Nieuwe artikelen:

 • Nieuw | Elie Saab Le Parfum Lumière

  Nieuw | Elie Saab Le Parfum Lumière
 • Nog meer tips om te bloggen

  Nog meer tips om te bloggen
 • Clarins Adventskalender 2021

  Clarins Adventskalender 2021
 • Dit doe ik allemaal graag in mijn vrije tijd

  Dit doe ik allemaal graag in mijn vrije tijd
 • L’Occitane Immortelle Reset Nacht Olie-in-Serum (vernieuwd)

  L’Occitane Immortelle Reset Nacht Olie-in-Serum (vernieuwd)
 • Weekly Diary Week 40 2021

  Weekly Diary Week 40 2021
 • Tips voor zachte en verzorgde handen

  Tips voor zachte en verzorgde handen
 • Yankee Candle Countdown To Christmas Tower Advent Calendar 2021

  Yankee Candle Countdown To Christmas Tower Advent Calendar 2021
 • Ariana Grande God is a Woman, nieuw bij Douglas

  Ariana Grande God is a Woman, nieuw bij Douglas
 • Weekly Diary week 39 2021

  Weekly Diary week 39 2021

Ariana Grande God is a Woman, nieuw bij Douglas

Ariana Grande God is a Woman, nieuw bij Douglas

Persbericht – Vanaf deze maand nodigt Grammy® Award-winnares Ariana Grande je uit voor een verbluffendzintuiglijke en intieme ervaring met haar nieuwe krachtige geur: Ariana Grande God is a Woman. Geïnspireerd door de grootse kracht van de natuur, is Ariana Grande God is a Woman samengesteld uit 91% natuurlijk verkregen clean ingrediënten, een primeur voor de succesvolle Ariana Grande Fragrance-franchise. Daarnaast is de nieuwe geur van Ariana Grande 100% veganistisch en dierproefvrij.

Vanaf deze maand nodigt Grammy® Award-winnares Ariana Grande je uit voor een verbluffendzintuiglijke en intieme ervaring met haar nieuwe krachtige geur: Ariane Grande God is a Woman. Geïnspireerd door de grootse kracht van de natuur, is Ariane Grande God is a Woman samengesteld uit 91% natuurlijk verkregen clean ingrediënten, een primeur voor de succesvolle Ariana Grande Fragrance-franchise. Daarnaast is de nieuwe geur van Ariana Grande 100% veganistisch en dierproefvrij.

‘’God is a Woman is een krachtige boodschap van Ariana naar haar fans. De verleidelijke geur en het merk kenmerken een evolutie van de franchise naar Clean Beauty”, legt Noreen Dodge, Chief Marketing Officer van LUXE Brands, uit. ”Het merk is altijd dierproefvrij geweest en gebruikt ingrediënten van de hoogste kwaliteit, maar we willen onze verpakkingen over de gehele lijn omzetten naar duurzamere materialen. Marktleiders in vele categorieën nemen deze stappen weloverwogen en opzettelijk en u zult in de loop van de tijd veranderingen blijven zien binnen de franchise.“


Topnoten: Muskuszaad & Peer
Hartnoten: Orris & Turkse rozenblaadjes
Basisnoten: Malagassisch Vanille & Romig Cederhout


Een statement verpakking

De God is a Woman-verpakking is eenvoudig gecreëerd, maar met een gedurfd statement. Het doorschijnende lavendelglas is een hoge, verheven vorm, dun en elegant met een tijdloze zuiverheid, die veregeld is met een roomwitte dop. De flacon is geplaatst in een verbazingwekkende steenachtige houder en creëert een goddelijke combinatie die onmiskenbaar is. De verpakking laat Ariana Grande gehuld in prachtige bloemen zien, één met de natuur. Een bovenaardse fantasie.

Prijs & verkrijgbaarheid

Ariana Grande God is a Woman Eau de Parfum kost €35,68 (inhoud 30ml), €45,89 (inhoud 50ml) & €56,07 (inhoud 100ml) en is exclusief verkrijgbaar bij Douglas.nl en vanaf 1 oktober ook in de Douglas Stores.

Lees ook: In The Mix Alyssa Ashley Body Care

Volg:

1 Reactie

 1. oktober 7, 2021 / 10:47 am

  Wat een uniek flesje, ziet er goed uit.. ik ben wel nu benieuwd geworden naar de geur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge