Bianca’s Faves

Nieuwe artikelen:

  • Nieuw | Maison Margiela Replica When The Rain Stops

    Nieuw | Maison Margiela Replica When The Rain Stops
  • Kylie Cosmetics High Gloss Partner in Crime & Posie K

    Kylie Cosmetics High Gloss Partner in Crime & Posie K
  • Unboxing Styletone Januari 2022 – Ultimate Styletone Box

    Unboxing Styletone Januari 2022 – Ultimate Styletone Box
  • Tips voor de optimale intieme verzorging

    Tips voor de optimale intieme verzorging
  • SHEIN X WORKING FROM HOME

    SHEIN X WORKING FROM HOME
  • Deze skincare trends zijn here to stay in 2022

    Deze skincare trends zijn here to stay in 2022
  • Charlotte Tilbury Charlotte’s Beautiful Skin Foundation

    Charlotte Tilbury Charlotte’s Beautiful Skin Foundation
  • Queen Tarzi The Royal Mascara

    Queen Tarzi The Royal Mascara
  • Anastasia Beverly Hills Face Palette Italian Summer

    Anastasia Beverly Hills Face Palette Italian Summer
  • Lookfantastic Beauty Box Unboxing Januari 2022

    Lookfantastic Beauty Box Unboxing Januari 2022

REVIEW| PHILOSOPHY CHRISTMAS COOKIES & TWINKLING SNOWFLAKE

REVIEW| PHILOSOPHY CHRISTMAS COOKIES & TWINKLING SNOWFLAKE

Mijn hart maakte een sprongetje toen ik het persbericht had ontvangen Philosophy met alle producten voor deze kerst, wauw wat feestje! Ik heb uit deze collectie een shampoo, shower gel & bubble bath in de variant Christmas Cookies ontvangen, en zelf de Twinkling Snowflake set gekocht…die kon ik gewoon niet weerstaan! Omdat de sets vaak erg snel de deur uitvliegen wilde ik deze review zo snel mogelijk online hebben, wie weet is het een leuk cadeau voor onder de kerstboom.

philosophy2
Ik begin met de shampoo, shower gel & bubble bath (inhoud 480ml) in totaal zijn er vier varianten namelijk: Christmas Cookies, Snow Angel, Iced Orchid en Shimmering Snowlace. Zelf ben ik gek op koekjes geuren dus voor mij was de keuze snel gemaakt, maar stiekem ben ik benieuwd naar alle varianten (helaas zag ik die nog niet staan bij de Ici Paris XL).

philosophy3
Christmas Cookies heeft een lekkere warme geur van vers gebakken koekjes (kerstkransjes), en is een favoriet van veel mensen. Je kan dit product gebruiken als shampoo (doe ik zelf niet), lekker voor in bad of gewoon als douchegel en op die manier gebruik ik hem. De geur is subtiel en toch aanwezig zelf na het douchen blijft de geur heerlijk op mijn huid aanwezig. Ik ben er dol op!

philosophy4
Afgelopen zaterdag ben ik wezen shoppen hier in Hengelo en in eens zag ik bij de Ici Paris XL een Philosophy counter. Ik ben er direct naar toe gelopen en er waren als kerst producten te koop. Volgens het persbericht is het pas verkrijgbaar vanaf half November, dus ik was blij dat ik al wat eerder heb kunnen scoren. Ik wist al gelijk wat ik wilde hebben namelijk de Twinkling Snowflake set. Deze set heeft drie varianten van de shampoo, shower gel & bubble bath namelijk: Snow Angel, Twinkling Starlight & Snow Man.

philosophy5
De flacons bevatten elk 180 ml en zijn dus wat kleiner dan de “orginele” versie, maar dit formaat is nog groot genoeg! Toen ik de doos open maakte kwam er gelijk al een heerlijke geur mij tegemoet. Ik gebruik deze flacons gewoon als douchegel, en vind het heerlijk! De subtiele geuren, die toch aanwezig zijn is gewoon genieten. Mijn huid voelt na gebruik schoon en gehydrateerd, en dat is natuurlijk het belangrijkste.

philosophy6
De geuren vind ik erg moeilijk om te omschrijven zo moet Snow Angel naar vers gevallen sneeuw ruiken, maar hoe ruikt dat? Ik vind ze alle drie stuk voor stuk gewoon genieten! Het beste is zelf te kijken welke geur het bij jou past, en zo’n set als deze maakt het uitproberen natuurlijk nog leuker.

De Philosophy shampoo, shower gel & bubble bath in de variant Christmas Cookies kost €21,05,- en de Twinkling Snowflake cadeauset kost €27,22,- (al stond deze set bij het filiaal hier in Hengelo voor €24,99,-). Deze producten zijn officieel te koop vanaf half November bij Ici Paris XL, maar misschien heb je geluk en worden ze al verkocht!

 

post signature
*Dit artikel bevat een product dat is opgestuurd door een merk/bedrijf, en wat zelf is gekocht.

Volg:

13 Reacties

  1. M
    november 10, 2015 / 7:25 am

    jammer dat er nog geen geur computer is ze lijken mij allemaal erg lekker ruiken

  2. november 10, 2015 / 7:59 am

    Ik dacht altijd alleen aan gezichtsproducten bij dit merk maar dit lijkt me toch ook heerlijk hoor!

  3. november 10, 2015 / 8:43 am

    Ik zie deze collectie overal op de blog, echt leuk ook om hier te zien. Twinkling Starlight wat een leuke naam. Ik kan me heel goed voorstellen dat je hart een sprongetje maakte toen je het persbericht had ontvangen van Philosophy. Wat een fijn merk!

  4. Beautycutiestyle
    november 10, 2015 / 9:05 am

    Wat een geweldige set, en dat baseer ik dan op de verpakkingen, haha :-} Zo benieuwd hoe vers gevallen sneeuw ruikt, en die namen, wauw!!! Liefs H ღ

  5. november 10, 2015 / 10:20 am

    Ik ben benieuwd naar de geuren. De verpakkingen zien er zo leuk uit! x

  6. november 10, 2015 / 10:29 am

    Wat grappig dat er een speciale kerstlijn is! De namen van de producten zijn ook zo leuk.

  7. november 10, 2015 / 11:13 am

    Nou hopen dat ze er zaterdag nog zijn 🙂

  8. november 10, 2015 / 11:26 am

    Echt een super schattig kado setje! Die gaat zeker weten op mijn kerst kado lijstje!

  9. Manon
    november 10, 2015 / 4:59 pm

    Wat een leuke set is dit !

  10. november 10, 2015 / 7:01 pm

    Wat ziet dit set er schattig uit, ik ga even kijken om te snuffelen binnenkort bij IC paris…( je weet tenslotte maar nooit, wat er gebeurd als hij op mijn wishlistje voor kerst terecht komt)

  11. november 10, 2015 / 8:12 pm

    Oehh…lijkt mij een heerlijke producten, vooral de koekjesgeur je zou er honger van krijgen terwijl je aan het douchen bent 🙂
    X

  12. november 15, 2015 / 12:05 pm

    Moet stiekem wel bekennen dat ik bij het zien van alle producten weer zin heb om zelf weer te gaan kopen en testen etc..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge