Nieuwe artikelen:

 • YVRA 07 L’Essence de L’Excellence

  YVRA 07 L’Essence de L’Excellence
 • Notino Beauty Haul Unboxing ???? 5 nieuwe parfums!

  Notino Beauty Haul Unboxing ???? 5 nieuwe parfums!
 • Pinky Promise by Rebecca Rennick

  Pinky Promise by Rebecca Rennick
 • Spicy Book Haul – 10+ New Books ????️

  Spicy Book Haul – 10+ New Books ????️
 • 5 basistips voor het trainen van je hond

  5 basistips voor het trainen van je hond
 • Action Haul Shoplog Juni 2024

  Action Haul Shoplog Juni 2024
 • Nieuw | Huda Beauty Blush Filter Liquid Blush

  Nieuw | Huda Beauty Blush Filter Liquid Blush
 • Mijn favoriete beauty producten van dit moment – mei 2024

  Mijn favoriete beauty producten van dit moment – mei 2024
 • Kneipp Foot Care is vernieuwd!

  Kneipp Foot Care is vernieuwd!
 • Tips en tricks bij online winkelen

  Tips en tricks bij online winkelen

BEAUTY EMPTIES SEPTEMBER 2019

BEAUTY EMPTIES SEPTEMBER 2019

Na ruim ander half jaar, is het weer eens tijd om mijn/onze beauty empties september 2019 te laten zien. Ik heb de opgemaakte producten de afgelopen maanden op Instastories laten zien, maar ik kreeg de vraag of het misschien ook weer in artikelvorm zou kunnen…natuurlijk kan dat!

Ik laat al een aantal jaar mijn/onze opgemaakte producten zien, mocht je dat nog herinneren dan weet je misschien nog wel dat het elke maand redelijk wat producten zijn. Deze keer is het een kleinere editie, omdat ik al wat producten via Instastories had laten zien en heb weggegooid.

Balea Seiden Glanz Shampoo & Conditioner

Ongeveer 1x per maand ben ik bij de DM in Duitsland en dan koop ik eigenlijk altijd wel shampoo & conditioner. Deze variant is prima, maar verder gewoon heel basic. Inmiddels heb ik een nieuw Balea duo in de badkamer staan, alleen dan van een andere lijn.

I Coloniali Revitalizing Thai Shower Cream (review)

Een paar maanden geleden maakte ik voor het eerst kennis met het merk I Coloniali, wat een mooi merk! Deze shower cream heb ik vooral op momenten gebruikt, dat ik niet zo lekker in mijn vel zat of tijdens een me-time routine. Nu deze flacon op is, wil ik binnenkort een bestelling plaatsen en ook andere producten van dit merk gaan uitproberen.

Bilou Made With Love Shower Gel

Bij de DM zag ik ook deze douchegel van Bilou (bekende Duitse Youtuber) staan. De geur is mierzoet, ruikt écht naar spekjes. Mijn dochter heeft de tube opgemaakt, voor mij was dit toch net echt iets té zoet.

NIVEA In-Shower Body Lotion

Voor onder de douche gebruik ik eigenlijk al jaren de NIVEA In-Shower Body Lotion. Ik sla deze flacons een aantal keer per jaar in (meestal bij de DM of Notino.nl, scheelt toch weer een paar euro haha). Ik ben gek op de producten van NIVEA en dit is denk wel mijn absolute favoriet.

DHC Cleansing Oil (review)

Via Instagram zag ik na een event iedereen over dit merk praten (inmiddels hoor/lees ik er niks meer over…) en ik dacht daar ga ik wat van proberen! Ik kocht de DHC Cleansing Oil en had gelijk hoge verwachtingen. Het is niet echt een hele geweldige reiniger, voor €30 verwacht ik meer dan alleen prima of heel basic…

The Insiders Hair Glamorama

Voor mijn Instagram account kreeg ik twee producten van The Insiders Hairs opgestuurd. De Glamorama Finishing Spray is een prima haarlak, maar heel eerlijk? Ik merk niet veel verschil in vergelijking met een budgetmerk. Mijn dochter heeft dit product gebruikt voor haar hoge staarten, maar inmiddels heeft ze alweer een ander merk in gebruik.

Teaology Matcha Lemon EdT (review)

Ohh wat baal ik, dat mijn favoriete parfum van Teaology op is. Het is een hele frisse geur, gecombineerd met citroen en matcha. Omdat ik de afgelopen weken diverse andere parfums heb gekocht/gekregen, koop ik niet direct een nieuwe flacon. Ik heb namelijk begin dit jaar, redelijk wat parfums kunnen weggooien en dat wil ik niet nog een keer doen…eerst wat exemplaren op maken en er lekker van genieten <3

GlamGlow Glowsetter Makeup Setting Spray (review)

Ook dit product gebruik ik al ruim twee jaar, inmiddels heb ik al drie (of vier?) flacons opgemaakt. De GlamGlow Glowsetter is een hele fijne setting spray en zorgt er voor dat je make-up minder poederig oogt en langer goed blijft zitten. Het gekke is alleen, dat ik niks over dit product hoor/lees bij collega bloggers…toch bestel ik binnenkort weer een nieuwe flacon 🙂

Colgate Max White tandpasta

Ik blijf een beetje in herhaling vallen, maar ook de Colgate Max White tandpasta gebruik ik al jaren. Voor gewoon dagelijks gebruik pak ik mijn Vitis mondverzorging en wil ik mijn tanden toch weer iets witter laten lijken, dan gebruik ik deze variant van Colgate. Je krijgt er geen spier witte tanden door, maar ik heb zeker wel het idee dat het iets helpt.

En dit zijn alweer de beauty empties september 2019! Netjes toch? Nogmaals het waren eigenlijk meer producten, maar die heb ik helaas al weggegooid. Ik vind dit zelf een leuke manier, om gelijk een mini review te geven over bepaalde producten.Wat voor beauty producten heb jij zoal deze maand opgemaakt?

Misschien ook interessant om te lezen:
Meer bezoekers krijgen door Pinterest?
Beauty tips voor donkere kringen onder de ogen
Charlotte Tilbury Filmstar Bronze & Glow

Volg:

4 Reacties

 1. Tonnia
  september 20, 2019 / 11:37 am

  leuk ik heb net een shampoo en body butter leeg gemaakt

 2. september 30, 2019 / 10:23 pm

  De Nivea Douche-bodylotion heb ik laatst gekocht bij Prijsmepper, ik geloof voor een euro ofzo. Deze artikelen vind ik altijd zooo leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge