Nieuwe artikelen:

 • Mijn favoriete parfumnoten van dit moment

  Mijn favoriete parfumnoten van dit moment
 • Black Friday 2023 + Beauty Favorieten

  Black Friday 2023 + Beauty Favorieten
 • Hoe belangrijk is regelmatig reinigen van je dakgoot?

  Hoe belangrijk is regelmatig reinigen van je dakgoot?
 • Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen voor freelancers: bescherming voor jouw carrière

  Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen voor freelancers: bescherming voor jouw carrière
 • KAYA Sieraden Urban Chic collectie

  KAYA Sieraden Urban Chic collectie
 • Sim only abonnement afsluiten? Hier moet je aan denken

  Sim only abonnement afsluiten? Hier moet je aan denken
 • Zo vind je de ideale kapster 

  Zo vind je de ideale kapster 
 • Op deze kosten ga ik de komende tijd besparen

  Op deze kosten ga ik de komende tijd besparen
 • Parfums die perfect geschikt zijn voor het najaar

  Parfums die perfect geschikt zijn voor het najaar
 • Montblanc Signature Eau de Parfum

  Montblanc Signature Eau de Parfum

NIEUW LANCÔME IDÔLE AURA

NIEUW LANCÔME IDÔLE AURA

Persbericht – In elke vrouw ligt een idool in het verschiet. Een betere versie van haarzelf, een rol die vervuld dient te worden. Het derde hoofdstuk van Idôle is geïnspireerd op een bepaald gevoel van overtuiging. Een nieuwe flacon, begeleid door een nieuw parfum; Lancôme Idôle Aura is het resultaat. Aura vangt het zelfvertrouwen van een vrouw die zichzelf bewezen heeft maar ook een krachtig collectief momentum heeft geïnspireerd om andere vrouwen bij elkaar te brengen. Een generatie-gerelateerde beweging van dromen, zonder beperkingen.

Sinds de creatie in 2019 staat Idôle synoniem voor een geur van een nieuw ideaal. Van glorie, gevangen door vrouwen die volgens hun eigen regels leven, zowel voor zichzelf als voor anderen. Een triomf, voortgestuwd door de erkenning dat het grootste succes het succes zal zijn dat anderen inspireert. Door een modern perspectief bij elkaar te brengen door middel van een radicale flacon waarin eveneens een super innovatieve geur schuilgaat, symboliseert deze geur van Lancôme de overwinningen van vrouwen, overal ter wereld. Door de Fragrance Foundation verkozen tot ‘Beste geur van het jaar’, een globaal succes. In 2021 blijft het parfum baanbrekend.

In elke vrouw ligt een idool in het verschiet. Een betere versie van haarzelf, een rol die vervuld dient te worden. Het derde hoofdstuk van Idôle is geïnspireerd op een bepaald gevoel van overtuiging. Een nieuwe flacon, begeleid door een nieuw parfum; Lancôme Idôle Aura is het resultaat.

Met Idôle Aura heeft Lancome een parfum gecreëerd voor een gehele generatie vrouwen die met elkaar, collectief, dit succes hebben behaald, aangewakkerd door een niet te stoppen energie. Een groep van diverse ‘stemmen’, afkomstig van diverse achtergronden, komt tezamen met één enkel doel voor ogen: “Samen zijn we allemaal Idôles”. Verenigd door een sterke kracht hebben deze vrouwen de synergie die een nieuw licht uitstraalt, over de gehele wereld, die zij hun ‘eigen’ wereld noemen. Dit is de wereld van de toekomst.

Idôle Aura herinterpreteert de zuivere, bloemige signatuur van de originele geur in een uitgesproken compositie met een verhelderende intensiteit. Een delicate geur, die zowel sensueel als krachtig is. Als een gloeiend aura van een briljante, stralende vrouwelijkheid die altijd helder zal blijven schijnen.

Alles begint bij een aanraking. De geurnoten van ‘fleur de sel’ (zeezout), strelen de huid en laat haar stralen, als voortgaande kabbelende golven…Sprankelende bergamot en volle geurnoten van peer versterken deze verfrissende explosie terwijl het signatuur boeket van Idôle de contouren van haar fluwelige bloemblaadjes onthult. Een trio van sprankelende rozen en een duo van duizelingwekkende jasmijnsoorten voelt als een hemels lichaam, ‘badend in het licht’.

Het zijn stuk voor stuk weelderige, voluptueuze bloemen die de zon weten te vangen en een stralende sensualiteit uitstralen. Comfortabel en verhelderend verspreidt het muskusachtige ‘Clean & Glow’ akkoord, de tweede hoeksteen van het signatuur parfumspoor van Idôle, haar bloemige hart als een intens verleidelijk, super vrouwelijk aura.

In elke vrouw ligt een idool in het verschiet. Een betere versie van haarzelf, een rol die vervuld dient te worden. Het derde hoofdstuk van Idôle is geïnspireerd op een bepaald gevoel van overtuiging. Een nieuwe flacon, begeleid door een nieuw parfum; Lancôme Idôle Aura is het resultaat.

De essence van de Isparta rozenblaadjes zijn gecreëerd door middel van een stoomdistillatie van hand geplukte bloemblaadjes in de velden van Isparta, dé bakermat van de rozenteelt in Turkije. Om te voorkomen dat de zon hun delicate geur aantast, vindt de oogst in de vroege ochtend plaatst. De essence vangt alle frisheid van de rozen en de natuurlijke bloei, alsof de roos zojuist is geplukt.

Een akkoord van de Jasmijn Grandiflorum superinfusie uit India ontstaat door een bepaald weekproces van het bloemen concreet in alcohol. De bloemen, zeldzaam en delicaat, worden eerst één voor één met de hand geplukt om te voorkomen dat ze op de grond vallen en geplet worden. Het superinfusie proces versterkt de fruitige en bloemblaadjes-achtige genoten van de jasmijn, en blijft trouw aan de geur van de bloem zoals je deze vers in het veld kunt ruiken.

Topnoten: Zout & Roos
Hartnoten: Jasmijn
Basisnoten: Muskus & Vanille

Prijs & verkrijgbaarheid

Lancôme Idôle Aura Eau de Parfum kost €61 (inhoud 30ml), €96 (inhoud 50ml) & €136 (inhoud 100ml) en is o.a. te koop bij Ici Paris XL & Douglas.

Lees ook: KAYALI Utopia Vanilla Coco | 21 Eau de Parfum

Volg:

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge