Nieuwe artikelen:

 • Morphe2 Quad Goals Multi-Palette

  Morphe2 Quad Goals Multi-Palette
 • Charlotte Tilbury Big Summer Beauty Sale 30% korting

  Charlotte Tilbury Big Summer Beauty Sale 30% korting
 • JUVENA RADIANCE EYE CARE SPRAY

  JUVENA RADIANCE EYE CARE SPRAY
 • Charlotte Tilbury Airbrush Flawless Foundation & Finish Powder

  Charlotte Tilbury Airbrush Flawless Foundation & Finish Powder
 • Vier tips voor een plasticvrije badkamer met de nieuwe NIVEA Naturally Clean …

  Vier tips voor een plasticvrije badkamer met de nieuwe NIVEA Naturally Clean Reinigingsbars
 • Huda Beauty introduceert LEGIT Lashes Waterproof Topcoat

  Huda Beauty introduceert LEGIT Lashes Waterproof Topcoat
 • IN THE MIX DIVERSE PRODUCTEN VAN ILIA BEAUTY

  IN THE MIX DIVERSE PRODUCTEN VAN ILIA BEAUTY
 • KYLIE SKIN COCONUT BODY SCRUB & BODY LOTION

  KYLIE SKIN COCONUT BODY SCRUB & BODY LOTION
 • MEXX SUMMER HOLIDAY 2021 WOMAN & MAN

  MEXX SUMMER HOLIDAY 2021 WOMAN & MAN
 • HIDROFUGAL DEODORANT, NIEUW IN NEDERLAND

  HIDROFUGAL DEODORANT, NIEUW IN NEDERLAND

MIJN TIPS VOOR HET KOPEN VAN EEN ANDER KINDERBED

MIJN TIPS VOOR HET KOPEN VAN EEN ANDER KINDERBED

Wanneer is het tijd voor een ander kinderbed? Dat ligt ten eerste aan de leeftijd van je kindje, en wat voor bed het gaat worden. Denk aan een peuterbed, ledikant of diverse hoogslapers. Mijn dochter is 8 (als Sterre dit zou lezen, zou ze zeggen…bijna 9 mama!) en slaapt in een heel ander bed dan een kind van 3 jaar, dus het heeft ook te maken met de behoeftes van je kind en zijn/haar leeftijd.

Maar waar let je nou allemaal op als je een ander kinderbed gaat kopen? Die vraag krijg ik regelmatig, en ik heb mij dat vroeger ook wel eens afgevraagd. Toen ik een wieg/ledikant en peuterbed ging kopen, waren blogs/reviews nog niet helemaal in, of tenminste ik kende dat allemaal nog niet. En mijn vriendinnen zaten nog niet in die fase, dus moest ik het eigenlijk doen met de informatie van de verkopers.

Het belangrijkste is dat je kijkt naar de leeftijd van je kind, en wat voor bed hij/zij nodig heeft. Een kind wat kleiner is, leg je natuurlijk niet gelijk in een eenpersoonsbed neer. De veiligheid speelt ook mee, kan je kindje er makkelijk uit klimmen zonder zich pijn te doen? Daar naast is het ook een tip als je kijkt naar het soort materiaal, en de prijs speelt natuurlijk ook een belangrijke rol. Het ligt aan je eigen budget wat je kan uitgeven, maar je hebt tegenwoordig in alle prijsklassen wel iets passends te vinden.

Ik weet nog goed dat ik de overstap van een ledikant, naar een meegroeibed heel eng vond. Want stel dat ze eruit zou vallen, en er iets zou gebeuren met haar gezondheid? Of wat als ze midden in de nacht stiekem naar beneden gaat… Gelukkig is dat nooit gebeurd, en ging alles vanaf dag één super. Sterre voelde zich toen een hele grote meid, en inmiddels heeft ze al helemaal een mooi meiden bed.

Het klussen in onze woning is inmiddels begonnen, en Sterre stelde al de vraag wanneer haar kamer aan de beurt is (volgend jaar pas).  Ze heeft bij haar vriendinnetjes diverse stapelbedden gezien, en stiekem wilt zij er ook één zodat er soms ook iemand kan blijven logeren. Zo zie je maar dat het best snel gaat, zo liggen ze in een ledikant en dan hoppa hebben ze hun eigen grote meiden (of jongens)bed.

Mocht je twijfelen over een bed, tik de naam dan eens in op Google. Tegenwoordig vind je overal reviews van, en dat helpt echt bij het kopen (of het juist niet kopen haha). En het is ook leuk als je kind wat ouder is om hem/haar mee te nemen tijdens het shoppen, aangezien hun mening natuurlijk ook belangrijk is.

Waar letten jullie vooral op tijdens het shoppen van een nieuw kinderbed?

post signature

Volg:

1 Reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge
Read previous post:
IK VERZAMEL | DE HELLO KITTY VERZAMELING VAN FLOOR

Vandaag het aller eerste artikel van de nieuwe rubriek Ik verzamel.... In deze rubriek komen artikelen online van diverse mooie/leuke/bijzondere...

Close