Nieuwe artikelen:

 • DM Shoplog Juli 2024

  DM Shoplog Juli 2024
 • Hoe voel je je minder onzeker als puber?

  Hoe voel je je minder onzeker als puber?
 • Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn

  Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn
 • Fragile Sanctuary by Catherine Cowles

  Fragile Sanctuary by Catherine Cowles
 • Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?

  Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?
 • Kruidvat & Etos Shoplog

  Kruidvat & Etos Shoplog
 • UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï

  UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï
 • Vlog: Even gezellig kletsen & come shop with me – Action, Kruidvat & …

  Vlog: Even gezellig kletsen & come shop with me – Action, Kruidvat & naar de boekhandel
 • Op vakantie met het gezin? Neem dit mee!

  Op vakantie met het gezin? Neem dit mee!
 • Beauty Empties Juni 2024 – Opgemaakte beauty producten

  Beauty Empties Juni 2024 – Opgemaakte beauty producten

Charlotte Tilbury Airbrush Flawless Foundation & Finish Powder

Charlotte Tilbury Airbrush Flawless Foundation & Finish Powder

Al een tijdje heb ik de Charlotte Tilbury Airbrush Flawless Foundation op het oog, ik plaatste een bestelling en kocht ook gelijk de Airbrush Flawless Finish powder. Dit duo heb ik al een aantal weken in gebruik zodat ik er vandaag eindelijk wat meer over kan vertellen.

Charlotte Tilbury Airbrush Flawless Finish €42 (inhoud 8 gram)

Darlings, my GLOBALLY-LOVEDAWARD-WINNING Airbrush Flawless Finish powder is a complexion enhancing micro powder for FLAWLESS, PORELESS LOOKING skin. With SMOOTHING, PORE BLURRING and PERFECTING powers for the ultimate SOFT-FOCUSAIRBRUSH finish, it helps minimise shine and brighten the look of your complexion”

Verkrijgbaar in de volgende kleuren:

 • 1 Fair
 • 2 Medium
 • 3 Tan
 • 4 Deep

De poeder zit in een prachtige compact, sowieso vind ik de uitstraling en designs van Charlotte Tilbury altijd om door een ringetje te halen…zo mooi! Ik gebruik de kleur Medium, na het aanbrengen van mijn foundation poeder ik mijn gezicht af met de Airbrush Flawless Finish. Je kan deze poeder ook gebruiken op zichzelf en na het aanbrengen heeft je huid een soort “airbrush” effect gehad. Absoluut niet cakey of poederig, dit is één van mijn favoriete Charlotte Tilbury producten en ik begrijp -eindelijk- ook alle hype rondom dit product.

Charlotte Tilbury Airbrush Flawless Foundation €40 (inhoud 30ml)

FLAWLESS IS A FEELING! Unlock the secret to a FLAWLESS, PORELESS LOOKING skin with my AWARD-WINNING Airbrush Flawless Foundation! A stay all day, weightless, full coverage SCIENCE + COLOUR formula with a natural matte finish!

Bottling the famous SMOOTHING, PORE-BLURRING AIRBRUSH EFFECTS and the SKINCARE BENEFITS of a serum*, it contains my magic matrix of HYDRATING, ANTI-AGEING and ANTI-POLLUTION ingredients!”

Zoek je een foundation met een volledige dekking? Dan is de Airbrush Flawless Foundation zeker een aanrader. Voor mijn droge huid niet echt de beste match en het is ook zeker geen foundation die ik elke dag gebruik. Maar soms heb ik wat extra dekking nodig zoals voor een feestje of event, dan is dit absoluut een aanrader. Er zijn maar liefst 44 kleuren verkrijgbaar en die zijn ook weer onderverdeeld in diverse ondertonen. Ik heb online de kleur 3 Neutral uitgekozen en dat is gelukkig ook een goede match.

De foundation zit in een mooie flacon verpakking en ik gebruik voor het aanbrengen het liefst een foundation kwast, daarna ga ik er overheen met een vochtige make-up spons. Wil ik een wat lichtere dekking? Dan gebruik ik alleen een vochtige make-up spons en gebruik ik ook maar twee pompjes. Heb je net zoals mij een drogere huid? Dan is het ook belangrijk je huid goed te preppen met huidverzorging, anders zie je de droge velletjes door de foundation heen en dat is natuurlijk niet zo mooi. Ik denk vooral dat dit een topper is als je een normale of zelfs een vettere huidtype hebt.


De Charlotte Tilbury Airbrush Flawless Finish gebruik ik bijna dagelijks, de foundation alleen op momenten wanneer ik een volledig dekkende foundation nodig heb. Er zijn momenteel nog twee bestellingen van Charlotte Tilbury onderweg, verwacht de komende weken dus nog meer reviews van dit mooie merk <3

Lees ook: Huda Beauty introduceert LEGIT Lashes Waterproof Topcoat

Volg:

2 Reacties

 1. augustus 1, 2021 / 9:28 am

  De producten zien er goed uit, sowieso ben ik wel fan van dit merk! Ik vind het altijd wel fijn als een foundation een mooie, maar natuurlijke dekking heeft. Gisteren had ik een klantje die een droge huid had en dan is een foundation met een olie basis wel wat mooier! Ik ben ook vooral fan van hun oogschaduw en lipsticks.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge