Nieuwe artikelen:

 • DM Shoplog Juli 2024

  DM Shoplog Juli 2024
 • Hoe voel je je minder onzeker als puber?

  Hoe voel je je minder onzeker als puber?
 • Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn

  Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn
 • Fragile Sanctuary by Catherine Cowles

  Fragile Sanctuary by Catherine Cowles
 • Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?

  Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?
 • Kruidvat & Etos Shoplog

  Kruidvat & Etos Shoplog
 • UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï

  UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï
 • Vlog: Even gezellig kletsen & come shop with me – Action, Kruidvat & …

  Vlog: Even gezellig kletsen & come shop with me – Action, Kruidvat & naar de boekhandel
 • Op vakantie met het gezin? Neem dit mee!

  Op vakantie met het gezin? Neem dit mee!
 • Beauty Empties Juni 2024 – Opgemaakte beauty producten

  Beauty Empties Juni 2024 – Opgemaakte beauty producten

Huda Beauty introduceert LEGIT Lashes Waterproof Topcoat

Huda Beauty introduceert LEGIT Lashes Waterproof Topcoat

PersberichtHuda Beauty introduceert deze zomer de LEGIT Lashes Waterproof Topcoat. Een aanvulling naast de bestaande LEGIT Lashes Double-Ended Mascara, om de wimpers te voorzien van een waterproof topcoat die de mascara beschermt en op zijn plek houdt.

Inspiratie

Na jarenlang te hebben gewerkt aan de perfecte formule voor de LEGIT Lashes Mascara, werd Huda geïnspireerd om een LEGIT-formule te creëren als aanvulling op haar holy grail mascara. Na lang zoeken, ontdekte de beauty queen dat de meeste waterdichte topcoats de neiging hebben om te schilferen, dus besloot ze er een te maken die de vochtigheid van Dubai zou trotseren en zelfs de meest stomende dagen of spetterende situaties zou doorstaan, terwijl de mascara comfortabel blijft om te dragen.

Formule

LEGIT Lashes Waterproof Topcoat heeft een krachtige, goed presterende formule die is ontworpen om de resultaten van de mascara te maximaliseren. Geformuleerd met een polymeercomplex voor extra comfort en flexibiliteit gedurende de dag, zonder de wimpers te verzwaren. LEGIT Lashes Waterproof Topcoat verandert elke mascara onmiddellijk in een LEGIT waterdichte en veeg vaste mascara, terwijl de wimpers de hele dag flexibel en comfortabel blijven.

De transparante, lichte, geleiachtige topcoat is onzichtbaar voor het oog en is ontworpen voor dagen waarop je een krachtige oppepper nodig hebt zonder je wimpers voortdurend bij te hoeven werken. Of je nu een hele nacht op de dansvloer staat, je mascara perfect moet zitten voor een bruiloft of een pool party hebt, met de LEGIT Lashes Waterproof Topcoat worden alle voordelen van je favoriete mascara behouden met de bonus van waterproof in slechts één laag. 

It feels so good to finally share the formula I’ve secretly been working on since the release of LEGIT Lashes last year. This is the secret weapon that I use to transform my LEGIT Lashes Mascara into a waterproof version that stays all day!” – Huda Kattan

Prijs & verkrijgbaarheid

De LEGIT Lashes Waterproof Topoat is vanaf heden voor € 19,- verkrijgbaar bij The Beauty Editor en online via www.iciparisxl.nl. LEGIT Lashes Mascara is vanaf heden ook in mini variant verkrijgbaar voor € 15,- bij The Beauty Editor en online via www.iciparisxl.nl 

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge