Nieuwe artikelen:

 • Mijn favoriete parfumnoten van dit moment

  Mijn favoriete parfumnoten van dit moment
 • Black Friday 2023 + Beauty Favorieten

  Black Friday 2023 + Beauty Favorieten
 • Hoe belangrijk is regelmatig reinigen van je dakgoot?

  Hoe belangrijk is regelmatig reinigen van je dakgoot?
 • Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen voor freelancers: bescherming voor jouw carrière

  Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen voor freelancers: bescherming voor jouw carrière
 • KAYA Sieraden Urban Chic collectie

  KAYA Sieraden Urban Chic collectie
 • Sim only abonnement afsluiten? Hier moet je aan denken

  Sim only abonnement afsluiten? Hier moet je aan denken
 • Zo vind je de ideale kapster 

  Zo vind je de ideale kapster 
 • Op deze kosten ga ik de komende tijd besparen

  Op deze kosten ga ik de komende tijd besparen
 • Parfums die perfect geschikt zijn voor het najaar

  Parfums die perfect geschikt zijn voor het najaar
 • Montblanc Signature Eau de Parfum

  Montblanc Signature Eau de Parfum

SLEEK BLACK UTOPIA VOLUMISING MASCARA & GOSH CATCHY EYES MASCARA

SLEEK BLACK UTOPIA VOLUMISING MASCARA & GOSH CATCHY EYES MASCARA

Een goede mascara kan je look helemaal compleet maken, sowieso ga ik de deur niet uit zonder een laagje op mijn wimpers anders zie ik er nog al moe en duf uit (zie foto’s in het artikel haha). Van zowel Sleek MakeUp als GOSH heb ik een mascara ontvangen en beide exemplaren laat ik in dit artikel zien…

Sleek MakeUP Black Utopia Volumising Mascara €9.99 o.a. verkrijgbaar bij Sleek-Makeup.nl

“Black Utopia geeft de wimpers een intens diepe kleur en een uitdagende volume. Het borsteltje ziet geen wimper over het hoofd en zorgt voor een volle wimperlook.”


Met de mascara’s van Sleek MakeUp ben ik eigenlijk nog niet zo heel bekend. Van dit merk gebruik ik vooral de prachtige highlighters en de lipproducten, leuk om dan eens een mascara te proberen! Black Utopia is een mascara die zorgt voor volume. Het borsteltje is opvallend, wat dikker en zorgt voor een opvallende look.

Het effect van de Black Utopia Volumising Mascara is op de bovenstaande foto’s duidelijk zichtbaar. Mijn blik is meer “open”, wimpers zijn diep zwart en inderdaad meer volume. Ik gebruik maximaal twee laagjes anders heb ik nog al snel last van het spinnenpoot-effect. Deze mascara blijft gedurende dag prima op zijn plek zitten en is met een wattenschijfje en micellair water prima te verwijderen.

GOSH Catchy Eyes Mascara €13,99 o.a. verkrijgbaar bij Goshmakeup.com

“Creëer catchy eyes met de Catchy Eyes Mascara . De unieke formule klontert en schilfert niet. Dankzij de waterproof-formule blijft je mascara gegarandeerd de hele dag perfect zitten!”


De Catchy Eyes mascara van GOSH heeft een opvallende roze huls en ook het borsteltje is net even anders dan de Sleek MakeUp variant. Toch creëer je met deze mascara bijna hetzelfde effect, alleen iets “natuurlijker”. Catchy Eyes is een diepzwarte mascara en met een waterproof formule. Deze mascara blijft gedurende dag ook prima zitten en op het einde van de dag verwijder ik deze mascara in een mum van tijd met de Banila Co Clean It Zero Cleansing Balm.

Een paar maanden geleden vertelde ik nog in een artikel dat GOSH weer terug verkrijgbaar is in Nederland. Inmiddels is dit merk niet meer bij Boozyshop verkrijgbaar (tenminste ik zie nergens de producten GOSH meer staan op de website) en heeft het een eigen webshop gekregen.

Ook op de bovenstaande foto is het effect van de Catchy Eyes GOSH mascara duidelijk zichtbaar. Mijn wimpers vallen van zichzelf niet zo op en daardoor oog ik gelijk “moe”. Nou was ik dat ook omdat ik nog herstellende was van de griep/longontsteking en dat is wel een beetje te zien aan de blik op de foto’s…tsja ook dat soort momenten zijn er. De Catchy Eyes mascara zorgt voor mooie zwarte wimpers, opener blik. In vergelijking met de Black Utopia mascara van Sleek MakeUp is deze variant van GOSH iets minder opvallend en wat neutraler.

Mocht je dus een lekker opvallende ooglook willen hebben dan is Black Utopia van Sleek MakeUp een aanrader. Zoek je een mascara die een iets neutraler effect geeft, maar nog steeds een wauw-effect? Dan is Catchy Eyes van GOSH een betere match. Beide mascara’s zijn top en wissel ik dagelijks af, leuke nieuwe ontdekkingen!

Welke variant lijkt jou het mooiste en prettigste om te gebruiken?

Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf.
Volg:

9 Reacties

 1. Beautycutiestyle
  januari 29, 2019 / 11:37 am

  Ziet er goed uit (◠‿◠)

 2. Britt
  januari 29, 2019 / 2:10 pm

  Die van Sleek vind ik een erg mooi effect geven!

 3. januari 29, 2019 / 8:14 pm

  Ze zijn voor mij te subtiel, maar als je daarvan houdt dan zijn deze mascara’s wel echt aanraders! Van Sleek ben ik sowieso fan, leuk kleurtje heeft die ook ?

 4. Anita H.
  februari 1, 2019 / 5:38 pm

  Ik zou toch kiezen voor het grootste effect, nummer 1 dus. HEMA heeft trouwens een (mascara-)primer in het assortiment, die er voor zorgt dat de wimpers wat dikker worden. Aanrader! Voor nog meer effect.

 5. Marian B
  februari 1, 2019 / 7:40 pm

  Mijn voorkeur gaat uit naar de eerste (Black Utopia) is net wat meer zichtbaar, opvallender.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge