Nieuwe artikelen:

 • Furla Unica & Furla Autentica Eau de Parfum

  Furla Unica & Furla Autentica Eau de Parfum
 • YVRA 07 L’Essence de L’Excellence

  YVRA 07 L’Essence de L’Excellence
 • Notino Beauty Haul Unboxing ???? 5 nieuwe parfums!

  Notino Beauty Haul Unboxing ???? 5 nieuwe parfums!
 • Pinky Promise by Rebecca Rennick

  Pinky Promise by Rebecca Rennick
 • Spicy Book Haul – 10+ New Books ????️

  Spicy Book Haul – 10+ New Books ????️
 • 5 basistips voor het trainen van je hond

  5 basistips voor het trainen van je hond
 • Action Haul Shoplog Juni 2024

  Action Haul Shoplog Juni 2024
 • Nieuw | Huda Beauty Blush Filter Liquid Blush

  Nieuw | Huda Beauty Blush Filter Liquid Blush
 • Mijn favoriete beauty producten van dit moment – mei 2024

  Mijn favoriete beauty producten van dit moment – mei 2024
 • Kneipp Foot Care is vernieuwd!

  Kneipp Foot Care is vernieuwd!

QUEEN TARZI PREMIUM EYE PENCIL + WIN

QUEEN TARZI PREMIUM EYE PENCIL + WIN

Een premium lijn van fantastische eye pencils, gebaseerd op de kracht en kleur van edelstenen en mineralen…Dit gaat over de nieuwste lancering van Queen Tarzi, namelijk de Premium Eye Pencil verkrijgbaar in drie kleuren. Ik heb deze producten ontvangen om te proberen en ik geef zelf ook nog een setje weg!

Queen Tarzi Premium Eye Pencil €18,99 per stuk te koop bij QueenTarzi.com & Ici Paris XL

“Jouw Best-in-Class Vegan Luxury Multipurpose eye pencil. Ga voor een on fleek eyeliner look of een prachtige smokey eye. Oneindige mogelijkheden met slechts 1 pencil en een extreme longlasting formule.”

Verkrijgbaar in de kleuren:

 • Onyx Black
 • Smaragd Green
 • Dravite Brown

Liefde voor inspiratie

De hechte community speelt een grote rol in de ontwikkeling en uitbreiding van het luxe Hollandse vegan make-up merk Queen Tarzi. Geen bla bla mensen, het is echt waar. Manizha Nabizada, founding mother van Queen Tarzi: “Ik vind het heel belangrijk om benaderbaar te zijn voor mijn community. Dagelijks krijg ik berichten en verzoeken die mij inspireren om mijn merk te blijven innoveren met producten die echt op de behoefte van de vrouwen is gebouwd. Daarbij ben je altijd on trend, maar vooral ook een luisterend oor voor wat er echt speelt in de wereld. Jouw stem heeft impact op ons”.

Inmiddels heb ik zelf ook al een aantal Queen Tarzi producten in mijn collectie en ik stond te poppelen om met de nieuwe Premium Eye Pencils aan de slag te gaan. Vandaar dat ik ook al zelf een bestelling had geplaatst, komt dat weer goed uit voor één van jullie 😉 #sharethelove. Wat mij direct al opvalt is de mooie uitstraling van het product, het design en de verpakking.

 • Long lasting.
 • Smudge proof, waterproof en fool proof.
 • Diverse toepassingsmogelijkheden: De altijd scorende strakke kohl lijn, de perfecte cat eye wing of de makkelijke full blended smokey eye.
 • Een diepe en zeer intense kleur pigmentatie.
 • 100% vegan en cruelty free.

Ik heb dit product nu al een tijdje in gebruik en ik kan met alle bovenstaande claims volmonding YES! zeggen. Ook het fool proof gedeelte, ik zeg altijd als het mij lukt…dan kan iedereen ermee overweg. Na het aanbrengen blijven de kleuren uren goed zitten, zonder pigmentatie te verliezen. Het is een romige formule, maar deze pencils breken of brokkelen niet snel af. Natuurlijk kan je dit product ook zelf slijpen, voor een scherpere punt. Voor het verwijderen van de Queen Tarzi Premium Eye Pencils gebruik ik zelf graag een cleansing oil.

Swatches v.l.n.r. Onyx Black, Smaragd Green & Dravite Brown.

Hoe maak je kans om te winnen:

Zoals ik al zei was ik zelf aan het shoppen geweest en heb ik deze drie Queen Tarzi Premium Eye Pencils dubbel, tijd dus om daar iemand blij mee te maken!

Laat een reactie achter met een geldig e-mail adres…that’s it! Meedoen kan tot 26-07-2021, ik neem per e-mail contact op met de winnaar/winnares. Graag binnen 48 uur terug reageren anders gaat de prijs naar iemand anders. Ben je onder de 18 jaar vraag dan eerst toestemming aan een ouder (dit controleer ik…dus wel even netjes vragen). Ik wens iedereen veel succes!

Op Pinkit.nl mag iedereen meedoen aan deze winactie, maar actieve leden maken een grotere kans. Kom je alleen op Pinkit.nl om even snel op dit artikel te reageren en verder niks…dan maak je minder kans als iemand die regelmatig een leuke reactie achterlaat op mijn artikelen en/of social media. Mocht je meedoen met deze winactie, maar niet alle stappen heb ondernomen (deze staan hier boven beschreven en worden ook gecontroleerd) dan maak je helaas ook geen kans om te winnen.

Lees ook: Queen Tarzi GRL PWR Palette

Volg:

13 Reacties

 1. Stefanie
  juli 6, 2021 / 9:07 am

  Ik doe graag mee! Mooie kleuren

 2. nicole antonissen
  juli 6, 2021 / 9:42 am

  klinkt veelbelovend. Ik zou ze wel graag willen proberen, gebruik dit meer dan een eyeliner

 3. Gaby
  juli 6, 2021 / 9:54 am

  Ik kijk iedere dag op pinkit alleen reageer ik nooit maar bij deze wil ik graag een kansje wagen alle potloden lopen uit . dus heel nieuwsgierig naar deze

 4. Clau-dya
  juli 6, 2021 / 9:25 pm

  Een echt goed potlood vinden dat niet afgeeft of aan einde van de dag verdwenen is is echt een opgave, heel benieuwd naar de kwaliteit en kleurintensiteit van dit merk wat ik nog niet eerder ontdekt heb.

 5. Jolijn
  juli 7, 2021 / 10:33 am

  Klinkt fijn! Ik maak graag kans (:

 6. Warda
  juli 8, 2021 / 12:46 am

  Ik bekijk altijd je blogs en hebt goede tips/uitleg net zoals het artikel over wat er mee gaat op vakantie, alleen reageer ik nooit wat uiteraard stom is.. Ik kijk of je altijd weer een nieuwe blog online hebt staan, omdat ik goede tips uit jouw blogs kan halen. Bij deze wil ik graag deelnemen aan de winactie en kans maken op dit geweldige setje van QueenTarzi! ?

 7. Marian B
  juli 8, 2021 / 7:02 pm

  Ziet er goed uit en klinkt veelbelovend. Ik zou ze wel eens willen proberen! Dus ik ben van de partij!

 8. Selma T.
  juli 11, 2021 / 5:50 pm

  Ik ben een super fan van QueenTarzi alleen kan ik niet heel het assortiment en elk product kopen. Ik zou graag via deze weg willen mee doen en uiteraard hopen op dat ik win. Ik volg je nu inmiddels 2 jaar, maar plaats nooit een reactie.. super dom.. dat zal in de toekomst veranderen!

 9. Nada
  juli 11, 2021 / 5:52 pm

  Ik doe mee! Ik win nooit wat van QueenTarzi en hoop via deze weg wel te winnen. Ik heb je altijd gevolgd op Instagram, helaas heb ik mijn Instagram verwijderd anders was ik net zoals vroeger actief om op je post te reageren en te liken.

 10. Warda N
  juli 11, 2021 / 5:55 pm

  Ik wil graag een kans wagen en winnen! Toevallig zag ik dit net voorbij je blogs komen, anders zag ik het waarschijnlijk over het hoofd aangezien ik al je andere blogs lees. Ik vind de ervaring die je deelt belangrijk, omdat ik dan weet of het voor mij wel of niet aan te raden is. Echt waar, blijf dit altijd doen. Ik vind dat super super fijn!!

 11. Yasmine
  juli 11, 2021 / 5:57 pm

  Ik ben van de partij! Dit ziet er prachtig uit. I’m in for this giveaway. Spannend!

 12. Saloua NB
  juli 11, 2021 / 5:59 pm

  Ik kijk altijd op pinkit, maar reageer nooit. Toch wil ik een kans wagen op deze mooie producten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge