Nieuwe artikelen:

 • ZO HOUD JE JE SIERADEN VOOR ALTIJD MOOI

  ZO HOUD JE JE SIERADEN VOOR ALTIJD MOOI
 • M.A.C STUDIO FIX TECH CREAM-TO-POWDER FOUNDATION

  M.A.C STUDIO FIX TECH CREAM-TO-POWDER FOUNDATION
 • MIJN TIPS OM BETER TE SLAPEN

  MIJN TIPS OM BETER TE SLAPEN
 • SWATCHES PINK GELLAC RUBBER BASE COVER

  SWATCHES PINK GELLAC RUBBER BASE COVER
 • THE COUCOU CLUB – COUCOU ROSE QUARTZ CLEANSING BRUSH

  THE COUCOU CLUB – COUCOU ROSE QUARTZ CLEANSING BRUSH
 • HÈRMES ROUGE HÈRMES SATIN LIPSTICK ROSE OASIS

  HÈRMES ROUGE HÈRMES SATIN LIPSTICK ROSE OASIS
 • NIEUW ESCADA SUMMER FESTIVAL

  NIEUW ESCADA SUMMER FESTIVAL
 • MIJN MOEDERDAG WISHLIST 2021

  MIJN MOEDERDAG WISHLIST 2021
 • NIVEA SUN UV GEZICHT

  NIVEA SUN UV GEZICHT
 • WEEKLY DIARY WEEK 17 2021

  WEEKLY DIARY WEEK 17 2021

MIJN TIPS VOOR HET KOPEN VAN EEN ANDER KINDERBED

MIJN TIPS VOOR HET KOPEN VAN EEN ANDER KINDERBED

Wanneer is het tijd voor een ander kinderbed? Dat ligt ten eerste aan de leeftijd van je kindje, en wat voor bed het gaat worden. Denk aan een peuterbed, ledikant of diverse hoogslapers. Mijn dochter is 8 (als Sterre dit zou lezen, zou ze zeggen…bijna 9 mama!) en slaapt in een heel ander bed dan een kind van 3 jaar, dus het heeft ook te maken met de behoeftes van je kind en zijn/haar leeftijd.

Maar waar let je nou allemaal op als je een ander kinderbed gaat kopen? Die vraag krijg ik regelmatig, en ik heb mij dat vroeger ook wel eens afgevraagd. Toen ik een wieg/ledikant en peuterbed ging kopen, waren blogs/reviews nog niet helemaal in, of tenminste ik kende dat allemaal nog niet. En mijn vriendinnen zaten nog niet in die fase, dus moest ik het eigenlijk doen met de informatie van de verkopers.

Het belangrijkste is dat je kijkt naar de leeftijd van je kind, en wat voor bed hij/zij nodig heeft. Een kind wat kleiner is, leg je natuurlijk niet gelijk in een eenpersoonsbed neer. De veiligheid speelt ook mee, kan je kindje er makkelijk uit klimmen zonder zich pijn te doen? Daar naast is het ook een tip als je kijkt naar het soort materiaal, en de prijs speelt natuurlijk ook een belangrijke rol. Het ligt aan je eigen budget wat je kan uitgeven, maar je hebt tegenwoordig in alle prijsklassen wel iets passends te vinden.

Ik weet nog goed dat ik de overstap van een ledikant, naar een meegroeibed heel eng vond. Want stel dat ze eruit zou vallen, en er iets zou gebeuren met haar gezondheid? Of wat als ze midden in de nacht stiekem naar beneden gaat… Gelukkig is dat nooit gebeurd, en ging alles vanaf dag één super. Sterre voelde zich toen een hele grote meid, en inmiddels heeft ze al helemaal een mooi meiden bed.

Het klussen in onze woning is inmiddels begonnen, en Sterre stelde al de vraag wanneer haar kamer aan de beurt is (volgend jaar pas).  Ze heeft bij haar vriendinnetjes diverse stapelbedden gezien, en stiekem wilt zij er ook één zodat er soms ook iemand kan blijven logeren. Zo zie je maar dat het best snel gaat, zo liggen ze in een ledikant en dan hoppa hebben ze hun eigen grote meiden (of jongens)bed.

Mocht je twijfelen over een bed, tik de naam dan eens in op Google. Tegenwoordig vind je overal reviews van, en dat helpt echt bij het kopen (of het juist niet kopen haha). En het is ook leuk als je kind wat ouder is om hem/haar mee te nemen tijdens het shoppen, aangezien hun mening natuurlijk ook belangrijk is.

Waar letten jullie vooral op tijdens het shoppen van een nieuw kinderbed?

post signature

Volg:

1 Reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge
Read previous post:
IK VERZAMEL | DE HELLO KITTY VERZAMELING VAN FLOOR

Vandaag het aller eerste artikel van de nieuwe rubriek Ik verzamel.... In deze rubriek komen artikelen online van diverse mooie/leuke/bijzondere...

Close