Nieuwe artikelen:

 • Mijn favoriete parfumnoten van dit moment

  Mijn favoriete parfumnoten van dit moment
 • Black Friday 2023 + Beauty Favorieten

  Black Friday 2023 + Beauty Favorieten
 • Hoe belangrijk is regelmatig reinigen van je dakgoot?

  Hoe belangrijk is regelmatig reinigen van je dakgoot?
 • Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen voor freelancers: bescherming voor jouw carrière

  Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen voor freelancers: bescherming voor jouw carrière
 • KAYA Sieraden Urban Chic collectie

  KAYA Sieraden Urban Chic collectie
 • Sim only abonnement afsluiten? Hier moet je aan denken

  Sim only abonnement afsluiten? Hier moet je aan denken
 • Zo vind je de ideale kapster 

  Zo vind je de ideale kapster 
 • Op deze kosten ga ik de komende tijd besparen

  Op deze kosten ga ik de komende tijd besparen
 • Parfums die perfect geschikt zijn voor het najaar

  Parfums die perfect geschikt zijn voor het najaar
 • Montblanc Signature Eau de Parfum

  Montblanc Signature Eau de Parfum

SKINCARE | OLAZ REGENERIST OVERNIGHT MIRACLE FIRMING MASK

SKINCARE | OLAZ REGENERIST OVERNIGHT MIRACLE FIRMING MASK

De nacht is per definitie de tijd waarin we tot rust komen. En het is wetenschappelijk aangetoond dat de huid ’s nachts het best herstelt van de dagelijkse beslommeringen! Daarom introduceert Olaz nu het ideale huidverzorgingsproduct voor schone slaapsters: Regenerist Overnight Miracle Firming Mask. Ik heb dit nieuwe gezichtsmasker nu enkele weken in gebruik en kan er eindelijk wat meer over vertellen.
Olaz Regenerist Overnight Miracle Firming Mask

Olaz Regenerist Overnight Miracle Firming Mask €34,99 (inhoud 50ml) verkrijgbaar bij Kruidvat & Trekpleister

“De superkrachtige formule van het Olaz nachtmasker voelt niet vet aan en wordt aangenaam snel door de huid geabsorbeerd. De zichtbaarheid van lijntjes en rimpeltjes wordt gereduceerd. Daarnaast zorgt het masker – terwijl je slaapt – voor een zichtbaar steviger, jonger en voller ogende huid dankzij de bewezen werking van anti-veroudering ingrediënten als Peptides, Hyaluronzuur en Extract van Johannesbroodpitten, in een doeltreffende combinatie met Olive-M (derivaat van olijfolie) en Niacinamide (Vitamine B3). De huid wordt optimaal gevoed en verzorgd, terwijl tegelijkertijd de huidhydratiebarrière wordt versterkt.”

Ik heb het al vaker genoemd in eerdere reviews, maar Olaz is een mooi en vooral bekend merk en toch zie ik er zo weinig reviews over terug. Het nieuwe Olaz Regenerist Overnight Miracle Firming Mask komt in een nette lila kleurige pot met een flinke inhoud. Aangezien je per keer maar een beetje gebruikt, kan je hier zeker enkele maanden mee voor uit (bij gebruik van 2-3 keer per week).

In eerste instantie dacht ik dat je dit product net zo zou gebruiken als een gezichtsmaskers, maar het gaat net een beetje anders. Voor het slapen gaan reinig je gezicht (zoals elke avond) en daarna breng je het Olaz Regenerist Overnight Miracle Firming Mask aan. Gebruik niet te veel, want dan zit je kussen helemaal onder en dat is natuurlijk niet de bedoeling 😉 Daarna is het tijd om je bed in te duiken, heerlijk te slapen en wakker te worden met een zachte huid.

Olaz Regenerist Overnight Miracle Firming Mask

Na de eerste keren gebruiken merkte ik de volgende dag vooral de zachtheid van mijn huid. En nu enkele weken verder, merk ik ook echt dat mijn huid hier lekker van opknapt (vooral in combinatie ook van andere huidverzorging dat ik gebruik). Kan jouw huid ook een oppepper gebruiken, dan is dit product zeker een aanrader.

post signature
*Dit artikel bevat een product dat is opgestuurd door een merk/bedrijf.

Volg:

3 Reacties

 1. Tonnia
  oktober 4, 2018 / 9:21 am

  dit klinkt goed

 2. chucky1012
  oktober 4, 2018 / 8:06 pm

  Fijn merk dat ik al jarenlang ken en ga echt even specoiaal naar de winkel waar dit te koop is want door deze post ben ik hier heel benieuwd naar…

  Xoxo

 3. oktober 5, 2018 / 12:52 pm

  Goh, ik moest toch even twee keer kijken naar de prijs hoor haha;-) Ik had altijd in mijn hoofd dat Olaz meer een budget merk was, maar dit is toch aardig aan de prijs. Ik gebruik zelf heel graag nachtmaskers. Meestal zelfs meerdere keren per week. Ik had er een keer een van Vichy die ontzettend af gaf op het kussen , nu gebruik ik er een van filorga en die trekt razend snel in.
  bychristiana onlangs geplaatst…Lianne Tio Luxury Rotterdam | Grand openingMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge