Nieuwe artikelen:

 • Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn

  Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn
 • Hoe voel je je minder onzeker als puber?

  Hoe voel je je minder onzeker als puber?
 • Fragile Sanctuary by Catherine Cowles

  Fragile Sanctuary by Catherine Cowles
 • Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?

  Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?
 • Kruidvat & Etos Shoplog

  Kruidvat & Etos Shoplog
 • UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï

  UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï
 • Vlog: Even gezellig kletsen & come shop with me – Action, Kruidvat & …

  Vlog: Even gezellig kletsen & come shop with me – Action, Kruidvat & naar de boekhandel
 • Op vakantie met het gezin? Neem dit mee!

  Op vakantie met het gezin? Neem dit mee!
 • Beauty Empties Juni 2024 – Opgemaakte beauty producten

  Beauty Empties Juni 2024 – Opgemaakte beauty producten
 • Zomer Beauty Essentials 2024

  Zomer Beauty Essentials 2024

LISTERINE PROFESSIONAL SENSITIVITY THERAPHY

LISTERINE PROFESSIONAL SENSITIVITY THERAPHY

Mooie schone tanden, wie wilt dat nou niet? Zelf heb ik een tandarts fobie en probeer daarom altijd zo goed mogelijk mijn tanden te verzorgen met bijvoorbeeld elektrisch poetsen (dit geeft een echt een verschil dan met een gewone tandenborstel), ragers gebruiken en een mondspoeling. Ik heb de afgelopen weken de Listerine Proffesional Sensitivity Theraphy gebruikt, en vandaag ga ik jullie daar iets meer over vertellen.

Wat zegt Listerine
“Een stralende lach zorgt voor meer zelfvertrouwen, zegt bijna 60 procent van 580 ondervraagde Nederlanders. Verder speelt een gezonde glimlach voor 93 procent in meer of mindere mate een rol bij partnerkeuze. Ruim 65 procent van de Nederlanders associeert een gezonde glimlach met schone tanden en voor meer dan de helft is ook een frisse adem van belang. Toch is er bij veel Nederlanders wel wat ruimte voor verbetering op het gebied van mondzorg. Dat blijkt uit Europees onderzoek, uitgevoerd door LISTERINE®.

 photo listerine3_zpsbcwdteru.pngDeze mondspoeling zit in een grote flacon van 500ml en het is een doorzichtige substantie. Ik heb zelf de variant fresh mint, maar ik vind de smaak veel weg hebben van de fluoride gebitjes die je vroeger als kind bij de tandarts kreeg (wel lekker fris!). Zelf heb ik gevoelige tanden dit merk ik vooral bij koud eten soms doet dat zelfs een beetje pijn en daar pas ik mijn mondverzorging dan ook op aan. Het beste resultaat krijg je als je 14 dagen tweemaal per dag deze mondspoeling gebruik en voor langdurig resultaat regelmatig blijven gebruiken. Ik wil ook nog iets over de dop zeggen dit had ik namelijk nog niet eerder mee gemaakt bij een mondspoeling. Er zit een speciale sluiting op die veilig is voor kinderen, sterker nog…ik had zelfs moeite om hem open te draaien (resultaat: mijn vriend moest natuurlijk even hard lachen). Dat betekent wel dat ik ook zeker weet dat mijn dochtertje er ook er vanaf blijft en het niet open krijgt.

“Veel mensen zijn zich er niet van bewust dat tandenpoetsen de bacteriën slechts in 25 procent van de mond verwijdert, bijvoorbeeld niet in de ruimtes tussen de tanden”, vertelt Evelien Matthys, Brand Manager bij Listerine. “Optimale mondverzorging helpt gebitsaandoeningen als gaatjes, gevoelige tanden en een slechte adem voorkomen. Daarom adviseren veel tandartsen de volgende routine: twee maal daags poetsen, elke dag flosdraad, tandenstokers of interdentale borstels gebruiken en twee keer per dag dertig seconden spoelen met een mondwater zoals bijvoorbeeld Listerine Total Care. Want met Listerine verwijder je 97 procent van de  bacteriën in je mond die tandplak veroorzaken. Dit maakt de verwachting van ruim 70 procent van de Nederlanders een stuk realistischer. Zoveel ondervraagden gaan er volgens het onderzoek van uit dat ze op hun zeventigste verjaardag nog (grotendeels) hun eigen gebit hebben.”

 photo listerine2_zpsctif2xdq.pngDeze mondspoeling zorgt er voor dat mijn tanden (en tandvlees/tong) schoon aanvoelen en zijn, plus voor een heerlijke frisse adem. Ik moest eerst een beetje aan de smaak wennen, maar naar een paar dagen merkte ik dat al niet eens meer en was het gewoon een lekkere frisse spoeling. Daar naast is deze variant dus speciaal voor de gevoelige tanden, maar daar heb ik om eerlijk te zijn nog niet heel veel verschil in gemerkt daar voor moet ik het product denk ik nog wat langer testen. Voor mij is dit wel een nieuwe favoriet geworden en zeker een product wat in mijn verzorgingsroutine gaat blijven.

De Listerine Proffesional Sensitivity Therapy (500ml) kost €8,95,- en is te koop bij diverse drogisterijen.

Gebruik jij zelf ook wel eens een mondspoeling?

post signature
*Dit artikel bevat een product wat is opgestuurd door een merk/bedrijf voor een eerlijke review.

Volg:

10 Reacties

 1. Mandy
  mei 31, 2015 / 9:57 am

  zelf gebruik ik een andere variant hier van en vind vooral de frisse adem daarna heel erg lekker hihi :p

 2. mei 31, 2015 / 10:30 am

  Ik poets drie à vier keer per dag, elektrisch, maar mondwater klinkt toch eigenlijk wel als een toevoeging… Ben benieuwd naar je volgende tandartsbezoek!

 3. mei 31, 2015 / 10:38 am

  Heey! Ik heb je genomineerd voor The Creative Blogger Award! Kijk op mijn blog voor hoe en wat. 🙂 x

 4. Saartje
  mei 31, 2015 / 11:54 am

  Wij gebruiken hier ook altijd Listerine alleen dan een andere variant, werkt altijd goed en je hebt weer een frisse adem.

 5. mei 31, 2015 / 4:02 pm

  Wat leuk. ik gebruik echt al jaaaren Listerine en deze kende ik helemaal niet. De paarse variant is mijn favoriet!

 6. mei 31, 2015 / 9:13 pm

  Oh die fluor bitjes van de tandarts… Die vond ik heel apart.

  Ik gebruik heel soms een mondspoeling. Fijne review Bianca je schrijft altijd hoed uitgebreid.

 7. juni 1, 2015 / 9:24 pm

  Klinkt erg fijn, zelf gebruik ik geen ‘od spoeling, dus ik ga het zeker eens proberen 🙂
  X je hebt me overtuigd!

 8. Esther
  juni 2, 2015 / 12:42 pm

  Ik heb wel eens een andere variant gebruikt van Listerine altijd erg fijn!

 9. juni 6, 2015 / 3:15 pm

  Ik gebruik zelf al jaren een mondspoeling en kan mij zelfs niet voorstellen om het niet meer te gebruiken. Ik gebruik sinds kort een mondspoeling van Listerine en ik ben er zeer tevreden mee. Aan de smaak is het echt wel wennen, het is een raar smaakje 🙂 Liefs! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge