Nieuwe artikelen:

 • DM Shoplog Juli 2024

  DM Shoplog Juli 2024
 • Hoe voel je je minder onzeker als puber?

  Hoe voel je je minder onzeker als puber?
 • Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn

  Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn
 • Fragile Sanctuary by Catherine Cowles

  Fragile Sanctuary by Catherine Cowles
 • Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?

  Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?
 • Kruidvat & Etos Shoplog

  Kruidvat & Etos Shoplog
 • UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï

  UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï
 • Vlog: Even gezellig kletsen & come shop with me – Action, Kruidvat & …

  Vlog: Even gezellig kletsen & come shop with me – Action, Kruidvat & naar de boekhandel
 • Op vakantie met het gezin? Neem dit mee!

  Op vakantie met het gezin? Neem dit mee!
 • Beauty Empties Juni 2024 – Opgemaakte beauty producten

  Beauty Empties Juni 2024 – Opgemaakte beauty producten

IN THE MIX | CHARLOTTE TILBURY MAKE-UP

IN THE MIX | CHARLOTTE TILBURY MAKE-UP

De afgelopen weken heb ik weer wat make-up goodies gekocht van Charlotte Tilbury. Het gaat om nieuwe make-up lanceringen en producten die al wat langer bestaan, maar nieuw voor mij zijn. Ik dacht dat is leuk voor een nieuwe In The Mix!

Hot Lips 2 Glowing Jen €35

“Hot Lips 2 was created in collaboration with 11 incredible icons; rule breakers, record makers and history shakers! Charlotte has created 5 collectible, REFILLABLE and interchangeable designs inspired by her universe of fashion, Hollywood, Rock ‘n’ Roll and magic! Mix and match your favourite design with any Hot Lips 2 refillable shade.”

Een paar maanden geleden kwam de Hot Lips 2 lipstick collectie uit. Stuk voor stuk prachtig en elke lipstick matcht met een beroemdheid. Ik ben gegaan voor Glowing Jen (Jennifer Aniston), een prachtige bruin nude met een tikkeltje roze/mauve. Sowieso liefde voor de huls (deze collectie bevat meerdere designs) en de lippen imprint. Mooie pigmentatie en het is een creamy finish (K.I.S.S.I.N.G).

Luxury Palette – Copper Charge €50

“Darlings, LIGHT UP YOUR EYES and make them MAGIC with my NEW! Eye Colour Magic Luxury Palette in Copper Charge! The mesmerising gold, rose-copper and russet-brown hues in this eye-enhancing palette play with the light to make blue eyes POP and brown eyes GLOW!”

Charlotte Tilbury heeft vier nieuwe limited edition Luxury Paletten uitgebracht. Eigenlijk wil ik ze alle vier, maar laat ik eens rustig beginnen met één haha! Ik ben gegaan voor Copper Charge, een prachtige quad met neutrale tinten. Misschien niet zo heel spannend, maar wel ontzettend mooi.

Swatches v.l.n.r.: 1 Prime, 2 Enhance, 4 Pop & 3 Smoke

Natuurlijk mag je helemaal zelf bepalen in welke volgorde je de oogschaduws aanbrengt. Dit is zo’n fijn en mooi palette om op een snelle manie toch een prachtige ooglook te maken. Dit is mijn eerste Charlotte Tilbury quad, maar vast niet de laatste…

Eye Colour Magic Liner Duo – Copper Charge €28

“Metallic and matte eyeliner duo of warm-russet and metallic copper morph and enhance your eye colour”

Naast de vier limited edition quads, zijn er ook vier bijpassende Eye Colour Magic Liner Duo’s uitgebracht. Net zoals het Luxury Palette ben ik weer gegaan voor de kleur Copper Charge. Het is een duo oogpotlood/liner met aan de ene kant een metallic finish en aan de andere kant een matte. Beide zijn prachtig en je kan dit product natuurlijk met allerlei oogschaduws en looks gebruiken.

Legendary Lashes Volume 2 – Black Vinyl €32

Legendary Lashes Volume 2 is a brand NEW! reformulated mascara to give you volumized lashes in a long-wear, smudge-proof, humidity resistant formula that INCREASES volume by 507% after just one application!* It gives the dreamiest Hollywood flutter in seconds! The intense jet black colour will add the finishing touches to any eye makeup.”

Om mijn ooglook voor dit artikel compleet te maken, kocht ik ook de Legendary Lashes Volume 2. Dit is trouwens niet de enige reden voor deze aankoop, ik was hier natuurlijk zelf ook erg benieuwd naar. Het effect dat deze mascara geeft is mooi en opvallend, ik breng het liefste twee laagjes aan.

Natuurlijk heb ik met de bovenstaande producten weer een look gemaakt, zo kunnen jullie de producten ook in “actie” zien. Eerlijk is eerlijk alle vier de producten zijn geweldig. En dat zeg ik niet omdat het producten zijn van Charlotte Tilbury, maar omdat de kwaliteit gewoon top is (gelukkig maar want anders is het ook zonde van het geld). De producten zijn o.a. te koop bij de Charlotte Tilbury webshop en de Bijenkorf.

Misschien ook interessant om te lezen:
Jil Sander Sun Summer Edition
ELEMIS Pro-Collagen Rose Facial Oil 
Viseart Pro Chou Chou

Volg:

6 Reacties

 1. Monique
  mei 14, 2020 / 10:16 am

  Hi the pillow talk collectie is ook geweldig. Ook de roze variant van de nieuwe quad is ook echt super. Ik ben fan.

 2. chucky1012
  mei 16, 2020 / 9:57 am

  Prachtige look ?
  Zulke pretty musthaves ??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge