Nieuwe artikelen:

 • Kneipp Foot Care is vernieuwd!

  Kneipp Foot Care is vernieuwd!
 • Tips en tricks bij online winkelen

  Tips en tricks bij online winkelen
 • Lattafa Yara Eau de Parfum

  Lattafa Yara Eau de Parfum
 • Ga jij deze zomer ook weer genieten in Spanje? 

  Ga jij deze zomer ook weer genieten in Spanje? 
 • Mijn nieuwe sieraden van TOV Essentials

  Mijn nieuwe sieraden van TOV Essentials
 • Geniet onbezorgd van het leven met de juiste verzekeringen

  Geniet onbezorgd van het leven met de juiste verzekeringen
 • Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten

  Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten
 • Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben

  Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben
 • Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos

  Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos
 • Nieuwe producten van Kylie Cosmetics

  Nieuwe producten van Kylie Cosmetics

PLOG: WOENSDAG 27 MEI

PLOG: WOENSDAG 27 MEI

 photo plog1_zpsmyuywx17.pngOm half 7 begint mijn dag en ga ik eerst snel naar beneden om wat diepvries fruit te ontdooien voor in mijn havermout, dit was ik namelijk de avond er voor weer vergeten om te doen. Eigenlijk ben ik al vanaf 5 uur wakker (toen moest Roy eruit voor zijn werk), maar gelukkig heb ik nog wel wat langer in bed kunnen blijven liggen.

 photo plog2_zpsli03dq0h.pngInmiddels is Sterre al helemaal klaar voor school, maar ze zit nog even achter haar Nintendo DS en ik zit nog even wat Youtube video’s te kijken 🙂

 photo plog3_zpslgabsggf.pngInmiddels ben ik al richting school gegaan en daarna even de Emté ingedoken voor wat kleine boodschappen, eigenlijk ging ik voor iets anders alleen dat lag helaas nog niet in de schappen. Daar ga ik dan later nog even voor terug in de hoop dat het er dan wel is. Trouwens die Wasa crackers die ik heb mee genomen zijn echt super lekker!

 photo plog4_zpswytzgl3s.pngIk heb de hele ochtend aan mijn website gewerkt en een beetje opgeruimd in huis aangezien het bijna 12 uur is loop ik weer richting school. Omdat wij hier thuis van alles recyclen zoals plastic neem ik gelijk even een zak mee aangezien ik toch langs zo’n oranje container kom. Daar naast scheiden wij ook groente/fruit/papier/glas doen jullie dat zelf ook of gooien jullie alles gewoon in dezelfde container?

 photo plog5_zps3ydovxtr.pngDie oranje containers staan bij de Emté dus ja ik ben even naar binnen gegaan om te kijken of ze nu wel hebben wat ik wilde hebben…en hebbes!

 photo plog6_zpsu41brt7l.pngIk sta namelijk deze week in het tijdschrift Flair vanwege de Kneipp Beauty Geheim campagne en ja daar ben ik zelf gewoon super trots op. Vind het zo leuk dat ik hier aan mee mocht doen samen met nog drie andere bloggers, die in mijn ogen echt vele malen groter zijn dan dat ik zelf ben.

 photo plog7_zpsxpa9xvwb.pngHet word echt tijd om het huishouden weer op orde te krijgen en we beginnen maar eens met de stofzuiger. Soms ben ik gewoon echt wel lang met bloggen bezig en dan schieten de andere taken er bij in, komt ook waarschijnlijk omdat ik het huishouden niet zo leuk vind om te doen haha.

 photo plog8_zpsdxiqfejm.pngTegen vijf uur eten Sterre en een vriendinnetje lekker pannenkoeken en zelf eet ik iets later 2 wraps met sla, tomaat, kipfilet en hummus. Roy die is al een paar dagen heel vroeg aan het werk en later thuis omdat hij voor een klus naar Rotterdam toe ging en daarom zijn de etenstijden ook een beetje anders.

 photo plog9_zpsjpp6pmrf.pngDingdong de pakketjes bezorger stond voor de deur met de nieuwe editie van de Beautybox, vanmorgen is de unboxing van de Beautybox al online gekomen. Ik had weer een abonnement genomen, maar inmiddels ook alweer opgezegd van zulke boxen word ik gewoon niet happy en dat vind ik dan zonde van mijn geld.

 photo plog10_zps84xgmdrt.pngLater op de avond stuurde mijn zwagertje deze foto’s via de app met de tekst “wat een bekend gezicht hé?”. Ik dacht gelijk “sinds wanneer leest hij de Flair”? (komt waarschijnlijk door zijn vriendin). Ik heb vandaag al diverse berichten gekregen dat mensen mij hadden zien staan en geloof mij dat geeft je echt een super leuk gevoel, het komt namelijk niet dagelijks voor dat zoiets tofs gebeurd.

Rond 19.00 uur is Roy thuis en is het bijna tijd om Sterre naar bed te brengen. De rest van de avond heb ik lekker Criminal Minds gekeken en ben ik tegen 22.30 uur richting bed gegaan. Het was misschien wel een rustige dag, maar in mijn ogen wel een toffe! Hopelijk vonden jullie deze PLOG weer leuk om te zien?

post signature

Volg:

15 Reacties

 1. mei 28, 2015 / 3:13 pm

  Wat leuk dat je in Flair staat! 😀

  Ik koop mijn bessenmix tegenwoordig ook diepgevroren, zo handig!

 2. Manon
  mei 28, 2015 / 3:31 pm

  Ik vind het zo gaaf dat je in de flair staat!

 3. mei 28, 2015 / 3:37 pm

  Lang geleden dat er nog eens een PLOG was, deze was opnieuw leuk! Thuis recycleren we ook vanalles, zelfs yoghurtpotjes etc. nog eens apart. Proficiat met je stukje in de Flair!

 4. Anita te Gussinklo
  mei 28, 2015 / 3:43 pm

  Wat leuk dat je in de Flair staat.
  Ik krijg hem altijd (een week later) van mijn zus.
  Mag je ook best trots op zijn!

 5. mei 28, 2015 / 5:33 pm

  leuke plog & wat leuk dat je in de flair staat, gefeliciteerd want je verdiend het!
  X

 6. mei 28, 2015 / 6:12 pm

  Super tof dat je in een tijdschrift staat, lekker bewaren hihi!!

 7. mei 28, 2015 / 9:10 pm

  Leuke plog! Zo gaaf ook dat je in de Flair staat! 🙂

 8. mei 28, 2015 / 9:38 pm

  Wat leuk dat je in de flair staat, gefeliciteerd!

 9. Carla koetstra
  mei 28, 2015 / 11:06 pm

  Gefeliciteerd top dat je in de flair staat .??

 10. mei 29, 2015 / 7:10 am

  Je hebt gewoon een publicatie! Superleuk 🙂

 11. Madeleine
  mei 29, 2015 / 8:21 am

  Leuke plog! Super dat je in de flair staat 🙂

 12. mei 31, 2015 / 11:40 am

  wat gaaf dat je in de flair staat.! daar mag je zeker trots op zijn ♥

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge