Nieuwe artikelen:

 • Daglichtlamp voor je make-up tafel

  Daglichtlamp voor je make-up tafel
 • Mijn ervaring met Kobo Plus

  Mijn ervaring met Kobo Plus
 • Tips voor het verwijderen van mee-eters

  Tips voor het verwijderen van mee-eters
 • Waarom tegels de beste keuze zijn voor in de badkamer

  Waarom tegels de beste keuze zijn voor in de badkamer
 • Wanneer moet ik op zoek gaan naar een trouwjurk?

  Wanneer moet ik op zoek gaan naar een trouwjurk?
 • Handige gadgets voor je huidverzorgingsroutine

  Handige gadgets voor je huidverzorgingsroutine
 • Atelier des Ors Pink Me Up

  Atelier des Ors Pink Me Up
 • Last van droge handen? Hier een aantal tips om je handen te …

  Last van droge handen? Hier een aantal tips om je handen te verzorgen
 • Een vakantiehuis kopen in Spanje

  Een vakantiehuis kopen in Spanje
 • Tip | Clay And Glow Multi-Masking Set (limited edition)

  Tip | Clay And Glow Multi-Masking Set (limited edition)

WEEKLY DIARY | VOORAL BRUILOFT FOTO’S

WEEKLY DIARY | VOORAL BRUILOFT FOTO’S

Goedemorgen het is weer tijd voor een Weekly Diary! De afgelopen twee weken heb ik de Weekly Diary een beetje overgeslagen, vanwege drukte rondom werk en de bruiloft maakte ik gewoon heel weinig foto’s. Deze editie is ook wat “rustiger” maar ik ben weer volop foto’s aan het maken voor volgende week…

Maandag

In verband met Pinksteren waren Roy en Sterre vrij, altijd gezellig zulke dagen. Begin van de middag hebben we onze hond Fee naar mijn ouders gebracht (daar blijft ze twee weken logeren), daarna zijn we door gereden naar een verjaardag.

Dinsdag

Na het sporten fiets ik door naar de Albert Heijn, ik had namelijk gezien dat de kersen in de bonus waren. Ik heb gelijk twee bakken meegenomen, heerlijk!

Verder ben ik achter de schermen van Pinkit.nl aan het werk en regel ik de laatste dingen voor de bruiloft. Sterre had nog een panty nodig en voor Roy bestelde ik bij Bamigo.com witte shirtjes voor onder zijn overhemd.

Donderdag

Begin van de middag komt mijn schoonzusje (Mirthe) mij ophalen en gaan we samen naar onze schoonmoeder om een taart te maken. Voor de bruiloft maakte onze en haar familie een X aantal taarten en wij gingen met een MonChou taart (met vers fruit) aan de slag. Niet heel moeilijk, maar wel lekker en gezellig om te maken.

Later in de avond ben ik door het huis aan het stressen om te kijken of alles klaar ligt. Ik heb onze tassen ingepakt (blijven een nacht slapen en we hebben allemaal meerdere outfits) en schrijf dan nog deze kaart. Aangezien de wekker redelijk vroeg gaat, lig ik ook niet al te laat in bed.

Vrijdag

De dag van de bruiloft is aangebroken! Mochten jullie denken “wie gaat er trouwen”? Roy zijn broer(tje haha) en zijn vriendin. Sterre en ik hebben beide een jurk aan (dat is momenteel uniek aangezien ik nooit jurken draag en Sterre ook al maanden niet meer). Het is gelukkig heerlijk weer, perfect voor deze mooie dag.

Ik deel natuurlijk niet alles van de bruiloft, maar deze foto’s zijn net voor de ceremonie genomen. Links zie je een foto samen met mijn andere schoonzusje Mirthe. Op de rechter foto zit Sterre klaar voor haar belangrijke taak, het brengen van de ringen. Het was echt een prachtige ceremonie met een lach en traan (note to self: volgende keer zakdoekjes meenemen!).

De ceremonie, het eten en feest is allemaal op één locatie. Het handige is dat wij daar ook konden blijven slapen, onze kamer was lekker ruim. Van de avond zelf heb ik geen foto’s, was iets te druk met genieten, dansen en een paar Malibu-cola 😉

Zaterdag

Rond 10.30 zitten we allemaal gezellig aan het ontbijt, sommige iets brakker dan andere haha. Begin van de middag zijn we weer thuis en duiken we alle drie nog even ons bed in. Aangezien ik al sinds dat ik wakker werd zin had in Sushi bestelde ik dat voor Sterre en mij.

Zondag

Ik was al vroeg wakker en barste ineens van de energie. Om 09.30 uur stond ik de badkamer al helemaal uit te soppen (lijk wel niet wijs…). Ondertussen worden Sterre en Roy wakker en vieren we (bonus)Vaderdag. Daarna rijden we naar de Jumbo om weekboodschappen te halen.

En ik dacht laat ik eens wat krasloten meenemen, maar helaas verder dan één gratis lot kom ik niet.

De zondag is verder een rustige dag, we zijn nog steeds allemaal erg moe en hebben nergens zin in. In de avond maak ik wraps met kip & groenten klaar. En ik duik nog even achter mijn laptop om wat werk in te halen, de afgelopen dagen heb ik echt even helemaal vrij genomen.

Ik wens jullie allemaal een hele mooie week toe!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is handtek2_zps05359d6b.png

Misschien ook interessant om te lezen:
Deze dingen zou ik nog willen testen voor mijn blog
Lancôme Monsieur Big 12 Shades of Love Eyeshadow Palette
No7 Lift & Luminate Triple Action Serum

Volg:

6 Reacties

 1. juni 17, 2019 / 9:49 am

  Die jurk staat je leuk, vaker dragen! Grappig, het printje lijkt enorm op een broek die ik onlangs bij de Hema kocht, lekker fris rood, leuk voor de zomer! En Sterre ziet er ook super leuk uit, heel feestelijk!
  Af en toe probeer ik ook een kraslot en vaak ook een gratis lot, laatst 10 euro maar dat was een hoge uitzondering… Ik vraag mij wel eens af wie nu echt een topprijs ermee wint. (wij dus niet..snik ;))
  Babs onlangs geplaatst…Opgelucht ademen, zónder dat mensen om je heen op je afknappen?My Profile

 2. juni 17, 2019 / 11:05 am

  Staat je juist mooi, een jurk! Wat leuk ; een bruiloft. Onze bruiloft is alweer bijna een jaar geleden, pfoeh, ik zou het ZO allemaal weer overdoen haha;-) Helemaal niet gek hoor, in de ochtend om half 10 je badkamer poetsen. Ik stond gisteren ochtend ook te boenen in mijn pyjama. Onze nieuwe keuken is eindelijk af dus er moest flink gesopt worden.
  bychristiana onlangs geplaatst…Nieuwe eetkamerstoelen uitzoeken | Zó doe je dat!My Profile

 3. juni 17, 2019 / 2:34 pm

  oh je ging zonder zakdoekjes naar een bruiloft???? grapje natuurlijk, ik houd het ook nooit droog haha gelukkig heb ik eigenlijk altijd zakdoeken mee ivm mijn eeuwige loopneus 😉

 4. juni 17, 2019 / 9:25 pm

  Allebei supermooi in jullie jurk. Wat heeft Sterre trouwens leuke schoenen erbij aan. Die had ik nog niet gezien. Drukke, volle maar mooie week!! Enne die badkamer????? Ik woon in Drenthe, mooie natuuromgeving met een badkamer…..altijd welkom😉

 5. chucky1012
  juni 18, 2019 / 11:40 am

  Gefeliciteerd en jullie zagen er prachtige 😉

  Xoxo

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge