Nieuwe artikelen:

 • Hoe kun je meer van jezelf houden?

  Hoe kun je meer van jezelf houden?
 • Droge handen en/of lippen + nieuwe product aanraders

  Droge handen en/of lippen + nieuwe product aanraders
 • Douglas Collection Beautiful Stories Feel the Love

  Douglas Collection Beautiful Stories Feel the Love
 • Nieuw Estrid Onyx: Hét luxe scheermes dat het alledaagse naar een …

  Nieuw Estrid Onyx: Hét luxe scheermes dat het alledaagse naar een hoger niveau tilt
 • Hallmark lanceert unieke hamstercollectie in samenwerking met Albert Heijn

  Hallmark lanceert unieke hamstercollectie in samenwerking met Albert Heijn
 • Kleur van het jaar 2024: Peach Fuzz

  Kleur van het jaar 2024: Peach Fuzz
 • 5x de beste alcoholische drankjes voor vrouwen

  5x de beste alcoholische drankjes voor vrouwen
 • Tip | Geef een glimlach cadeau

  Tip | Geef een glimlach cadeau
 • Mile High by Liz Tomforde (Windy City Series)

  Mile High by Liz Tomforde (Windy City Series)
 • Een stap-voor-stap voorbereiding voor uw bezoek aan DB Keukens

  Een stap-voor-stap voorbereiding voor uw bezoek aan DB Keukens

Tip | Geef een glimlach cadeau

Tip | Geef een glimlach cadeau

Persbericht – Het gaat goed met het ethische salonmerk Esse en Esse doet ook graag iets terug. Zo zal Esse in de maand februari deelnemen aan de actie GEEF EEN GLIMLACH CADEAU, een mooi initiatief van de stichting Look Good Feel Better die mensen met kanker een positieve schakel biedt tijdens hun ziekteproces. Dit gebeurt in de vorm van beauty workshops door beauty professionals en advies op het gebied van huidverzorging bij kanker.

Donatie en gratis behandelingen

Behalve een donatie vanuit Esse Nederland aan de stichting hebben ruim twintig Esse schoonheidsinstituten zich aangemeld om in de maand februari gratis behandelingen te geven, speciaal gericht op de huid van mensen met kanker. Tijdens de behandeling zorgen zij voor een fijn verwenmoment door hun liefdevolle aandacht voor de huid te combineren met ontspannende massages. En juist als je ziek bent zorgt zo’n heerlijke verwenbehandeling ervoor dat je je – al is het maar even – beter voelt. Na afloop van de behandeling krijgt elke cliënt van Esse een mooi cadeautje mee naar huis.

Even nergens aan denken

Stichting Look Good Feel Better: “Uiterlijke veranderingen bij kanker kunnen een grote invloed hebben op hoe iemand zich voelt. Uit onderzoek blijkt dat deze zichtbare veranderingen bij 75% van de kankerpatiënten impact heeft op hun zelfvertrouwen en sociale leven. Aandacht voor jezelf en even nergens aan denken zorgt dat je weer lekkerder in je vel zit en met een glimlach kunt genieten.”

Steuntje in de rug

Op de website www.geefeenglimlachcadeau.nl kunnen kankerpatiënten zich aanmelden voor een behandeling naar wens bij hen in de buurt. Wellicht is het een goed idee dit steuntje in de rug te tippen aan kankerpatiënten die je kent!

Behalve Esse zijn de professionele merken Hannah, comfort zone, Gatineau, Thalion, Webecos en Chi betrokken als partner bij deze zeer sympathieke actie.

Esse  – ‘zijn’ in het Latijn – werd opgericht in 2002 door biochemicus Trevor Steyn als biologisch en natuurlijk huidverzorgingsmerk. In 2009 ontdekte hij de kracht van probiotische huidverzorging naar aanleiding van de wereldwijde studies naar het microbioom, o.a. van de huid. Trevor en zijn team onderzoeken de mogelijkheden voor het toepassen van nieuwe soorten probiotica en methodes om huidveroudering effectief te bestrijden en de gezondheid van de huid te optimaliseren.

Lees ook: Mile High by Liz Tomforde

Volg:

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge