Bianca’s Faves

Nieuwe artikelen:

 • Tips om een kleine ruimte praktisch in te richten

  Tips om een kleine ruimte praktisch in te richten
 • Perris Monte Carlo Vetiver Java

  Perris Monte Carlo Vetiver Java
 • De Checklist – Sophia Money-Coutts

  De Checklist – Sophia Money-Coutts
 • Lancôme Prep & Hydrate Primer

  Lancôme Prep & Hydrate Primer
 • Unboxing Lush Sale & Valentijnsdag Shoplog

  Unboxing Lush Sale & Valentijnsdag Shoplog
 • Mijn parfum aanraders van dit moment

  Mijn parfum aanraders van dit moment
 • Tip | Squalan Rose Quartz Facial Roller

  Tip | Squalan Rose Quartz Facial Roller
 • Unboxing Goodiebox Januari 2022 + Win

  Unboxing Goodiebox Januari 2022 + Win
 • Clarins Skin Illusion Velvet, Ever Matte Compact Powder & Ever Matte Loose Powder

  Clarins Skin Illusion Velvet, Ever Matte Compact Powder & Ever Matte Loose Powder
 • trend IT UP Super Glow Baked Blush

  trend IT UP Super Glow Baked Blush

Huda Beauty introduceert LEGIT Lashes Waterproof Topcoat

Huda Beauty introduceert LEGIT Lashes Waterproof Topcoat

PersberichtHuda Beauty introduceert deze zomer de LEGIT Lashes Waterproof Topcoat. Een aanvulling naast de bestaande LEGIT Lashes Double-Ended Mascara, om de wimpers te voorzien van een waterproof topcoat die de mascara beschermt en op zijn plek houdt.

Inspiratie

Na jarenlang te hebben gewerkt aan de perfecte formule voor de LEGIT Lashes Mascara, werd Huda geïnspireerd om een LEGIT-formule te creëren als aanvulling op haar holy grail mascara. Na lang zoeken, ontdekte de beauty queen dat de meeste waterdichte topcoats de neiging hebben om te schilferen, dus besloot ze er een te maken die de vochtigheid van Dubai zou trotseren en zelfs de meest stomende dagen of spetterende situaties zou doorstaan, terwijl de mascara comfortabel blijft om te dragen.

Formule

LEGIT Lashes Waterproof Topcoat heeft een krachtige, goed presterende formule die is ontworpen om de resultaten van de mascara te maximaliseren. Geformuleerd met een polymeercomplex voor extra comfort en flexibiliteit gedurende de dag, zonder de wimpers te verzwaren. LEGIT Lashes Waterproof Topcoat verandert elke mascara onmiddellijk in een LEGIT waterdichte en veeg vaste mascara, terwijl de wimpers de hele dag flexibel en comfortabel blijven.

De transparante, lichte, geleiachtige topcoat is onzichtbaar voor het oog en is ontworpen voor dagen waarop je een krachtige oppepper nodig hebt zonder je wimpers voortdurend bij te hoeven werken. Of je nu een hele nacht op de dansvloer staat, je mascara perfect moet zitten voor een bruiloft of een pool party hebt, met de LEGIT Lashes Waterproof Topcoat worden alle voordelen van je favoriete mascara behouden met de bonus van waterproof in slechts één laag. 

It feels so good to finally share the formula I’ve secretly been working on since the release of LEGIT Lashes last year. This is the secret weapon that I use to transform my LEGIT Lashes Mascara into a waterproof version that stays all day!” – Huda Kattan

Prijs & verkrijgbaarheid

De LEGIT Lashes Waterproof Topoat is vanaf heden voor € 19,- verkrijgbaar bij The Beauty Editor en online via www.iciparisxl.nl. LEGIT Lashes Mascara is vanaf heden ook in mini variant verkrijgbaar voor € 15,- bij The Beauty Editor en online via www.iciparisxl.nl 

Volg:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge