Nieuwe artikelen:

 • Kneipp Foot Care is vernieuwd!

  Kneipp Foot Care is vernieuwd!
 • Tips en tricks bij online winkelen

  Tips en tricks bij online winkelen
 • Lattafa Yara Eau de Parfum

  Lattafa Yara Eau de Parfum
 • Ga jij deze zomer ook weer genieten in Spanje? 

  Ga jij deze zomer ook weer genieten in Spanje? 
 • Mijn nieuwe sieraden van TOV Essentials

  Mijn nieuwe sieraden van TOV Essentials
 • Geniet onbezorgd van het leven met de juiste verzekeringen

  Geniet onbezorgd van het leven met de juiste verzekeringen
 • Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten

  Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten
 • Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben

  Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben
 • Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos

  Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos
 • Nieuwe producten van Kylie Cosmetics

  Nieuwe producten van Kylie Cosmetics

KYLIE COSMETICS IS BINNENKORT TE KOOP IN NEDERLAND

KYLIE COSMETICS IS BINNENKORT TE KOOP IN NEDERLAND

De producten van Kylie Skin zijn al een tijdje te koop in Nederland, binnenkort komen er ook een aantal reviews over op Pinkit.nl. Ik zag al regelmatig de vraag voorbijkomen of Kylie Cosmetics ook naar Nederland komt en daar kan ik nu een positief antwoord op geven…JA! Van dit nieuwtje werd ik van de week ook erg blij, in dit artikel deel ik er wat meer informatie over.

De producten van Kylie Skin zijn al een tijdje te koop in Nederland, binnenkort komen er ook een aantal reviews over op Pinkit.nl. Ik zag al regelmatig de vraag voorbijkomen of Kylie Cosmetics ook naar Nederland komt en daar kan ik nu een positief antwoord op geven...JA! Van dit nieuwtje werd ik van de week ook erg blij, in dit artikel deel ik er wat meer informatie over.

Douglas kondigt vandaag de lancering van Kylie Cosmetics binnen Europa aan als onderdeel van de voortdurende samenwerking met Kylie Jenner en Coty. Na de zeer succesvolle lancering van Kylie Skin in mei 2020, neemt Douglas in juli Kylie Cosmetics op in haar online shop-assortiment. Vanaf oktober 2021 zal Kylie Cosmetics in 18 landen binnen Europa in de stores verkrijgbaar zijn, waaronder in de stores in Nederland. Dit is één van de grootste make-up lanceringen van Douglas in 2021. Douglas blijft zich hiermee positioneren als dé schoonheidspionier en Europa‘s meest toonaangevende schoonheidsplatform.

Douglas zal een uitgebreid assortiment producten voor lippen, ogen en gezicht aanbieden. Dit assortiment bevat alle belangrijke producten voor de welbekende Kylie Jenner-look. Dit omvat Kylie‘s essentials, zoals de matte lip-kit, highlighter en blush. Alle producten zijn vegan, gluten- en parabenenvrij en dierproefvrij.

Douglas CEO Tina Müller: “Ik ben buitengewoon enthousiast dat we na de indrukwekkende en succesvolle lancering van Kylie Skin in mei 2020 de samenwerking met Kylie Cosmetics by Kylie Jenner
en Coty kunnen voortzetten. We zijn nu verantwoordelijk voor een even succesvolle marktintroductie
in 18 Europese landen. De combinatie van Kylie haar grote aanwezigheid op social media en Douglas
als toonaangevend, digitaal schoonheidsplatform is niet alleen interessant in termen van de gestaag groeiende e-commercesector, maar is ook gericht op trendbewuste, jonge klanten die we willen bereiken. Het innovatieve productportfolio is niet alleen een verrijking voor ons assortiment – op de lanceringsdag krijgen Kylie‘s volgers ook de mogelijkheid om online met Kylie Jenner zelf te communiceren op Douglas Live“, zegt Tina Müller, CEO van Douglas Group.

Over Kylie Cosmetics & Kylie Skin

Geïnspireerd door haar passie voor make-up en geleid door haar gevoel voor trends en beauty, richtte Kylie Jenner in 2015 haar merk Kylie Cosmetics op. Haar iconische debuutproduct, de Kylie Lip Kit, was in minder dan een minuut volledig uitverkocht. Het direct-to-consumer retailconcept van Kylie Jenner heeft een blijvende impact gehad op de schoonheidsindustrie; de e-commerce website kyliecosmetics.com is nu een van de meest succesvolle online retailers wereldwijd. Volgens Fast Company is het merk van Jenner een van „The World‘s 50 Most Innovative Companies“ en „heeft het een authentieke band met een hele generatie.“ In mei 2019 lanceerde de multi-getalenteerde reality tv-ster haar huidverzorgingslijn Kylie Skin met veganistische, glutenvrije, parabenenvrije, sulfaat- en dierproefvrije producten – geschikt voor alle huidtypes. In 2020 verwierf Coty 51% van de merken van Kylie Jenner en heeft sindsdien een wereldwijde expansie tot een krachtig merk nagestreefd. Kylie Cosmetics-producten zijn veganistisch en voldoen aan de Clean Beauty Standards. Kylie Cosmetics is vanaf 15 juli 2021 verkrijgbaar op www.douglas.nl en vanaf oktober 2021 in geselecteerde Europese winkels.


Ik kan niet wachten om na mijn vakantie lekker online te gaan shoppen! Mochten jullie nog Kylie Cosmetics aanraders hebben of over een bepaald product graag een review terug willen zien, laat dat dan vooral even achter in een reactie.

Lees ook: Nieuw Lancôme Idôle Aura

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge