Nieuwe artikelen:

  • Nieuw | Elie Saab Le Parfum Lumière

    Nieuw | Elie Saab Le Parfum Lumière
  • Nog meer tips om te bloggen

    Nog meer tips om te bloggen
  • Clarins Adventskalender 2021

    Clarins Adventskalender 2021
  • Dit doe ik allemaal graag in mijn vrije tijd

    Dit doe ik allemaal graag in mijn vrije tijd
  • L’Occitane Immortelle Reset Nacht Olie-in-Serum (vernieuwd)

    L’Occitane Immortelle Reset Nacht Olie-in-Serum (vernieuwd)
  • Weekly Diary Week 40 2021

    Weekly Diary Week 40 2021
  • Tips voor zachte en verzorgde handen

    Tips voor zachte en verzorgde handen
  • Yankee Candle Countdown To Christmas Tower Advent Calendar 2021

    Yankee Candle Countdown To Christmas Tower Advent Calendar 2021
  • Ariana Grande God is a Woman, nieuw bij Douglas

    Ariana Grande God is a Woman, nieuw bij Douglas
  • Weekly Diary week 39 2021

    Weekly Diary week 39 2021

REVIEW: Guess Tessi Iphone 4s Folio Case Black

REVIEW: Guess Tessi Iphone 4s Folio Case Black
Zonder mijn mobiel kan ik echt niet meer ik ben er heel zuinig op en daarom vind ik een goede en stevige hoes/cover er voor erg belangrijk. Omdat ik zoveel met mijn mobiel bezig ben qua e-mails lezen, Instagram, Youtube lijken bij mij alle hoesjes erg snel te slijten. Ik heb geen voorraad als er een hoesje kapot is komt er weer een andere. Ik mocht bij Ipodhoes wat uitzoeken en jeetje wat een keuze weer! Zo zie je maar dat elke webshop met telefoonhoesjes weer heel anders zijn.

Je vind in de webshop van Ipodhoes allerlei leuke merken zoals Fab, Disney, Marvel (die zijn echt heel gaaf!) en Guess. Daar naast verkopen ze ook nog hele andere items en accessoires, heel divers allemaal. Naast de Iphone 4s hebben ze ook Iphone 5 hoesjes op Ipodhoes.nl
Zo en nu wat meer over mijn nieuwe case! Ik vind hem heel stevig aanvoelen en makkelijk in gebruik. Ik gebruik deze case nu al een paar dagen en ik vind het uiterlijk erg mooi het zwarte met goudkleurige studs heeft een stoerder effect en match goed met mijn zwarte handtas die ik nu in gebruik heb.
Normaal krijg ik mijn telefoon niet zelf uit zo’n case dan vraag ik of Roy mij wilt helpen dat gepruts is niks voor mij word er alleen maar zenuwachtig van. Bij deze case lukt het mij wel helemaal zelf ik klik zo mijn mobiel erin en eruit en toch zit die stevig en veilig. Dat mijn mobiel veilig zit weet ik uit eigen ervaring ik heb namelijk mijn telefoon best hard laten vallen (en ik zei nog wel dat ik zo zuinig ben op mijn mobiel haha) en gelukkig is mijn mobiel nog heel.
De Guess Tessi Iphone 4s Folio Case Black kost €39,95,- en is bij Ipodhoes.nl te bestellen.
 
 
Zijn jullie bekend met deze webshop?

post signature

*Dit artikel bevat een item wat is opgestuurd voor een eerlijke review.

Volg:

13 Reacties

  1. Marlayne Vermeulen
    september 11, 2014 / 3:57 pm

    Tof hoesje!

  2. shoppingsarah.com
    september 11, 2014 / 4:03 pm

    Wat een mooi hoesje! Ziet er zeer degelijk en goed uit! Leuk. x

  3. september 11, 2014 / 2:50 pm

    Wow, dat is een hele mooie case inderdaad, love the studs. Goed, hij is duur, maar dat is je telefoon tenslotte ook.

  4. Nicky
    september 11, 2014 / 5:32 pm

    Wat een leuk dingetje! Zelf zou ik niet zoveel geld aan een hoes uitgeven.

  5. Infinity
    september 11, 2014 / 6:37 pm

    Supergaaf hoesje!

    Liefs,
    Eva ♥

  6. september 11, 2014 / 5:08 pm

    het hoesje ziet er inderdaad behoorlijks stevig, TOP…..telefoons zijn zo kwetsbaar….en zeker in een druk huishouden mag dat best goe beschermd worden….

  7. Esmée
    september 11, 2014 / 8:10 pm

    Wat een mooi hoesje, echt super! Ik heb nog nooit van de webshop gehoord, maar Guess is wel mijn favoriete merk, sinds dat ik er een tas van kocht. x

  8. september 11, 2014 / 6:52 pm

    Een heel mooi hoesje, ziet er ook degelijk uit. Ik ben alleen wel benieuwd hoe het er na een paar maanden uitziet, of het zijn geld ook waard is. Want dat vind ik het probleem met de meeste telefoonhoesjes, dat ze er na een paar maanden al versleten uit zien.

  9. september 14, 2014 / 5:13 pm

    Echt een mooi hoesje! Ik ben dol op GUESS :), deze wil ik ook wel hebben! Ik kende de webshop nog niet, ga zeker een kijkje nemen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge