast deze leuke inhoud heeft Deauty er weer een extraatje erin gedaan namelijk luxe samples van het merk Unani, erg leuk! Zo kan ik diverse producten er van testen en het merk zelf wat meer ontdekken. Het is leuk dat Deauty er steeds iets extra’s er in doet, bedoel daar scoren ze natuurlijk nog meer plus punten mee.

deauty10Wat vind ik van deze editie? Het is weer een mooie box gevuld met diverse merken! Er zit misschien niet heel veel make-up in (eigenlijk maar 1 item), maar zelf vind ik dat helemaal niet erg. Verzorgingsproducten zijn bij mij altijd welkom, en het is leuk om zo ook eens nieuwe merken uit te proberen. De waarde van de box ligt boven de €70,- en dat is natuurlijk hartstikke gaaf, aangezien een abonnement €14,95,- kost. Dus Deauty mijn complimenten weer voor deze mooie box, en blijf vooral zo door gaan!

Wat vind jij van de Deauty box juni editie?

post signature
*Deze box heb ik ontvangen, dit beïnvloed natuurlijk mijn mening niet.

Volg:

12 Reacties

 1. Madeleine
  juni 30, 2015 / 8:32 am

  Mooie box! Zonnebrand ziet er goed uit 🙂

 2. juni 30, 2015 / 8:48 am

  Wat een mooie inhoud. Ik ben benieuwd naar jouw reviews 🙂

 3. juni 30, 2015 / 9:55 am

  Mooie goedgevulde box! Veel onbekende merken maar wel een leuke inhoud.

 4. juni 30, 2015 / 11:31 am

  Mooie inhoud! Unani ken ik niet, ziet er goed uit.

 5. juni 30, 2015 / 11:34 am

  Leuke en goedgevulde box. Wel zou ik persoonlijk meer beauty willen zien dan verzorging maar het is een leuke box om te krijgen.

 6. Manon
  juni 30, 2015 / 12:04 pm

  Ik vind de inhoudt best okay, alleen jammer dat er allemaal verzorgingsproducten inzitten

 7. juni 30, 2015 / 1:33 pm

  Ik vind deze inhoud leuker, dan de box van België 🙂
  X

 8. Saartje
  juni 30, 2015 / 2:42 pm

  Erg leuke box dit keer, ik vind de face mist spray echt heel leuk en ook fijn dat er zonnebrand in zit, daar kun je niet genoeg van hebben!

 9. juni 30, 2015 / 4:10 pm

  Leuke spulletjes! Ik heb ook een blogpost over de Deauty box gemaakt, maar dan van België! Wij kregen deze maand andere spulletjes 🙂 xxx Kimberley

 10. Sonja (40plus)
  juni 30, 2015 / 4:26 pm

  Wat een leuke box! Ook hele onbekende merken voor mij en dan vind ik het des te leuker om iets te proberen! Have fun!

 11. juni 30, 2015 / 10:01 pm

  Een mooi goed gevulde box met verschillende merken die ik ook niet ken :). Ik ben wel benieuwd naar de face mist en de zonnebrand spray :).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge