Nieuwe artikelen:

 • YVRA 07 L’Essence de L’Excellence

  YVRA 07 L’Essence de L’Excellence
 • Notino Beauty Haul Unboxing ???? 5 nieuwe parfums!

  Notino Beauty Haul Unboxing ???? 5 nieuwe parfums!
 • Pinky Promise by Rebecca Rennick

  Pinky Promise by Rebecca Rennick
 • Spicy Book Haul – 10+ New Books ????️

  Spicy Book Haul – 10+ New Books ????️
 • 5 basistips voor het trainen van je hond

  5 basistips voor het trainen van je hond
 • Action Haul Shoplog Juni 2024

  Action Haul Shoplog Juni 2024
 • Nieuw | Huda Beauty Blush Filter Liquid Blush

  Nieuw | Huda Beauty Blush Filter Liquid Blush
 • Mijn favoriete beauty producten van dit moment – mei 2024

  Mijn favoriete beauty producten van dit moment – mei 2024
 • Kneipp Foot Care is vernieuwd!

  Kneipp Foot Care is vernieuwd!
 • Tips en tricks bij online winkelen

  Tips en tricks bij online winkelen

DRAW MY LIFE | PESTEN?!

DRAW MY LIFE | PESTEN?!

Vandaag heb ik een ander soort video dan ik eigenlijk ooit heb gemaakt. Deze video is gisteren al op Youtube online gekomen, en ik wil iedereen bedanken voor de super lieve reacties. Ik had niet verwacht dat de video zo zou gaan lopen, ik dacht ik vertel mijn verhaal wel gewoon “even”. En ondanks het twijfelen of ik het online wilde plaatsen, heb ik dit wel gedaan. Ik hoop namelijk dat mijn boodschap/wens ooit uit gaat komen!


Normaal stel ik onder aan mijn artikelen een vraag, als een soort interactie. Voor dit artikel weet ik gewoon geen vraag. Ik kan wel vragen ben jij ooit gepest? Maar eigenlijk hoop ik gewoon dat het natuurlijk niet zo is, al weet ik dat er dagelijks mensen zo vreselijk worden gepest….dus nee dit keer geen vraag alleen een dankjewel voor de reactie’s en lieve berichtjes!

post signature

Volg:

18 Reacties

 1. juni 30, 2015 / 3:50 pm

  Wat erg wat jij allemaal had meegemaakt!

  Sterkte en liefs Xoxo

 2. Henderica
  juni 30, 2015 / 4:23 pm

  Wat een verdrietig verhaal, maar heel moedig dat je je verhaal doet, ook al had je het daar af en toe moeilijk mee (begrijpelijk en helemaal niet erg). Gelukkig wel een positief einde 🙂 Ik hoop dat je met de jaren die nare gebeurtenissen een plekje kunt geven en wens je nog heel veel geluk samen met Sterre en Roy!

 3. juni 30, 2015 / 4:52 pm

  Wow, wat heftig allemaal! Ontzettend knap dat je het online hebt durven zetten en geniet nu vooral van de positieve dingen uit het leven!

 4. Mireille
  juni 30, 2015 / 6:06 pm

  Na het zien van je video dacht ik: Ik ben nooit echt gepest en ik heb ook nooit gepest, wat een voorrecht om dit te kunnen zeggen. Vind het heel dapper van je om je verhaal te doen. ?

 5. juni 30, 2015 / 7:31 pm

  Heel knap dat je dit deelt. Ik ben ook gepest geweest. De middelbare school was een tijd die ik het liefst helemaal wil vergeten, terwijl het voor de meeste mensen juist een superleuke tijd was.

 6. Ragonda
  juni 30, 2015 / 8:21 pm

  wow! Ik vind dit echt heftig! Ik vind het echt heel erg knap dat je op deze manier je verhaal hebt gedaan! Thumbs up!!

  En kijk eens wat voor sterke vrouw je bent geworden met een prachtige dochter! Je mag echt trots zijn op jezelf, echt waar.

 7. juni 30, 2015 / 8:26 pm

  Ik had je video al bekeken op youtube, echt ontroerend. Ik vind het heel knap dat je deze video gemaakt hebt. Ik hoop dat je hierdoor alles ook beter een plekje kan geven. Ik vind het zo fijn voor je dat je nu een gelukkige plek heb gevonden met Sterre bij Roy. Geniet van elkaar!!

 8. juni 30, 2015 / 9:30 pm

  Ik had jouw filmpje vanmiddag al bekeken. Het raakte mij enorm! Echt respect en knap dat je het online hebt gezet. Ik vind het echt super fijn voor je dat je nu gelukkig bent samen met Roy en Sterre. Dat hebt je echt verdiend! Je bent een topper!

 9. Priscilla
  juni 30, 2015 / 9:54 pm

  Wauw wat oprecht en indrukwekkend. Knap hoe je alles verteld.

 10. juni 30, 2015 / 10:03 pm

  heel moedig dat je je verhaal hier doet ♥ ik vind het erg fijn om te horen dat je nu gelukkig bent met Roy en Sterre. ben zelf ook gepest en het kan iemand zo ontzettend veel pijn doen en blijft iemand een leven lang bij. Geniet van elkaar ♥ xx liefs

 11. juni 30, 2015 / 10:15 pm

  wat moedig van je dat je je verhaal met ons wilt delen , het heeft me echt geraakt en ik ben zo blij voor je dat je nu toch weer gelukkig bent ! je verdient het !

 12. juli 1, 2015 / 12:57 pm

  Tjonge, Bianca wat moedig vind ik dit van je….Ik wil er niet te diep op ingaan,maar ik heb echt onwijs respect voor je dat je je zo kwetsbaar op durft te stellen in deze video
  groetjes petra….

 13. Anita te Gussinklo
  juli 1, 2015 / 9:43 pm

  Wat naar dat je vroeger zo gepest bent.
  Je video maakte veel indruk op me, kreeg er een brok van in mijn keel.
  Super fijn dat je nu samen met Roy & Sterre wel gelukkig bent.
  Bianca echt respect en je bent een topper!

 14. juli 1, 2015 / 10:11 pm

  WAUW Bianca. Wat heb ik een diep diep diep respect voor jou dat je dit zo verteld. En helaas weet ik hoe het is om gepest te worden, ook in mijn schooltijd had ik ellende van mensen die dachten mij het leven zuur te maken (lees: op speciaal onderwijs) en ik weet dus wel wat je voelt, maar lang niet zo erg als wat jij hebt meegemaakt. Dus echt, het geluk is je zo onwijs gegund. Ik hoop echt dat je heel gelukkig blijft met Roy en met Sterre samen. Het is echt een bittere ellende; pesten. Ik ben het met je eens dat het niet zou mogen gebeuren. Dus dikke knuffel.

 15. juli 4, 2015 / 8:16 am

  Jeetje Bianca…..heb onwijs veel respect voor jou! En ben blij dat je ondanks de tegenslagen in je leven het geluk nu heb gevonden! Ik wens je al het goede moppie! 😉 Xxxxx

 16. juli 8, 2015 / 12:01 pm

  Ik heb deze video met tranen in mijn ogen zitten kijken… Echt verschrikkelijk hoe jij behandeld bent op de camping en op de middelbare… Ik ben zelf ook heel erg gepest op de basisschool, middelbare en zelfs op mijn vorige opleiding… Dat hakt er best wel in en ook ik heb er nog steeds behoorlijk last van 🙁 Het lijkt me ook best lastig om zo vroeg moeder te worden, mijn beste vriendin heeft een zoontje gekregen op haar 16e en ik ben heel trots op dr dat ze het allemaal aan kan! Ze is ondertussen ook gewoon aan het studeren . Haar zoontje woont bij haar moeder en zijzelf woont door de weeks in een eigen kamertje zodat ze zich kan focussen op haar studie. En ik moet zeggen dat ik ook trots op jou ben dat jij zo goed zorgt voor Sterre! <3

 17. Marleen
  september 16, 2015 / 9:21 pm

  Ik heb zoveel respect voor jou dat je jezelf zo kwetsbaar opstelt. Wat pesten met je doet is verschrikkelijk. Ik heb de video gekeken met een brok in mijn keel, erg heftig wat jij vroeger hebt moeten doorstaan.
  Maar wat fijn dat je nu kan zeggen dat je gelukkig bent. Dat verdien je!!!

 18. september 21, 2015 / 6:01 pm

  Mosterd na de maaltijd maar heb je video met een knoop in mijn maag bekeken. Wat eerlijk en oprecht van je. En wat ben jij honds behandeld. Dat gun je niemand. Des te meer gun ik je je geluk met je vriend en je prachtige dochter. Je hebt het verdiend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge