Nieuwe artikelen:

 • Kneipp Foot Care is vernieuwd!

  Kneipp Foot Care is vernieuwd!
 • Tips en tricks bij online winkelen

  Tips en tricks bij online winkelen
 • Lattafa Yara Eau de Parfum

  Lattafa Yara Eau de Parfum
 • Ga jij deze zomer ook weer genieten in Spanje? 

  Ga jij deze zomer ook weer genieten in Spanje? 
 • Mijn nieuwe sieraden van TOV Essentials

  Mijn nieuwe sieraden van TOV Essentials
 • Geniet onbezorgd van het leven met de juiste verzekeringen

  Geniet onbezorgd van het leven met de juiste verzekeringen
 • Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten

  Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten
 • Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben

  Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben
 • Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos

  Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos
 • Nieuwe producten van Kylie Cosmetics

  Nieuwe producten van Kylie Cosmetics

WIN| EEN VOORJAARSSCHOONMAAK VAN HELPLING

WIN| EEN VOORJAARSSCHOONMAAK VAN HELPLING

Al een aantal dagen ben ik bezig om alles in huis lekker schoon en fris te krijgen, en alles lekker op te ruimen. Ik ben dus lekker op tijd met mijn voorjaarsschoonmaak, maar stiekem zou het best fijn zijn om een beetje hulp daarbij te krijgen. Helpling gaat één van jullie daarbij helpen! Wil je weten hoe je kans kan maken op wat extra hulp bij de voorjaarsschoonmaak check dan zeker even de rest van dit artikel.

Helpling is een online platform dat huishoudens matcht met een ervaren, betrouwbare en verzekerde schoonmaakhulp. Binnen 60 seconden boek je via de website of app je eigen, gescreende hulp uit de buurt. Helpling’s missie is om mensen meer vrije tijd te geven terwijl ze kunnen genieten van een schoon huis!

Op Helpling.nl vindt u binnen 60 seconden de beste schoonmaakhulp uit uw eigen buurt! In alle grote steden in Nederland hebben wij zelfstandige hulpen geselecteerd die onder toepassing van de Regeling Dienstverlening aan Huis hun diensten aanbieden. Na het doorlopen van de uitgebreide aanmeldingsprocedure en het overhandigen van een Verklaring omtrent Gedrag kunnen zij aan de slag. Vervolgens worden zij door hun klanten na elke schoonmaak beoordeeld, waardoor de beste Helplings als eerst in aanmerking komen voor nieuwe opdrachten. U hoeft dus niet meer af te gaan op een briefje in de supermarkt, maar krijgt op basis van duizenden beoordelingen automatisch de beste hulp toegewezen.

Wat kan je winnen? Bij de winnaar komt er drie uur lang een schoonmaakster bij je thuis, die jou bijvoorbeeld kan gaan helpen bij de grote voorjaarsschoonmaak. Zo hoef je het niet alleen te doen, een beetje hulp krijgen kan soms wel lekker zijn! Of jij gaat in de tussentijd lekker een momentje voor jezelf nemen.


Hoe maak je kans op een Helpling schoonmaakster voor 3 uur:

Laat een reactie achter te laten met daarin de woonplaats maar de hulp nodig is (met een geldig e-mail adres) om kans te maken. Het zou leuk zijn als je Pinkit volgt via social media zoals:  YoutubeFacebookInstagram & Twitter (deze stap is niet verplicht, maar word wel gewaardeerd) Mee doen kan t/m 11-03-2016 met de winnaar word contact opgenomen per e-mail, graag binnen 48 uur terug reageren anders gaat de prijs naar iemand anders. Veel succes allemaal!

post signature
*Dit is een samenwerking

Volg:

27 Reacties

 1. februari 29, 2016 / 2:08 pm

  Ooooh, wat lijkt het me fijn om dit te winnen zeg! Even flink de bezem en stofdoek door het huis voor de komst van de baby. Heerlijk! Ik woon in Noordwijk, dus daar is de hulp meer dan gewenst. En dan krijgt de hulp van mij een lekker bakje koffie met gebak terwijl hij/zij kan genieten van de zilte zeelucht haha 🙂

 2. februari 29, 2016 / 2:09 pm

  Echt heel jammer dat ze nog steeds geen schoonmaakhulp hebben in mijn buurt. Had dit graag eens uitgeprobeerd.. Leuke winactie Bianca!

 3. elisabeth maria martina
  februari 29, 2016 / 2:23 pm

  kom op het moment helemaal nergens toe, ben alleen maar moe
  dit zou wel heerlijk zijn, ik laat me graag helpen door helpling

 4. Marcia K.
  februari 29, 2016 / 2:24 pm

  Heh, wat jammer! Superleuke actie, maar helaas ook in mijn woonplaats nog geen hulp. Succes met de actie!

 5. elisabeth maria martina
  februari 29, 2016 / 2:25 pm

  ik woon in eindhoven

 6. Nicole
  februari 29, 2016 / 2:32 pm

  OMG! Dit zou ik echt de allerbeste prijs ooit vinden! Haha! Ik ben zelf echt een mega slechte huisvrouw. Ik woon in Lelystad. En ik volg je al op alle sociale media.

 7. Chloe Rice
  februari 29, 2016 / 2:35 pm

  Nice! In Den Haag kan ik zeker wat hulp gebruiken 😉

 8. Nynke
  februari 29, 2016 / 2:36 pm

  De hulp is zeker nodig in Amersfoort. Ik gun mezelf te weinig vrije tijd en zie altijd wel klusjes. Ik zou ook wel weer eens toe willen komen aan leuke dingen.

 9. Marjo
  februari 29, 2016 / 2:45 pm

  Doe graag mee, maar zie dat er nog geen hulp beschikbaar is in mijn postcode gebied dus helaas, had mij heerlijk geleken! Even extra goed boenen!

 10. februari 29, 2016 / 4:01 pm

  Ooooh graag! Ik stelde het laatst aan manlief voor om een huishoudster te nemen voor aantal uurtjes. Hij keek mij aan of ik gek was. Wellicht kan ik hem zo overhalen 😉

 11. irene
  februari 29, 2016 / 4:18 pm

  Ik woon nu nog bij mijn lieve moeder, anders was het heel leuk geweest voor in een studentenhuisje haha! X

 12. ingeborg
  februari 29, 2016 / 5:08 pm

  Lijkt me helemaal geweldig! Door chronisch ziek zijn en zware gewrichtsklachten is 1x per week het huis doen voor mij echt inleveren. Ik heb daarna altijd meer last van alles dus aan de echt moeilijke schoonmaakklussen kom ik nooit toe. Vroeger kon ik soms hulp krijgen via het PGB maar dat is opgeheven voor huishoudelijk werk. Dus modder ik maar wat aan. Ik ken de app en had hem opgeslagen maar kan het me op dit moment nog niet veroorloven om huishoudelijke hulp via hen in te schakelen. Ik hoop ooit!
  Dus ja; ik doe supergraag mee 🙂
  Oh; omgeving Nijmegen!

 13. Debbie
  februari 29, 2016 / 5:23 pm

  Lijkt me heerlijk! Ik ga binnenkort verhuizen en in het nieuwe huis valt nog genoeg schoon te maken 😉
  Ik woon in Maastricht

 14. Jolijn
  februari 29, 2016 / 5:45 pm

  Wat leuk! Ik doe graag mee om mijn moeder (in Naaldwijk) te verrassen! Natuurlijk volg ik je op alle genoemde social media.
  Liefs, Jolijn

 15. februari 29, 2016 / 6:07 pm

  Oohhhh wat handig! Ik ben echt geen miep schoonmaak en kan altijd alle hulp wel gebruiken. Ik woon nu sinds 3 maanden in Groesbeek en zou dolgraag eens wat hulp willen!

 16. Anita te Gussinklo
  februari 29, 2016 / 7:54 pm

  Dat lijkt me heerlijk zo’n ochtendje of middagje hulp.
  Ik woon in Loenen aan de Vecht

 17. Suzanne Hin
  februari 29, 2016 / 10:42 pm

  Een extra handje in het huishouden zou hier echt heel fijn zijn. Zelf loop ik altijd achter de feiten aan met schoonmaken omdat ik problemen heb met mijn handen. Iets schoonmaken duurt altijd veel langer en kan nooit zo goed als ik zou willen. Ik woon in Haarlem.

 18. maart 1, 2016 / 12:15 am

  Geweldig concept, helaas niets bij mij in de buurt! succes allen 🙂

 19. Amanda
  maart 1, 2016 / 8:10 am

  Heerlijk lijkt me dat. Als moeder met een tweeling die slecht slaapt overdag weinig puf

 20. maart 1, 2016 / 9:00 am

  Jaaaa, goed idee deze website:P! Dit wil ik wel hoor! Super leuke winactie, lijkt me heerlijk als eens iemand anders voor me poetst. Al moet ik niet zeuren, want ik ben pas net (3 weken) gaan samenwonen.. Dan nog zou ik het wel heel graag willen, want we weten allemaal hoe mannen zijn, hihi:)

 21. Iris
  maart 1, 2016 / 1:36 pm

  Jaaaa wat geweldig, de beste winactie ooit hahah!!! Ik ga binnenkort verhuizen dus er moet flink schoongemaakt worden, en laat het nou net niet mijn lievelingsklusje zijn 🙂 Wij kunnen dus wel wat hulp gebruiken.
  Ik woon in Goes

 22. Tamara TS
  maart 1, 2016 / 4:34 pm

  Helaas, nog niet beschikbaar in mijn buurt. Wel een heel mooie winactie! Succes allemaal!

 23. maart 1, 2016 / 5:00 pm

  Jaaa dit zou ik zo supergraag willen winnen. Ik zou wel wat hulp kunnen gebruiken in omgeving Den Haag. Superleuke winactie!

 24. janine
  maart 4, 2016 / 3:29 am

  Ik zou zeker wat Hulp kunnen gebruiken, Door mijn whiplash die al 2 jaar aanhoudt heb ik moeite met een grote schoonmaak. Vaak moet ik tussendoor veel zitten of de volgende dag doen maar kan alles weer opnieuw. Ik ben woonachtig in Steenwijk.

 25. N de groot
  maart 6, 2016 / 10:20 pm

  Ik zou een schoonmaakster willen winnen voor mijn schoonvader. Hij krijgt maar 1x per week hulp maar deze krijgt in die korte tijd amper wat gedaan.
  Heeft pas in het ziekenhuis gelegen en is herstellende.
  Woont in oss

 26. Marushi
  maart 8, 2016 / 10:17 pm

  Lijkt me echt super fijn! Ik werk fulltime en daarnaast nog bloggen, het zou dus zeker fijn zijn als iemand een even kon helpen met schoonmaken! ^^ -x-

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge