Nieuwe artikelen:

 • Nieuw | hannah FlairoSun

  Nieuw | hannah FlairoSun
 • Book Haul – 10 New Books! Romantic Suspense, Spicy, Why Choose & Special Editions

  Book Haul – 10 New Books! Romantic Suspense, Spicy, Why Choose & Special Editions
 • Furla Unica & Furla Autentica Eau de Parfum

  Furla Unica & Furla Autentica Eau de Parfum
 • YVRA 07 L’Essence de L’Excellence

  YVRA 07 L’Essence de L’Excellence
 • Notino Beauty Haul Unboxing ???? 5 nieuwe parfums!

  Notino Beauty Haul Unboxing ???? 5 nieuwe parfums!
 • Pinky Promise by Rebecca Rennick

  Pinky Promise by Rebecca Rennick
 • Spicy Book Haul – 10+ New Books ????️

  Spicy Book Haul – 10+ New Books ????️
 • 5 basistips voor het trainen van je hond

  5 basistips voor het trainen van je hond
 • Action Haul Shoplog Juni 2024

  Action Haul Shoplog Juni 2024
 • Nieuw | Huda Beauty Blush Filter Liquid Blush

  Nieuw | Huda Beauty Blush Filter Liquid Blush

3x THE LIBRARY OF FRAGRANCE REVIEW

3x THE LIBRARY OF FRAGRANCE REVIEW

Tijdens het online shoppen stuitte ik op het merk The Library of Fragrance en na wat Youtube reviews gezien te hebben raakte ik meteen enthousiast. De afgelopen weken heb ik drie geuren verzameld namelijk: Watermelon Lollipop, Cherry Cream & Fresh Brewed Coffee.

Even in het kort…

Via Instastories deelde ik mijn aankopen en kreeg ik gelijk reacties van volgers die nog nooit van The Library of Fragrance hadden gehoord. Tijdens mijn onderzoek kwam ik er achter dat dit merk meer dan 300 geuren in het assortiment heeft. Elke geur is uniek en origineel zo heb je bijvoorbeeld: Angel Food, Baby Powder, Cotton Candy enzovoort. De namen verklappen al om welke geur het gaat.

The Library of Fragrance Watermelon Lollipop €15,40 (inhoud 30ml)

In de zomermaanden bestelde ik Watermelon Lollipop, ik ben namelijk gek op watermeloen. En zoals de naam het al doet vermoeden, is het een fruitige en vooral zoete snoeperige geur. Het is zeker een gourmand geur, maar dan wel aan de lekkere zoete kant. Perfect voor de zomermaanden of als je zin hebt in een zoete en toch frisse geur. De geur blijft niet mega lang merkbaar op je huid, maar dat schijnt bij dit merk te horen.

The Libary of Fragrance Cherry Cream €15,40 (inhoud 30ml)

Cherry Cream is mijn nieuwste aanwinst, dit is een gourmand geur die meer aanwezig is. Ik ruik vooral kersen(likeur?) & romige vanille, dit is zo’n lekkere combinatie! De geuren van The Libary of Fragrance zijn voornamelijk skin scents, die niet uren aanwezig blijven…maar deze topper ruik ik gedurende dag nog zachtjes op mijn huid.

The Library of Fragrance Fresh Brewed Coffee €15.40 (inhoud 30ml)

Ik ben gek op een lekkere kop koffie, maar ook op de geur! In onze badkamer heb ik al diverse verzorgingsproducten staan met een koffiegeur en deze cologne spray met de geur van Fresh Brewed Coffee moest ik dus ook wel in mijn parfum collectie hebben. Vanaf de eerste spray ruik een vers gezet kop koffie met pit! Ik krijg door deze geur gelijk een cozy en warm gevoel. Het is wel zo dat deze geur weer wat sneller vervliegt, maar dan spray ik gewoon nog een keertje.

Mijn conclusie

Ben je opzoek naar parfum die uren aanwezig blijft, dan is het merk The Library of Fragrance geen aanrader. Zoek je meer comfy skin scents en unieke geuren voor een betaalbare prijs? Ja dan is dit zeker een leuk merk om eens te gaan proberen. Zoals ik al zei zijn er meer dan 300 geuren om uit te kiezen. Ik bestel de Cologne Spray van The Library of Fragrance bij Notino.nl, er is ook een officiële site van dit merk met webshop maar die vind ik persoonlijk nog wat omslachtig werken.

Misschien ook interessant om te lezen:
Pink Gellac Devotion Collectie swatches
BE Creative Make Up Midnight Red
Merken die ik in 2021 graag wil testen & ontdekken

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge