Nieuwe artikelen:

 • PERROY Azureblush Eau de Parfum

  PERROY Azureblush Eau de Parfum
 • Beauty Shoplog – Veel parfum, Wibra & Boozyshop

  Beauty Shoplog – Veel parfum, Wibra & Boozyshop
 • Collistar Magic Drops Glow

  Collistar Magic Drops Glow
 • DM Shoplog Juli 2024

  DM Shoplog Juli 2024
 • Hoe voel je je minder onzeker als puber?

  Hoe voel je je minder onzeker als puber?
 • Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn

  Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn
 • Fragile Sanctuary by Catherine Cowles

  Fragile Sanctuary by Catherine Cowles
 • Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?

  Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?
 • Kruidvat & Etos Shoplog

  Kruidvat & Etos Shoplog
 • UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï

  UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï

TRAVEL | EEN AANTAL REISTIPS VOOR ALS JE GAAT VLIEGEN

TRAVEL | EEN AANTAL REISTIPS VOOR ALS JE GAAT VLIEGEN

Ook al lijkt het weer buiten er nog helemaal niet er op, de zomervakantie komt steeds dichterbij. Oké het duurt nog een paar maanden, maar het is wel verstandig om nu alvast te gaan boeken. Anders heb je natuurlijk de kans dat veel reizen al volgeboekt zijn, of je betaald een veel duurder tarief. Maar waar moet je rekening mee houden als je gaat vliegen? In dit artikel staan een aantal reistips op een rijtje!

Waar ga je heen:
Ga je voor het eerst ergens heen? Zorg dan dat je informatie over de bestemming heb opgezocht, het is wel zo fijn om al een beetje de omgeving te “kennen”. Zo kom je niet voor rare verrassingen te staan. Zorg altijd voor een map, paspoort en betaalmiddelen want je bent natuurlijk niet zo 123 thuis.

Wat neem je mee:
Er zijn regels voor wat je mee mag nemen aan bagage, hou hier rekening mee anders heb je de kans dat je moet bijbetalen en dat is natuurlijk zonde! Pak slim in, er zijn van genoeg producten travel size en mini’s te koop en dat scheelt natuurlijk ook weer ruimte in de koffer. Kijk of je items echt nodig heb, of dat je het misschien op de bestemming zelf kan kopen. Zorg ook voor een goede stevige koffer/tas, aangezien je natuurlijk wel wilt dat alle bagage heel en goed aankomt.

Hoe ga je naar het vliegveld:
Je kan je natuurlijk door iemand laten brengen (en ophalen) of met het OV, maar de meeste mensen kiezen denk ik wel voor parkeren bij het Schiphol (of een ander vliegveld) zelf. Je kan parkeren bij Schiphol vergelijken, zo heb je gelijk de goedkoopste optie en dat is altijd mooi mee genomen. En volgens mij zijn er voor het parkeren ook diverse dagkaarten enzovoort te koop.

Ga verveling tegen:
Als je een langere vlucht hebt is het wel zo fijn om bijvoorbeeld wat leesvoer mee te nemen. Of bijvoorbeeld een tablet, Nintendo DS en spelletjes zijn ondertussen ook leuk om te doen. Bij de meeste vluchten kan je ook een film kijken, zo kom je de uurtjes hopelijk wel zonder verveling door.

Dit zijn een aantal reistips waar wij rekening mee houden. Mochten jullie nog een aantal reistips hebben, laat ze dan vooral even achter in een reactie!

post signature

Volg:

4 Reacties

 1. Beautycutiestyle
  maart 10, 2017 / 7:38 am

  …kan alleen maar aan kauwgom denken… Mijn oren deden nog ontzettend zeer maar de tweede keer ging het al een stuk beter! Fijn weekend alvast, liefs H ღ

 2. maart 18, 2017 / 12:11 am

  Handige tips!! Vooral als je gaat vliegen kun je je soms makkelijk vervelen 🙂 Vooral tijdens het wachten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge