Nieuwe artikelen:

 • Hoe kun je meer van jezelf houden?

  Hoe kun je meer van jezelf houden?
 • Droge handen en/of lippen + nieuwe product aanraders

  Droge handen en/of lippen + nieuwe product aanraders
 • Douglas Collection Beautiful Stories Feel the Love

  Douglas Collection Beautiful Stories Feel the Love
 • Nieuw Estrid Onyx: Hét luxe scheermes dat het alledaagse naar een …

  Nieuw Estrid Onyx: Hét luxe scheermes dat het alledaagse naar een hoger niveau tilt
 • Hallmark lanceert unieke hamstercollectie in samenwerking met Albert Heijn

  Hallmark lanceert unieke hamstercollectie in samenwerking met Albert Heijn
 • Kleur van het jaar 2024: Peach Fuzz

  Kleur van het jaar 2024: Peach Fuzz
 • 5x de beste alcoholische drankjes voor vrouwen

  5x de beste alcoholische drankjes voor vrouwen
 • Tip | Geef een glimlach cadeau

  Tip | Geef een glimlach cadeau
 • Mile High by Liz Tomforde (Windy City Series)

  Mile High by Liz Tomforde (Windy City Series)
 • Een stap-voor-stap voorbereiding voor uw bezoek aan DB Keukens

  Een stap-voor-stap voorbereiding voor uw bezoek aan DB Keukens

DE KIDS BRANDTAG

DE KIDS BRANDTAG

Zoals ik wel vaker zeg hou ik niet zo van tags, maar voor een aantal maak ik graag een uitzondering. Ik ben een tijdje geleden door Linda van Mamaliefde getagd voor “De Kids Brandtag”, en ook al is Sterre wat ouder toch wilde ik deze tag invullen. Bij sommige vragen moest ik even wat dieper nadenken, maar ik vond het zeker leuk om te doen!

Shampoo: Ik ben voor Sterre begonnen met diverse Zwitsal producten (vooral gekregen in de kraamperiode), maar omdat ik een heel klein budget had ben ik daarna overgestapt op de babylijn van de Etos.

tag5
Billenzalf: Bij deze vraag wist ik gelijk nog het antwoord, namelijk Sudocrème, met zo’n potje deed ik echt jaren…maar wat een wonderspul was dat zeg!

Luierdoekjes: Wij hebben toen heel veel merken uitgeprobeerd en ook voor de luierdoekjes kwamen we toen uit bij het Etos huismerk, die kocht ik dan vaak in een grote doos zodat er gelijk een flinke voorraad in huis was.

tag1

Pleisters: Ehh volgens mij gewoon hele goedkope standaard pleisters, maar die lieten vaak naar een paar minuten al los… Tegenwoordig is het gewoon standaard Hansaplast, die blijven goed lang zitten en hebben ook nog eens een leuke Frozen print 😉

Schoenen: Ik heb nooit gekeken naar schoenmerken voor Sterre, maar vooral naar hoe ze eruit zien en of een goede stevige zool hebben. Dus qua schoenmerken komt er van alles voorbij zoals Braqeez, Woeffies, Develab & Raffie’s

Ondergoed: Ondergoed koop ik voor Sterre meestal gewoon bij de H&M, Action of Zeeman.

Spijkerbroek: Op dit moment koop ik geen spijkerbroeken meer, ze trekt ze namelijk toch niet aan. Elke ochtend was het drama, aangezien ze liever gewoon jurkjes/rokjes aan heeft. Maar als ik ze koop dan meestal bij de Zeeman, KIK of H&M.

tag2
Knijpfruit: Dit heb ik al zolang niet meer gekocht haha! Ik weet nog wel dat ik vroegãh het wel eens kocht bij de C1000 (gewoon van het huismerk), tegenwoordig eet ze gewoon een echt stuk fruit…veel gezonder!

Lunchtrommel: Volgens mij zijn alle Disney lunchtrommels (Violetta en Soy Luna) die hier in de la liggen van Rosti Mepal…

Kinderstoel: Als kraamcadeau heeft Sterre van een oom & tante van haar vader een kinderstoel gekregen van zo’n bekend merk wat vaak bij de Kruidvat wordt verkocht. Sorry ik heb al zitten Googlen, maar ik kom even niet op de naam. Met deze stoel hebben we jaren kunnen doen, top cadeau dus!

tag3
Kinderbed: Omdat ik vroeger niet zoveel geld te besteden had (zeg maar gerust eigenlijk niks…) kwam het bed via Marktplaats. Nu slaapt Sterre in grote meidenbed die Roy voor haar gekocht heeft bij de Leenbakker. Dat was een cadeau voor haar, toen we hier in Hengelo kwamen wonen…super lief <3

Hydrofiele doeken: Die kwamen volgens mij ook van Marktplaats, en de Wibra. Ik heb die dingen nooit gebruikt, ja als poetsdoek haha.

Luiers: Etos huismerk!

tag6
tag7
Babyfoon: Ik zit even te twijfelen volgens mij ook via Marktplaats, of gekregen maar hij was tweedehands en deed het ook prima (was zonder beeld, gewoon alleen geluid).

Wandelwagen / buggy: De wandelwagen hebben de vader van Sterre en ik toen van iemand kunnen overnemen, ook vanwege ons kleine budget. Ik was wel super blij dat ik de buggy wel zelf kon kopen, had er maanden voor gespaard. Die hebben we toen gehaald bij de Prenatal en van het merk MacLaren. Soms zie ik dat model nog eens voorbij komen op straat, en moet dan toch wel even aan het moment denken dat ik het zelf voor Sterre kon kopen…

Loopauto / fiets: Het was eerder zo’n loopwagentje en volgens mij was die van Chicco, Sterre was daar helemaal gek op!

tag4

Fiets: Van vroeger weet ik dat niet meer, maar momenteel heeft ze een hele mooie meiden fiets!

Tablet: Sinds vorig jaar heeft Sterre de Kurio Telekids Tab 2, alleen die wilt uit het niets niet meer opladen…beetje jammer! Gelukkig heeft ze nog de Kurio Smart Tablet, en die gebruikt ze dagelijks ook voor huismerk enzovoort.

dottig8

De Kids Brandtag was leuk om in te vullen, vooral omdat ik soms even goed moest nadenken. Maar ik hoop ook dat sommige ouders dit lezen, en zien dat het helemaal niet belangrijk is om hele dure merken te gebruiken. Ik heb voor Sterre veel items via Marktplaats of gewoon huismerken…en dat werkt ook prima! Het gaat namelijk niet om de “dure” merken, maar om hoeveel liefde je kindje(s) kan geven <3

Mocht je deze tag willen overnemen vergeet dan niet om Linda van Mamaliefde erin te taggen.

Volg:

5 Reacties

 1. Beautycutiestyle
  november 5, 2016 / 10:35 am

  Heel leuk om te lezen, vooral met de foto’s ღ

 2. november 5, 2016 / 2:09 pm

  Helemaal mee eens wat betreft het kopen van dure merken. Helemaal niets mis met huismerken! Leuke tag, ‘misschien vul ik hem ook wel in, hoewel in de fiets en tablet vraag niet kan invullen…
  Cassandra onlangs geplaatst…Nancy | Een tolk bij het zwemmenMy Profile

 3. november 5, 2016 / 6:48 pm

  Ik had vroeger ook geen budget en was blij dat mijn kind kon opgroeien. Ik vind merken ook niet zo heel belangrijk. Als ze ouder worden krijgen ze toch hun wensen.
  Leuk om te lezen, ook de schattige foto’s.
  Het mooiste merk? Mama… dat neemt niemand af!
  Yust onlangs geplaatst…Angel & A*men een geur voor hem en haar | Thierry MuglerMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge