Nieuwe artikelen:

 • Furla Unica & Furla Autentica Eau de Parfum

  Furla Unica & Furla Autentica Eau de Parfum
 • YVRA 07 L’Essence de L’Excellence

  YVRA 07 L’Essence de L’Excellence
 • Notino Beauty Haul Unboxing ???? 5 nieuwe parfums!

  Notino Beauty Haul Unboxing ???? 5 nieuwe parfums!
 • Pinky Promise by Rebecca Rennick

  Pinky Promise by Rebecca Rennick
 • Spicy Book Haul – 10+ New Books ????️

  Spicy Book Haul – 10+ New Books ????️
 • 5 basistips voor het trainen van je hond

  5 basistips voor het trainen van je hond
 • Action Haul Shoplog Juni 2024

  Action Haul Shoplog Juni 2024
 • Nieuw | Huda Beauty Blush Filter Liquid Blush

  Nieuw | Huda Beauty Blush Filter Liquid Blush
 • Mijn favoriete beauty producten van dit moment – mei 2024

  Mijn favoriete beauty producten van dit moment – mei 2024
 • Kneipp Foot Care is vernieuwd!

  Kneipp Foot Care is vernieuwd!

VAKANTIE PLOG – WEEK #4 WOENSDAG 21 OKTOBER

VAKANTIE PLOG – WEEK #4 WOENSDAG 21 OKTOBER

De week is weer door midden, wat gaat de tijd snel zeg! Voor vandaag (gisteren als jullie dit lezen) hadden wij allemaal plannen, maar uiteindelijk is het een gezellige rustige dag geworden. Het begon namelijk te regenen, en was nog al koud dus de wandeling en nog een paar activiteiten hebben we een dagje uitgesteld. Wat we wel hebben gedaan laat ik vandaag aan jullie zien!

plog1Oeff het was vroeg! Maar Sterre wilde heel graag koekjes bakken samen met het animatieteam, dus waren wij ruim op tijd. Gelukkig kon ze mee doen, er was namelijk maar plek voor 40 kindjes (en er waren veel meer kindjes die mee wilde doen).

plog2Eerst moet de zak waar de koekjes in gaan versierd worden, ondertussen had ze veel plezier met een vriendje en vriendinnetje die ze op het park heeft leren kennen. Daar speelt ze al sinds maandag avond mee, echt leuk om te zien <3

plog3Er word hard gewerkt door iedereen om zovéél mogelijk koekjes te maken hihi.

plog5Om 13.00 uur mochten de koekjes opgehaald worden (in die tussentijd hebben wij bij het appartement onze ontbijt/lunch op). Sterre vond het koekjes bakken erg leuk en gezellig om te doen, de koekjes waren ook zo op haha.

plog8Ook zijn wij voor het eerst naar het zwembad gegaan (lekker warm water), lekker bommetjes maken, duiken en de glijbaan werd ook niet overgeslagen. Zelf vond ik het een beetje te druk in het zwembad (wat logisch is natuurlijk), dus ik ben lekker aan de kant gaan zitten.

plog9Na bijna twee uur zwemmen was Sterre moe en er klaar mee, dus zijn wij richting ons appartement gegaan. Wij hadden alledrie een soort van dipje (denk door het zwemmen), en zijn even lekker in bed gedoken. Een soort powernap, zodat wij in de avond ook nog even gezellig wat voor konden drinken.

plog6Na onze powernap is het tijd voor een douche ronde, en tutten we ons een beetje op…we gaan namelijk lekker eten!

plog7Sterre is gek op ananas en ze heeft een kinderpizza Hawai, en zelf deze heeft ze niet helemaal opgekregen (volgens Sterre was de pizza wel erg lekker).

plog10Na het avond eten ploffen wij weer naar bij het Grand Café, dat is onze avond routine haha. Wij vinden het daar namelijk stuk gezelliger dan in ons appartement, en ze hebben daar onwijs lekker koffie….#nomnomnom

plog11Ondertussen is Sterre aan het kleuren, en ziet ze haar vriendinnetje en vriendje ook nog even.

Morgen (vandaag als jullie dit lezen) is onze laatste volle dag hier, aangezien vrijdag ochtend wij hier al vroeg uit moeten zijn. Hopelijk kunnen wij nog een paar dingen doen die op onze planning staat, maar ook al lukt dat niet…wij hebben het hier al erg leuk en gezellig gehad. Het is nu half elf ik zit nog even rustig de PLOG te schrijven, maar ga het zelf ook niet al te laat meer maken.

post signature

Volg:

4 Reacties

 1. Tamara
  oktober 22, 2015 / 9:21 am

  Ziet eruit alsof jullie het suuuuuuperleuk hebben( meek ik ook wel aan je geapp s’avonds hahaha) wat een schatje is sterre toch!

 2. oktober 22, 2015 / 12:07 pm

  Leuk dat Sterre al een vriendje en vriendinnetje heeft leren kennen. Wat is ze toch een lieve meid!

 3. oktober 22, 2015 / 2:07 pm

  Leuk dat Sterre een vriendje en een vriendinnetje leren kennen, ojaa zwemmen kan zo vermoeiend zijn & ik krijg er altijd honger van na het zwemmen 🙂
  X

 4. oktober 22, 2015 / 11:08 pm

  Volgens mij hebben jullie het echt heel leuk daar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge