Nieuwe artikelen:

 • DM Shoplog Juli 2024

  DM Shoplog Juli 2024
 • Hoe voel je je minder onzeker als puber?

  Hoe voel je je minder onzeker als puber?
 • Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn

  Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn
 • Fragile Sanctuary by Catherine Cowles

  Fragile Sanctuary by Catherine Cowles
 • Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?

  Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?
 • Kruidvat & Etos Shoplog

  Kruidvat & Etos Shoplog
 • UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï

  UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï
 • Vlog: Even gezellig kletsen & come shop with me – Action, Kruidvat & …

  Vlog: Even gezellig kletsen & come shop with me – Action, Kruidvat & naar de boekhandel
 • Op vakantie met het gezin? Neem dit mee!

  Op vakantie met het gezin? Neem dit mee!
 • Beauty Empties Juni 2024 – Opgemaakte beauty producten

  Beauty Empties Juni 2024 – Opgemaakte beauty producten

MERKEN DIE IK IN 2020 GRAAG WIL TESTEN & ONTDEKKEN

MERKEN DIE IK IN 2020 GRAAG WIL TESTEN & ONTDEKKEN

Aan het eind van elk jaar zie je op blogs vaak dezelfde soort artikelen komen, een vooruit en terugblik. En ja daar doe ik ook aan mee haha! Alleen doe ik het wel een beetje anders, in dit artikel ga ik het namelijk hebben over merken die ik in 2020 graag wil testen & ontdekken!

Linda Hallberg Cosmetics

Linda Hallberg is een ontzettend populaire influencer uit Zweden, zij maakt hele creatieve looks en heeft zelf een make-up lijn uitgebracht. De producten van Linda Hallberg Cosmetics zie ik al een tijdje voorbij komen en het ziet er allemaal zó tof uit! Ik ben vooral erg benieuwd naar haar lipsticks en oogschaduws, hopelijk voeg ik die in 2020 aan mijn collectie toe.

Kaleidos Makeup

Door Youtube leer ik steeds meer merken kennen, die in Nederland misschien nog niet zo héél bekend zijn. Zo heb ik al een aantal video’s gezien waarin mensen de oogschaduw paletten gebruiken van Kaleidos Makeup. En alleen de verpakkingen zijn stuk voor stuk prachtig…gewoon kunstwerken! Natuurlijk gaat het om de oogschaduws en die zien er ook heel mooi en vooral origineel uit (de kleuren combinaties zijn gewoon tof).

Lunar Beauty

Terwijl ik dit artikel schrijf, ligt mijn eerste palette van Lunar Beauty te wachten om getest te worden. Lunar Beauty is het merk van Manny MUA (bekende youtuber/influencer) en is sinds een aantal weken verkrijgbaar bij Boozyshop. Ik heb eerst wat buitenlandse reviews opgezocht en werd zelf ook enthousiast. Voor kerst mocht ik van mijn vriend iets uitzoeken en ben ik voor het Moon Spell palette gegaan, echt een dikke 10 alleen al voor de vormgeving.

Juvia’s Place

Volgens mij ben ik een beetje laat om dit merk te ontdekken, ik zie namelijk de paletten steeds overal voorbij komen. Juvia’s Place heeft diverse oogschaduw en blush paletten (ook andere producten zoals foundation, poeders enzovoort), met een ontzettend goede kwaliteit en voor een relatief betaalbare prijs. De oogschaduw paletten zien er vaak heel kleurrijk uit, al zijn er ook enkele neutrale varianten. Ik had een paar dagen terug al een palette in mijn online winkelmandje gestopt, maar vanwege mijn No Buy heb ik de webshop snel weg geklikt….

Zoals jullie het misschien wel door hebben, ben ik vooral nieuwsgierig naar wat meer “onbekende” merken. Momenteel ben ik ook gek op de producten van o.a. Nabla Cosmetics & Mesauda Milano, daar wil ik in 2020 ook zeker meer van gaan proberen.


Welke merken zouden jullie in 2020 nog graag zelf willen proberen of een review over terug willen lezen op Pinkit.nl?

Misschien ook interessant om te lezen:
Huisparfums & geurkaarsen voor de feestdagen
Renewing Face Oil van Biodermal
Gucci Beauty Rouge à Lèvres Voile Lipstick

Volg:

3 Reacties

 1. december 21, 2019 / 8:17 am

  Haha, wat erg! Ik ken gewoon geen van deze merken! Nu moet ik zeggen dat ik ook best wel merkvast ben, zeker wat make-up betreft. Ik heb ook maar heel weinig make-up. Komt gewoon omdat ik niet van het experimenteren ben, als ik bijvoorbeeld een goede foundation heb gevonden, dan gebruik ik ook echt alleen maar die. Waar ik wel mee afwissel, is met lipsticks en nagellak, maar dan kies ik ook vaak weer vertrouwde merken zoals Chanel en Guerlain en Essie.
  bychristiana onlangs geplaatst…Feestje, kerst, bruiloft? Mijn tips voor een glowy skinMy Profile

 2. december 21, 2019 / 10:45 am

  Ha! Ik heb Juvia’s Place ook in mn rijtje.
  Vooral omdat ik veel met kleurige palettes experimenteer de laatste tijd.
  En ik hoor mijn voorbeeld makeupvrouw Sarah Marikh altijd over Juvia’s. Zij is vooral aanstichter dat ik het graag wil, hahhaa! 🙈🤭

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge