Nieuwe artikelen:

 • Hoe kun je meer van jezelf houden?

  Hoe kun je meer van jezelf houden?
 • Droge handen en/of lippen + nieuwe product aanraders

  Droge handen en/of lippen + nieuwe product aanraders
 • Douglas Collection Beautiful Stories Feel the Love

  Douglas Collection Beautiful Stories Feel the Love
 • Nieuw Estrid Onyx: Hét luxe scheermes dat het alledaagse naar een …

  Nieuw Estrid Onyx: Hét luxe scheermes dat het alledaagse naar een hoger niveau tilt
 • Hallmark lanceert unieke hamstercollectie in samenwerking met Albert Heijn

  Hallmark lanceert unieke hamstercollectie in samenwerking met Albert Heijn
 • Kleur van het jaar 2024: Peach Fuzz

  Kleur van het jaar 2024: Peach Fuzz
 • 5x de beste alcoholische drankjes voor vrouwen

  5x de beste alcoholische drankjes voor vrouwen
 • Tip | Geef een glimlach cadeau

  Tip | Geef een glimlach cadeau
 • Mile High by Liz Tomforde (Windy City Series)

  Mile High by Liz Tomforde (Windy City Series)
 • Een stap-voor-stap voorbereiding voor uw bezoek aan DB Keukens

  Een stap-voor-stap voorbereiding voor uw bezoek aan DB Keukens

YARRAH BIOLOGISCHE HONDENVOER

YARRAH BIOLOGISCHE HONDENVOER

Afgelopen week is er een perspakket binnen gekomen voor Fee (onze lieve viervoeter) en aangezien ik niet alleen over beauty schrijf wil ik dit graag met jullie delen. In het pakket zit hondenvoer van het 100% biologische merk Yarrah. Zo zie je maar dat biologisch niet alleen bij mensen helemaal hot is, maar ik ben benieuwd wat Fee er van gaat vinden.

 photo yarrah1_zps25p7b3vv.jpgAls eerste zie ik een hele grote zak (2 kilo) met Yarrah Adult Dog Food hondenbrokken in de variant kip. Dit zijn harde droge brokken en helaas kan Fee dit niet eten, zodra ze van dit soort brokken eet krijgt ze maag problemen. Wel super dat dit in het pakket zit, maar deze brokken gaan de twee viervoeters eten van Roy zijn ouders (twee lieve hondjes die dit zeker wel lusten). Ik zag ook dat er nog andere smaken zijn en ook verschillende grote’s qua verpakkingen.

 photo yarrah2_zps0zq9ep8u.pngDan zie ik iets wat Fee wel érg lekker vind namelijk 2 blikken Yarrah brokjes in saus in de varianten rund/tomaat. Daar naast ook nog 2 blikken Yarrah bio paté in de variant kip met zeewier & spirulina. Van beide smaken heeft Fee al één blik op en volgens mij vond ze het wel erg lekker haha.

 photo yarrah3_zpswopiydj1.pngFee is goed verwend want er zitten ook nog 7 Yarrah Bio kuipjes brokjes & welness paté in in allerlei verschillende maken zoals: kip, rund, kalkoen.

 photo yarrah4_zpswcbfogsl.pngAls laatste zit er een verpakking met kouwstaafjes erbij (in deze verpakking zitten 3 staafjes) deze waren helemaal goed in de smaak gevallen, ze zijn inmiddels ook al lekker op.

 photo yarrah5_zpsx4qkbnfb.png

 photo yarrah6_zpsp6laklxe.png
Heel leuk om ook eens een ander soort perspakketje te ontvangen, Fee is er heel erg blij mee ze geniet er lekker van. Naast dat Yarrah biologische hondenvoer heeft zag ik net ook dat er voor de poezen/katten ook genoeg lekkers verkrijgbaar is.

Ben jij bekend met Yarrah 100% biologische honden (katten/poezen) voer?

post signature
*Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf.

Volg:

8 Reacties

 1. mei 17, 2015 / 9:06 am

  Ik vind de ingrediëntenlijst er goed uit zien, voor een commercieel voer bevat het een hoog gehalte aan dierlijk product (de meeste brokken bevatten maar een paar procent dierlijk product), alleen jammer dat er niet bij vermeld wordt waaruit “kip” of “rund” bestaat, welk gedeelte van het dier precies. En ik ben wel heel benieuwd naar hoe het voer er zelf uitziet: hoe groot zijn de brokjes, wat voor textuur heeft het natvoer, heeft het een sterke geur, etc. Ik ben op zoek naar een alternatief voor Benthe om binnenkort mee op vakantie te nemen, en dit klinkt goed.

  P.S. de blikjes met tomaat zou ik niet meer geven, tomaat zelf staat in de top 10 van allergische reacties bij honden, en delen van de plant zijn zelfs hartstikke giftig voor honden!

  • Bianca
   Auteur
   mei 17, 2015 / 10:08 am

   Mocht ik er aan denken dan zal ik van de week even een foto door sturen via Twitter. Bedankt voor de tomaten tip weer iets nieuws bij geleerd 🙂 x

 2. mei 17, 2015 / 11:46 am

  Wij kopen gewoon het goedkoopste eten van de appie, en dat vinden onze monsters (twee katten) heerlijk. Om eerlijk te zijn hebben we het geld er ook niet voor nu om biologisch eten te kopen voor ze… we blijven studenten xD
  Wel goed dat je nu die optie ook hebt om biologisch voor je huisdieren te kopen 🙂

 3. Ellen
  mei 17, 2015 / 12:11 pm

  Hier wisselt het een beetje wat de honden qua merk geven, gelukkig zijn het beiden vrij makkelijke eters. Voer met kip erin is overigens wel groot favoriet 😉

 4. mei 17, 2015 / 6:57 pm

  Wat leuk dat je hondje ook een pakketje kreeg! Ik kende het merk nog niet.

 5. mei 17, 2015 / 7:21 pm

  Wat leuk dat Fee, het ook zo lekker vind, …Biologisch is inderdaad niet alleen bij mensen heel erg “in de picture”….leuk!

 6. mei 18, 2015 / 10:39 pm

  Oo wat leuk, ik had ook een pakket ontvangen en sookie was er ook erg blij mee 🙂
  X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge