TIJD OM MIJN KLEDINGKAST OP TE RUIMEN EN TE VULLEN!

TIJD OM MIJN KLEDINGKAST OP TE RUIMEN EN TE VULLEN!

Omdat onze slaapkamer verbouwing nu ein-de-lijk dichterbij komt, is het ook tijd om te gaan opruimen. Ik heb een hele grote lompe kledingkast en daar komt een andere kast, die de helft kleiner is voor terug. Tijd dus om alles uit te zoeken en ook wat nieuwe dames kleding te zoeken. Ik zag bij o.a. Esprit.nl dat er weer een leuke sale bezig is en ik bestel daar regelmatig (kleding, sierraden en ook voor Sterre slaag ik er regelmatig).

Ik bestel graag online bij Esprit.nl omdat ik dan rustig op de website kan rondkijken, de betaling op factuur kan en ik thuis rustig alles kan passen. Mocht er dan toch nog kleding tussen zitten die niet passen, dan kan ik de jurkjes en shirtjes weer (gratis) retour sturen. Omdat het momenteel wat kouder is heb ik vooral voor een aantal gebreide jurken gekeken, dit lijkt mij lekker warm en fijn zitten…plus het is totaal uit mijn comfort zone. Panty of legging er onder (weet nog niet zo goed wat er bij past) en ik heb weer een totaal andere outfit voor de komende tijd.

Tijdens het uitzoeken van mijn kledingkast heb ik meer dan de helft weggedaan. Sommige kledingstukken zullen het daglicht nooit meer zien (prullenbak!) en andere items heb ik naar de kringloop gebracht. Ik verbaasde mij er wel over dat ik zoveel kleding had, meestal draag ik namelijk dezelfde kledingstukken omdat die lekker zitten en momenteel goed bij mij passen. Ook het verschil qua maten was bizar, mijn hele leven jojo ik al en dat is ook aan mijn kleding te zien. Zo lagen er truien in van maat 52/54 en nog een broek in maat 40…tsja ik heb nu 44/46 dus die maten kunnen weg.

Qua winterkleding heb ik wel voldoende, maar ik mis eigenlijk heel veel basic items in mijn garderobe. En drie spijkerbroeken is ook niet echt een vetpot. Tijdens het opruimen heb ik van redelijk wat broeken afscheid genomen, inmiddels weet ik wel welk model mijn figuur het beste staat en het lekkerste zit. Aangezien veel winkels zoals Esprit nu sale hebben, hoop ik ook alvast wat shirtjes voor de zomer te kunnen scoren…dat scheelt mij in die periode dan toch weer wat geld.

Het zal wel even wennen zijn als mijn kledingkast de helft kleiner is, maar ook een stuk overzichtelijker. Ik had nu vaak geen idee wat er allemaal in lag en pakte steeds dezelfde items bovenaf van de stapel. Mochten jullie nog wat tips hebben voor goede basics voor een maatje meer of andere kledingstukken die ik echt een must zijn, laat dat dan vooral even achter in een reactie.

post signature

Volg:

4 Reacties

 1. januari 12, 2019 / 8:07 am

  Ja, het opruimen van mijn kledingkast staat hoog op mijn to do list. Ik vind het ook altijd leuk om te shoppen in de sale, ik ga ook niet heel erg mee met de laatste trends , ik vind het vooral belangrijk dat ik iets aanheb waar ik me fijn in voel en wat goed bij mij past dan dat het nu echt helemaal volgens de laatste mode is.
  bychristiana onlangs geplaatst…Review Payot Blue techni-lessMy Profile

 2. januari 13, 2019 / 3:08 pm

  Ik heb een week geleden ook mijn hele kledingkast opgeruimd. Gewoon twee volle zakken weg gedaan met kleding wat ik nooit meer aan heb. Ik had serieus nog kleding in de kast liggen van toen ik nog in groep 6 zat hahaha dus het werd echt nodig voor de grote schoonmaak. Ook wel weer lekker hoor als alles weer opgeruimd en uitgezocht is.

 3. kempenaers anita
  januari 14, 2019 / 11:56 am

  heb ook veel te veel kleding en je doet altijd maar hetzelfde aan, je denkt altijd laat dat nog wat liggen zal nog wel eens van pas komen , moet ook de knoop eens doorhakken en wat zakken vullen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Lees vorig bericht:
Benefit Hello Happy Soft Blur Foundation
BEAUTY| BENEFIT HELLO HAPPY SOFT BLUR FOUNDATION

Enkele weken geleden was ik bij de Douglas in Hengelo aan het rondneuzen (er was net een nieuw filiaal geopend)...

Sluiten