Nieuwe artikelen:

 • Cytonic – Brandon Sanderson (Skyward deel 3)

  Cytonic – Brandon Sanderson (Skyward deel 3)
 • Je outfit compleet maken met een tas

  Je outfit compleet maken met een tas
 • Deze fashion items gaan mee op vakantie

  Deze fashion items gaan mee op vakantie
 • Kylie Skin Lavender Body Lotion & Lavender Body Oil

  Kylie Skin Lavender Body Lotion & Lavender Body Oil
 • Goede tips om een jarige te verrassen

  Goede tips om een jarige te verrassen
 • Mijn lieve lijf – Emma Linckx

  Mijn lieve lijf – Emma Linckx
 • Wat kunnen sextoys aan jouw leven toevoegen? 

  Wat kunnen sextoys aan jouw leven toevoegen? 
 • 6 leuke ideeën om te doen in de zomer

  6 leuke ideeën om te doen in de zomer
 • Haarverzorging tijdens de zomermaanden

  Haarverzorging tijdens de zomermaanden
 • Eens in je leven – Marijke Vos

  Eens in je leven – Marijke Vos

ETAT LIBRE D’ORANGE PUTAIN DES PALACES

ETAT LIBRE D’ORANGE PUTAIN DES PALACES

Begin dit jaar was ik aanwezig bij een event, daar maakte ik voor het eerst écht kennis met het merk Etat Libre d’Orange. Ik probeerde diverse parfums uit en was eigenlijk opslag verliefd op Putain Des Palaces. Ik bleef maar denken aan deze geur en vorige week plaatste ik eindelijk een bestelling…

Etat Libre d’Orange Putain Des Palaces EdP €90 (inhoud 50ml) & €135 (inhoud 100ml)

Tijdens het event ontdekte ik o.a. dat Etat Libre d’Orange een tof niche merk is, met een gedurfde kant. Mocht je net zoals mij geen woord Frans kunnen (verder dan bonjour & oui kom ik niet) dan klinkt Putain Des Palaces nog redelijk chique, maar de Nederlandse vertaling is een stuk minder classy (hotelslet). En zo bevat dit merk nog meer vrij bijzondere namen en geuren combinaties.

Ik kan wel zeggen dat tijdens het event wel een bijzonder gesprek was, aangezien ik dit parfum steeds uitsprak met de Nederlandse vertaling. Dit zal ik niet héél snel meer vergeten 🙂

“Het sensuele beeld van een verleidster in een luxe hotelbar. De gepoederde topnoot roept een vrouw op die zich kleedt-en uitkleedt-voor verleiding. Haar verfijning is intrigerend, net als de commercie die ze van haar lichaam maakt. Een zacht spoor van lippenstift, het geritsel van kant. De intieme rituelen van een wereldse femme fatale die haar prooi verleidt en plezier biedt als beloning vooronderwerping”

Geurnoten: Roos, Violet, Rijstpoeder, Leer, Gember, Amber, Mandarijn & Muskus.

Bij de eerste spray was ik al verkocht, onderweg naar huis bleef ik van de geur genieten. Eenmaal thuis vertelde ik mijn vriend het bijzondere verhaal en de naam van dit parfum. En inmiddels maanden later bleef ik maar aan Putain Des Palaces denken. Waarom heb ik dan zolang gewacht met deze aankoop? Ik heb geen flauw idee, maar begin deze maand kwam ik op het heldere moment om gelijk een bestelling te plaatsen!

Etat Libre d’Orange Putain Des Palaces is een ontzettend unieke geur. Het is een mix van poederig, beetje bloemig (totaal op een niet saaie manier) en de geurnoten leer & muskus maken het wat spannender. Het is een hele mooie mix, waar ik ontzettend enthousiast van word. Met ongeveer 2 keer sprayen kan je de hele dag van deze geur genieten. Het design van de flacon is wat eenvoudig, maar met zo’n toffe collectie qua geuren en namen is dat juist weer een goede match.


Misschien ook interessant om te lezen:
In the mix Charlotte Tilbury make-up
Scotch & Soda Island Water
Milk Makeup Lip + Cheek

Volg:

4 Reacties

 1. Lisa
  juni 10, 2020 / 5:16 pm

  De vertaling van het fraai klinkende Frans is nog groffer, slet is salope, maar hier staat paleishoer. Dat is ook een (politiek) begrip. Google maar eens. Nee, dank je, geen geur voor mij, hoe heerlijk het ook ruikt.

 2. juni 10, 2020 / 11:54 pm

  Nog nooit van gehoord. Ik ben wel nieuwsgierig naar de geur 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge