Nieuwe artikelen:

 • De perfecte huisgenoot – VI Keeland & Penelope Ward

  De perfecte huisgenoot – VI Keeland & Penelope Ward
 • Waterproof make-up aanraders voor deze zomer

  Waterproof make-up aanraders voor deze zomer
 • Tip | Nieuwe Clarins lichaamsverzorging

  Tip | Nieuwe Clarins lichaamsverzorging
 • Het zomerse geheim van Marigold – Kirsty Ferry

  Het zomerse geheim van Marigold – Kirsty Ferry
 • Clay and Glow Protecting Face Sunscreen SPF30

  Clay and Glow Protecting Face Sunscreen SPF30
 • Het wachten waard – Chloe Liese

  Het wachten waard – Chloe Liese
 • GUESS Bella Vita Rosa

  GUESS Bella Vita Rosa
 • Paula’s Choice Omega+ Complex huidverzorging

  Paula’s Choice Omega+ Complex huidverzorging
 • The Love Hypothesis – Ali Hazelwood + WIN

  The Love Hypothesis – Ali Hazelwood + WIN
 • CK One Summer Daze

  CK One Summer Daze

Huda Beauty introduceert LEGIT Lashes Waterproof Topcoat

Huda Beauty introduceert LEGIT Lashes Waterproof Topcoat

PersberichtHuda Beauty introduceert deze zomer de LEGIT Lashes Waterproof Topcoat. Een aanvulling naast de bestaande LEGIT Lashes Double-Ended Mascara, om de wimpers te voorzien van een waterproof topcoat die de mascara beschermt en op zijn plek houdt.

Inspiratie

Na jarenlang te hebben gewerkt aan de perfecte formule voor de LEGIT Lashes Mascara, werd Huda geïnspireerd om een LEGIT-formule te creëren als aanvulling op haar holy grail mascara. Na lang zoeken, ontdekte de beauty queen dat de meeste waterdichte topcoats de neiging hebben om te schilferen, dus besloot ze er een te maken die de vochtigheid van Dubai zou trotseren en zelfs de meest stomende dagen of spetterende situaties zou doorstaan, terwijl de mascara comfortabel blijft om te dragen.

Formule

LEGIT Lashes Waterproof Topcoat heeft een krachtige, goed presterende formule die is ontworpen om de resultaten van de mascara te maximaliseren. Geformuleerd met een polymeercomplex voor extra comfort en flexibiliteit gedurende de dag, zonder de wimpers te verzwaren. LEGIT Lashes Waterproof Topcoat verandert elke mascara onmiddellijk in een LEGIT waterdichte en veeg vaste mascara, terwijl de wimpers de hele dag flexibel en comfortabel blijven.

De transparante, lichte, geleiachtige topcoat is onzichtbaar voor het oog en is ontworpen voor dagen waarop je een krachtige oppepper nodig hebt zonder je wimpers voortdurend bij te hoeven werken. Of je nu een hele nacht op de dansvloer staat, je mascara perfect moet zitten voor een bruiloft of een pool party hebt, met de LEGIT Lashes Waterproof Topcoat worden alle voordelen van je favoriete mascara behouden met de bonus van waterproof in slechts één laag. 

It feels so good to finally share the formula I’ve secretly been working on since the release of LEGIT Lashes last year. This is the secret weapon that I use to transform my LEGIT Lashes Mascara into a waterproof version that stays all day!” – Huda Kattan

Prijs & verkrijgbaarheid

De LEGIT Lashes Waterproof Topoat is vanaf heden voor € 19,- verkrijgbaar bij The Beauty Editor en online via www.iciparisxl.nl. LEGIT Lashes Mascara is vanaf heden ook in mini variant verkrijgbaar voor € 15,- bij The Beauty Editor en online via www.iciparisxl.nl 

Volg:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge