NIEUWE BEAUTY LANCERINGEN:

Flowerbomb
Charlotte Tilbury
Clarins
Jimmy Choo
Smashbox
BE Creative
Guerlain
Lancome
NYX
Narciso
Flowerbomb
Charlotte Tilbury
Clarins
Jimmy Choo
Smashbox
BE Creative
Guerlain
Lancome
NYX
Narciso

Nieuwe artikelen:

  • WIN TED BAKER SWEET TREATS POLLY

    WIN TED BAKER SWEET TREATS POLLY
  • WEEKLY DIARY WEEK 9 2021

    WEEKLY DIARY WEEK 9 2021
  • HEMA SPRING SUMMER BODYCARE COLLECTIE 2021

    HEMA SPRING SUMMER BODYCARE COLLECTIE 2021
  • MARIA NILA PURE VOLUME SET

    MARIA NILA PURE VOLUME SET
  • 4711 REMIX COLOGNE LEMON

    4711 REMIX COLOGNE LEMON
  • NIEUW | KRUIDVAT SKIN SCIENCE HUIDVERZORGING

    NIEUW | KRUIDVAT SKIN SCIENCE HUIDVERZORGING
  • HET REINIGEN VAN JE HUID

    HET REINIGEN VAN JE HUID
  • VIER NIEUWE PARFUM LANCERINGEN

    VIER NIEUWE PARFUM LANCERINGEN
  • MISTERO MILANO GELLAK STARTERSET EXPLORER REVIEW

    MISTERO MILANO GELLAK STARTERSET EXPLORER REVIEW
  • 100BON AMARETTO & FRAMBOISE POUDRÉE

    100BON AMARETTO & FRAMBOISE POUDRÉE

W7 In The Nude Eyeshadow Palette

W7 In The Nude Eyeshadow Palette
Bij toeval kwam ik er achter dat het W7 In The Nude palette in de winkels lag, lang leven Youtube zouden we maar zeggen! Dit is de opvolger van het W7 In The Buff en dit zou een dupe zijn van het Urban Decay Naked 3 palette. Nou heb ik zelf niet het Naked 3, maar er zijn al vele vergelijkingen gemaakt door andere (en die zeggen allemaal het is een goede dupe!).

De volgende dag ben ik naar de Op=Op voordeel shop geweest en gelukkig was hij daar nog te koop. Mocht je niet zo’n filiaal in de buurt hebben, hij is ook online verkrijgbaar.
De kleuren zijn echt stuk voor stuk prachtige! Ze nijgen allemaal een beetje naar de “roze tinten” en laat ik daar nou eens heel erg van houden. Ik noem dit ook al vanaf de eerste dag een echte “Bianca-palette”.
Hier zie je de kleuren geswatcht op mijn arm helaas vallen de lichtste kleuren niet heel erg op, maar de wat donkerde juist weer wel. Ik merk wel tijdens het switchen dat de kleuren een beetje poederig zijn, je moet dus niet te hard met je kwast aan de slag gaan.
De kleuren zijn heel mooi en subtiel, maar als je kijkt naar mijn look vallen ze niet echt super goed op. Ik heb gebruik gemaakt van 3 kleuren, maar door het blenden zie je bijna geen verschil meer. Toch vind ik dit een top palette, want ik ben gek op subtiele looks en de roze tinten hier in zijn gewoon echt prachtig.
Het W7 In The Nude Eyeshadow Palette kost €7,99,- en is te koop bij o.a. de Op=Op voordeel shop.
Wat vinden jullie van subtiele looks?
Liefs Bianca.

 

Volg:

14 Reacties

  1. juli 26, 2014 / 5:46 am

    Hij is inderdaad behoorlijk populair, want bij de op=op hier in Utrecht lag alleen de tester er nog….en de tinten zagen er inderdaad heel erg mooi en goed uit…..ook de verpakking vond ik mooi! de ooglook staat je ook erg mooi en ik denk dat de titel”Bianca Palette” inderdaad goed bijhet palette past.

    Subtiele looks vind ik vaak heel mooi staan, en heel heel soms draag ik ze zelf ook, bv als ik naar een heel erg belangrijke en officiele afspraak moet ofzo….Dit komt omdat mijn voorkeur nu eenmaal toch uit gaat naar fellere, opvallendere ooglooks, en ik ben nu eenmaal op dat gebied een klein gewoontediertje blijkt nu wel….

  2. Maaike | missmaai
    juli 26, 2014 / 9:17 am

    Mooi palet! Ik heb zelf In The Buff en ik vind het een prima palet! Deze ziet er ook goed uit! Ik hou zelf ook van subtiele looks! 🙂 ♥

  3. Patoir
    juli 26, 2014 / 9:23 am

    Erg mooi palette!! <33 Ik begrijp waarom het op=op is. Het verkoopt gelijk zot! Of hoe zeg je dat in het Nederlands? Achja. Mooie review Bianca!

  4. juli 26, 2014 / 8:44 am

    Wat een mooi palette =)
    Mooie oog look heb je gemaakt !
    Liefs Jorinda

  5. iThinkPink
    juli 26, 2014 / 11:04 am

    Mooi palette!

  6. juli 26, 2014 / 11:04 am

    Heel mooi palette! Ik wil hem zelf graag ook, maar hij is steeds uitverkocht bij de OP = OP bij mij in het dorp.

  7. teasistars
    juli 26, 2014 / 1:48 pm

    Heel erg mooi! Alleen is er in Maastricht volgens mij geen Op=Op en dat is de enige plaats in Nederland waar ik kom… Zo jammer! Ik vind het alleszins een heel mooi palette! Alleen jammer dat de lichte kleurtjes niet opvallen…

  8. Emke
    juli 26, 2014 / 3:21 pm

    wou! wat ziet dit pallet er leuk uit! x

  9. juli 26, 2014 / 7:09 pm

    Ik hou ook meer van subtielere look! Dit lijkt mij een geweldig palette 🙂

  10. juli 26, 2014 / 8:23 pm

    Ik ben wel van de subtiele looks. Dit palette wil ik nog aan mijn stash toevoegen, alleen was ie hier uitverkocht bij de op=op

  11. juli 27, 2014 / 11:57 am

    Ik heb ook zo’n palette ooit gewonnen van een blogster. Alleen dat was een andere soort. Met die ben ik wel blij omdat het veel bruin en zwart en goud tinten heeft. Deze nijgt meer naar roze tinten. Dat is niet echt iets voor mij. Ik ben zelf ook iemand die van opvallende ooglooks houdt.

    Maar voor de prijs zijn deze wel perfect voor iemand als cadeautje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge
Read previous post:
Onze week in foto’s #14

De derde week van onze vakantie zit er alweer bijna op, deze is echt omgevlogen. Daar ben ik stiekem heel...

Close