Nieuwe artikelen:

  • IN THE MIX | DIVERSE PRODUCTEN VAN NUXE

    IN THE MIX | DIVERSE PRODUCTEN VAN NUXE
  • MARIA MALKI MAKE-UP BRUSHES

    MARIA MALKI MAKE-UP BRUSHES
  • OPPO LANCEERT NIEUWE IJSSMAKEN IN NEDERLAND: 60% MINDER CALORIEËN & SUIKER

    OPPO LANCEERT NIEUWE IJSSMAKEN IN NEDERLAND: 60% MINDER CALORIEËN & SUIKER
  • CLARINS TONIC BODY PRODUCTS

    CLARINS TONIC BODY PRODUCTS
  • BE CREATIVE MAKE UP MAJOR LASH XL VOLUME MASCARA

    BE CREATIVE MAKE UP MAJOR LASH XL VOLUME MASCARA
  • #ME-TIME MET PIXI BODYTREATS

    #ME-TIME MET PIXI BODYTREATS
  • 7 BEAUTY FAVORIETEN VAN DIT MOMENT #17

    7 BEAUTY FAVORIETEN VAN DIT MOMENT #17
  • NIEUW | ROCHAS GIRL EAU DE TOILETTE

    NIEUW | ROCHAS GIRL EAU DE TOILETTE
  • 5 NIEUWE LENTE PARFUM LANCERINGEN

    5 NIEUWE LENTE PARFUM LANCERINGEN
  • TIP | THE BODY SHOP INTRODUCEERT REFILL STATIONS

    TIP | THE BODY SHOP INTRODUCEERT REFILL STATIONS

REVIEW SWATCHES: OPI FIFTY SHADES OF GREY LIMITED EDITION

REVIEW SWATCHES: OPI FIFTY SHADES OF GREY LIMITED EDITION
Iedereen kent vast wel de boeken van “Fifty Shades Of Grey” ik geef eerlijk toe ik ken de boeken wel, maar heb ze niet gelezen heb alleen maar positieve reacties gehoord en gelezen. OPI brengt vanaf 12-01-2015 de “Fifty Shades Of Grey” limited edition uit met prachtige kleuren!

De miniset bevat in deze collectie maar liefst 6 prachtige kleuren, ik ken alleen de verpakkingen met 4 kleuren (daar heb ik er een aantal van) dus dit vind ik best speciaal dat er nu 2 extra erbij zitten. De set bevat 4 verschillende tinten grijs, een glitter nagellak (met grijs) en een prachtige rode kleur.
Wat zegt OPI over deze collectie:
“In de film Fifty Shades Of Grey (in de bioscoop vanaf 12 februari 2015) ervaren Anastasia Steele en Christian Grey een wervelwind aan gevoelens en emoties. Ana groeit gedurende het verhaal uit tot een zelfbewuste, sterke vrouw, terwijl ze zich aan de andere kant volledig durft over te geven. Christian is gewend altijd de controle te hebben, maar verliest zich desondanks in een achtbaan van emoties. Deze mooie collectie bevat verschillende moods van Ana en Christian uitgedrukt in de kleuren grijs en een mooie roodtint die staat symbool voor de passie tussen de twee”.
Natuurlijk heb ik ook swatches van deze mooie kleuren, let niet op mijn nagels die zijn op het moment helaas niet zo lang als ik zou willen.
My Silk Tie: Is een mooie opvallende grijze metallic nagellak bij drie laagjes was deze dekkend.
Dark Side Of The Mood: Een mooie donkere grijze nagellak met een creamy finish met twee laagjes was deze dekkend.
Romantically Involved: Is een prachtige rode kleur die bij twee laagjes mooi dekkend was.
Embrace The Gray: Dit is denk mijn favoriete grijze tint uit de verpakking het heeft een creamy finish en ook bij twee laagjes weer mooi dekkend.
Shine For Me: Leuk dat er een glitter nagellak met o.a. grijs erbij zit. Het is geen dekkende nagellak vind het zelf meer een topcoat.
Cement The Deal: Ook weer een mooie grijze tint net wat lichter alleen heb je bij deze nagellak wel 3 laagjes nodig om hem goed dekkend te krijgen.
Het is een mooie collectie en vooral Embrace The Gray en Romantically Involved vind ik echt twee aanraders, ze zijn prachtig!
De OPI nagellak van 15ml (fullsize) gaan €14,25,- kosten en de Miniset met alle zes de tinten (de flesjes zijn qua inhoud 3.75ml per stuk) kost €29,95,-. Deze collectie is vanaf 12-01-2015 verkrijgbaar bij diverse verkooppunten.
Welke kleur ga jij proberen te scoren of ga je voor de miniset?

post signature
*Dit artikel bevat een product wat is opgestuurd voor een eerlijke review.

Volg:

37 Reacties

  1. januari 7, 2015 / 6:24 am

    Ik ben fan van OPI en ik spaar de mini sets. Maar bij deze twijfel ik of ik het ga aanschaffen ze zijn leuk maar weet nog niet of ze leuk en ze mooi genoeg vind om ze te kopen.

  2. Agneta
    januari 7, 2015 / 8:13 am

    Hij is mooi en ik heb de boeken gelezen en ik vind ze wel leuk passen bij het boek en waarschijnlijk ook de film die uitkomt. Ze hebben er goed op in gespeeld. Vooral de grijs tinten vind ik eigenlijk erg mooi. Grijs dan denk je vaak beetje saai kleurtje, maar nee echt heel mooi!

    Liefs Agneta

  3. nailsforfun.nl
    januari 7, 2015 / 8:23 am

    Oehhh, ja als echte verzamelaar ga ik voor het mini setje. De kleuren zien er super uit!

  4. januari 7, 2015 / 7:34 am

    Ik ga ze echt wel halen! Ik ben gek op fifty shades of grey al snap ik de ophef helemaal niet want zo heftig zijn de boeken helemaal niet.

  5. shoppingsarah.com
    januari 7, 2015 / 8:36 am

    Wat een leuke collectie! Ik vind de mini’s altijd zo leuk en lief!! Ik zou denk ik voor de mini’s gaan.

  6. januari 7, 2015 / 7:39 am

    My Silk tie vind ik een mooi lakje! Leuk bedacht van OPI. Ben benieuwd naar de film!

  7. Maaike | missmaai
    januari 7, 2015 / 10:52 am

    De film vind ik niks, maar deze collectie mag er zijn zeg! Wow! Ik zou voor Embrace the Gray gaan, heel mooi kleurtje! 🙂

  8. januari 7, 2015 / 10:28 am

    Hele mooie lakken! Jammer dat de glitterlak niet dekkend is, maar ik denk dat die als topcoat ook prachtig kan zijn. 🙂

  9. januari 7, 2015 / 10:58 am

    Grijs is echt een kleur die mij erg verrast heeft als nagellak…Ik vind het heel erg mooi en zou als ik moet kiezen denk ik toch de mini’s kiezen…want zelf vind ik kleine flesjes handiger in gebruik…

  10. januari 7, 2015 / 11:48 am

    Mooie collectie en tof dat er inderdaad 2 extra bij zitten. Vooral Romantically Involved vind ik echt pretty!

  11. januari 7, 2015 / 3:19 pm

    Wat een mooie collectie zeg! Embrace The Gray is mijn favoriete kleur, pretty!

  12. januari 7, 2015 / 4:41 pm

    Wauw, mooie kleurtjes! Ik vind Cement The Deal erg mooi. Wel jammer dat ‘ie pas in 3 laagjes goed dekt. X

  13. Jouvence
    januari 7, 2015 / 5:49 pm

    ik vind het een erg mooie collectie ♥

  14. Marlayne Vermeulen
    januari 7, 2015 / 6:53 pm

    Mooie lakjes!

  15. januari 7, 2015 / 5:59 pm

    Ik vind het een leuke collectie, maar eigenlijk niet bijzonder genoeg om ze te kopen. Maar misschien ben ik ook wel gewoon verwend 😉

  16. Infinity
    januari 7, 2015 / 7:23 pm

    Wat een leuk setje!

  17. Mme Sophistique
    januari 7, 2015 / 7:37 pm

    De boeken vond ik afschuwelijk slecht, maar deze mini’tjes van OPI zijn echt helemaal mijn ding. Ik ben dol op grijs dussss come to mommy!

  18. januari 7, 2015 / 6:50 pm

    Oh, dat is een mooie collectie! Vooral de glitter vind ik erg leuk!

  19. melissa
    januari 7, 2015 / 8:57 pm

    Ik vind dit echt een leuke collectie en stiekem kijk ik uit naar de film haha x

  20. Bibiane
    januari 8, 2015 / 6:23 pm

    Heel fijn dat OPI wat meer volledige collecties uitgeeft in mini’s!

  21. januari 13, 2015 / 9:15 pm

    Dark side of the Mood vind ik de mooiste van de collectie! Ik hoop deze mini’s nog eens te scoren, vind het zo’n mooie collectie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

NIEUWE BEAUTY LANCERINGEN:

Nuxe
Bareminerals
Jimmy Choo
Huda Beauty
Dior J’adore
Dior
Estée Lauder
Nuxe
Bareminerals
Jimmy Choo
Huda Beauty
Dior J’adore
Dior
Estée Lauder
Read previous post:
WIN ACTIE: EEN PAKKET MET THE BODY SHOP PRODUCTEN

Afgelopen week heb ik een bestelling geplaatst bij The Body Shop met een paar producten lekker voor mij zelf, maar...

Close