Nieuwe artikelen:

 • IN THE MIX DIVERSE PRODUCTEN VAN ILIA BEAUTY

  IN THE MIX DIVERSE PRODUCTEN VAN ILIA BEAUTY
 • KYLIE SKIN COCONUT BODY SCRUB & BODY LOTION

  KYLIE SKIN COCONUT BODY SCRUB & BODY LOTION
 • MEXX SUMMER HOLIDAY 2021 WOMAN & MAN

  MEXX SUMMER HOLIDAY 2021 WOMAN & MAN
 • HIDROFUGAL DEODORANT, NIEUW IN NEDERLAND

  HIDROFUGAL DEODORANT, NIEUW IN NEDERLAND
 • NIEUW GIORGIO ARMANI MY WAY INTENSE

  NIEUW GIORGIO ARMANI MY WAY INTENSE
 • CLARINS HYDRATING MULTI-PROTECTION MIST

  CLARINS HYDRATING MULTI-PROTECTION MIST
 • PLUS SIZE FASHION MUSTHAVES – VAKANTIE EDITIE

  PLUS SIZE FASHION MUSTHAVES – VAKANTIE EDITIE
 • VIER NIEUWE REINIGERS VAN COLLISTAR

  VIER NIEUWE REINIGERS VAN COLLISTAR
 • MIJN MAKE-UP AANRADERS ZOMER-EDITIE

  MIJN MAKE-UP AANRADERS ZOMER-EDITIE
 • ZENZ OIL TREATMENT DEEP WOOD NO.99 VOOR HAAR & HUID

  ZENZ OIL TREATMENT DEEP WOOD NO.99 VOOR HAAR & HUID

IK VERZAMEL | DE HELLO KITTY VERZAMELING VAN FLOOR

IK VERZAMEL | DE HELLO KITTY VERZAMELING VAN FLOOR

Vandaag het aller eerste artikel van de nieuwe rubriek Ik verzamel…. In deze rubriek komen artikelen online van diverse mooie/leuke/bijzondere verzamelingen, die even heerlijk in het zonnetje worden gezet. Het eerste artikel gaat over de Hello Kitty verzameling van Floor!

Floor is 23 jaar en gek op Hello Kitty! Ik volg haar site al ongeveer twee jaar (of langer kan dat?), en ik vind het super leuk dat zij als eerste haar verzameling in deze nieuwe rubriek laat zien! Ik geef het woord in dit artikel verder aan Floor 😉


Wat begon met de anime kijken als kind zijnde, groeide op latere leeftijd uit tot een verzamelitem. Ik heb het over de Japanse Kitty White, beter bekend als Hello Kitty. Ze ziet er dan wel uit als een poesje, maar ze is eigenlijk een meisje die samen met haar tweelingzus Mimmy en ouders George en Mary in London woont. Ze heeft overigens ook een kat; Charmy Kitty.

Als ik mensen vertel dat ik Hello Kitty verzamel wordt er vaak verbaasd gereageerd. Ben je daar niet veel te oud voor? Nee! De meeste verzamelaars zijn net als ik boven de twintig jaar. Bovendien richt Sanrio zich al lang niet meer alleen op kleine kinderen. Ik weet eigenlijk niet meer waarom ik begon met het verzamelen van de Hello Kitty spulletjes. Het is uit het niets ontstaan. Het begon geloof ik met een Hello Kitty make-up palette van de Douglas en is uitgegroeid tot een collectie dat ik niet meer fatsoenlijk kan uitstallen in mijn kamer. Ik heb overigens wel een grens getrokken in de spullen die ik wil hebben. Speelgoed hoef ik bijvoorbeeld niet. Het moeten wel spulletjes zijn die bij mij passen.

Ik heb echt van alles, van knuffeltjes en poppetjes tot aan kleding. Op de foto’s in dit artikel zie je een deel van mijn collectie. Familie en vrienden zijn soms wel bang dat ze iets van Hello Kitty voor mij kopen wat al in mijn collectie zit, maar meestal valt het wel wat mee. Ik heb nog niet zoveel dubbele dingen gehad tot nu toe! Mijn meest originele item is een blikje afkomstig uit Japan. Een juf waarbij ik vroeger in de klas heb gezeten, vond het per toeval in de kringloop en gaf het samen met andere spulletjes op mijn verjaardag. Ze had zelf niet eens gezien dat het eigenlijk uit Japan komt, maar mij viel het als kenner natuurlijk meteen op. Hier in Nederland zijn de Hello Kitty spulletjes over het algemeen roze of rood en vrij eenvoudig. Het doosje is Paars en is erg mooi versierd. Ik ben er super trots op dat ik dit item in mijn bezit heb!

Wat ik nog heel graag aan mijn collectie toe zou willen voegen, zijn spullen uit de Hello Kitty Swarovski collectie. Het is natuurlijk aardig prijzig, maar ik vind wel dat het bij mijn collectie hoort. Ik heb er ook wel wat geld voor over. De meeste spullen in mijn collectie heb ik namelijk gekregen in plaats van zelf gekocht, dus dan vind ik het ook niet zo erg om er een keertje wat meer aan uit te geven. Sommige mensen vinden het misschien een kinderachtig iets, maar ik ben trots op mijn collectie en word blij van het fictieve karaktertje!

Floor bedankt voor het laten zien van je mooi (en schattige!) Hello Kitty verzameling, neem zeker eens een kijkje op haar website Floor Flawless.

Heb jij ook een mooie/leuke/bijzondere verzameling? Denk aan bijvoorbeeld: mokken, jurken, nagellak, merchandise, poppen…enzovoort! En wil jij die ook graag delen, stuur dan een e-mail naar info@pinkit.nl en wie weet komt jouw verzameling ook op Pinkit.nl te staan.

post signature

Misschien ook interessant om te lezen >> Mijn parfum collectie 2020

Volg:

10 Reacties

 1. Tonnia
  maart 10, 2017 / 7:51 am

  wat een leuke verzameling

 2. maart 10, 2017 / 8:15 am

  Ik had niet verwacht dat het al zo snel online zou staan haha! Super leuk! ❤

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge
Read previous post:
TRAVEL | EEN AANTAL REISTIPS VOOR ALS JE GAAT VLIEGEN

Ook al lijkt het weer buiten er nog helemaal niet er op, de zomervakantie komt steeds dichterbij. Oké het duurt...

Close