Nieuwe artikelen:

 • IN THE MIX | DEBORAH MILANO MAKE-UP #2

  IN THE MIX | DEBORAH MILANO MAKE-UP #2
 • MUGLER ANGEL NOVA REVIEW

  MUGLER ANGEL NOVA REVIEW
 • MAX FACTOR LIPFINITY RISING STAR COLLECTION

  MAX FACTOR LIPFINITY RISING STAR COLLECTION
 • ELEMIS PEPTIDE4 ADAPTIVE DAY CREAM

  ELEMIS PEPTIDE4 ADAPTIVE DAY CREAM
 • MIJN SIERADEN WISHLIST | APPLE WATCH, BUDDHA TO BUDDHA & MEER

  MIJN SIERADEN WISHLIST | APPLE WATCH, BUDDHA TO BUDDHA & MEER
 • JULIETTE HAS A GUN LIPSTICK FEVER

  JULIETTE HAS A GUN LIPSTICK FEVER
 • DÉ WOONDECORATIE TRENDS VAN 2020

  DÉ WOONDECORATIE TRENDS VAN 2020
 • BE CREATIVE MAKE UP SUNSET SUMMER COLLECTIE 2020

  BE CREATIVE MAKE UP SUNSET SUMMER COLLECTIE 2020
 • DE MAKEOVER VAN MIJN BEAUTYKAMER

  DE MAKEOVER VAN MIJN BEAUTYKAMER
 • MASCARA, VOOR MIJ EEN ONMISBAAR PRODUCT + WIN

  MASCARA, VOOR MIJ EEN ONMISBAAR PRODUCT + WIN

ETAT LIBRE D’ORANGE PUTAIN DES PALACES

ETAT LIBRE D’ORANGE PUTAIN DES PALACES

Begin dit jaar was ik aanwezig bij een event, daar maakte ik voor het eerst écht kennis met het merk Etat Libre d’Orange. Ik probeerde diverse parfums uit en was eigenlijk opslag verliefd op Putain Des Palaces. Ik bleef maar denken aan deze geur en vorige week plaatste ik eindelijk een bestelling…

Etat Libre d’Orange Putain Des Palaces EdP €90 (inhoud 50ml) & €135 (inhoud 100ml)

Tijdens het event ontdekte ik o.a. dat Etat Libre d’Orange een tof niche merk is, met een gedurfde kant. Mocht je net zoals mij geen woord Frans kunnen (verder dan bonjour & oui kom ik niet) dan klinkt Putain Des Palaces nog redelijk chique, maar de Nederlandse vertaling is een stuk minder classy (hotelslet). En zo bevat dit merk nog meer vrij bijzondere namen en geuren combinaties.

Ik kan wel zeggen dat tijdens het event wel een bijzonder gesprek was, aangezien ik dit parfum steeds uitsprak met de Nederlandse vertaling. Dit zal ik niet héél snel meer vergeten 🙂

“Het sensuele beeld van een verleidster in een luxe hotelbar. De gepoederde topnoot roept een vrouw op die zich kleedt-en uitkleedt-voor verleiding. Haar verfijning is intrigerend, net als de commercie die ze van haar lichaam maakt. Een zacht spoor van lippenstift, het geritsel van kant. De intieme rituelen van een wereldse femme fatale die haar prooi verleidt en plezier biedt als beloning vooronderwerping”

Geurnoten: Roos, Violet, Rijstpoeder, Leer, Gember, Amber, Mandarijn & Muskus.

Bij de eerste spray was ik al verkocht, onderweg naar huis bleef ik van de geur genieten. Eenmaal thuis vertelde ik mijn vriend het bijzondere verhaal en de naam van dit parfum. En inmiddels maanden later bleef ik maar aan Putain Des Palaces denken. Waarom heb ik dan zolang gewacht met deze aankoop? Ik heb geen flauw idee, maar begin deze maand kwam ik op het heldere moment om gelijk een bestelling te plaatsen!

Etat Libre d’Orange Putain Des Palaces is een ontzettend unieke geur. Het is een mix van poederig, beetje bloemig (totaal op een niet saaie manier) en de geurnoten leer & muskus maken het wat spannender. Het is een hele mooie mix, waar ik ontzettend enthousiast van word. Met ongeveer 2 keer sprayen kan je de hele dag van deze geur genieten. Het design van de flacon is wat eenvoudig, maar met zo’n toffe collectie qua geuren en namen is dat juist weer een goede match.


Misschien ook interessant om te lezen:
In the mix Charlotte Tilbury make-up
Scotch & Soda Island Water
Milk Makeup Lip + Cheek

Volg:

4 Reacties

 1. Lisa
  juni 10, 2020 / 5:16 pm

  De vertaling van het fraai klinkende Frans is nog groffer, slet is salope, maar hier staat paleishoer. Dat is ook een (politiek) begrip. Google maar eens. Nee, dank je, geen geur voor mij, hoe heerlijk het ook ruikt.

 2. juni 10, 2020 / 11:54 pm

  Nog nooit van gehoord. Ik ben wel nieuwsgierig naar de geur 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Read previous post:
Orly nagelverzorging Kruidvat
TIP | ORLY NAGELVERZORGING VERKRIJGBAAR BIJ KRUIDVAT

Eigenlijk verklapt de titel alles al, want vanaf nu is de nagelverzorging collectie van Orly ook verkrijgbaar bij de filialen...

Close