Nieuwe artikelen:

 • Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten

  Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten
 • Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben

  Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben
 • Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos

  Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos
 • Nieuwe producten van Kylie Cosmetics

  Nieuwe producten van Kylie Cosmetics
 • Waarom sneakers de beste schoenen zijn voor kids

  Waarom sneakers de beste schoenen zijn voor kids
 • Home | Nieuw Trudon Versailles

  Home | Nieuw Trudon Versailles
 • Tip : Amazon heeft 30% korting op veel Engelstalige boeken

  Tip : Amazon heeft 30% korting op veel Engelstalige boeken
 • Diverse haartrends van dit moment 2024

  Diverse haartrends van dit moment 2024
 • Beginnen met botox? Dit zijn 4 tips!

  Beginnen met botox? Dit zijn 4 tips!
 • Nieuw | Kate Spade Bloom

  Nieuw | Kate Spade Bloom

PERSONAL: Wat is er allemaal veranderd door bloggen?

PERSONAL: Wat is er allemaal veranderd door bloggen?
De reviews van de afgelopen tijd komen letterlijk een beetje mijn neus uit, dus ik dacht het is tijd voor een ander soort artikel! Ik blog sinds eind januari dit jaar en er zijn de afgelopen maanden heel wat dingen veranderd, door het bloggen en het gebruik van Youtube. Ik dacht laat ik eens een soort lijstje maken, want daar ben ik gek op! Het is totaal random en staat niet in een bepaalde volgorde.

Product aantallen: Waar ik “vroeger” (tot 9 maanden geleden dus) maar iets van 5 make-up producten had, 3 soorten douche gels en 1 föhn waar ik mij allemaal prima mee deed redden. Zijn de aantallen erg veranderd en eigenlijk is het gekken werk. Ik heb een expedit kast van de Ikea en daar staan 3 vakken gevuld met diverse douche producten, 2 vakken liggen vol met make-up producten om te reviewen en ik heb een Helmer kastje vol met make-up die ik “echt” allemaal gebruik (not). Ik denk dat het tijd word om eens goed te gaan opruimen en bij mijn volgende aankopen te gaan denken “heb ik dit echt nodig?” (en dan niet gelijk heel hard JA roepen).

Contacten: Ik woon sinds 1.5 jaar in Hengelo en ik had door de verhuizing en scheiding wel geteld 2 vriendinnen over gehouden (van een hele grote groep). Nu wil ik niet zielig klinken, maar ik voelde mij behoorlijke eenzaam. Door het bloggen en door Youtube heb ik zoveel lieve mensen “online” leren kennen en daar ben ik echt super blij mee. Agneta heb ik in het echt ontmoet en hopelijk leer ik binnenkort nog een paar lieve meiden kennen. Ik geef wel eerlijk toe dat ik niet iemand ben die zo maar met iemand afspreek daar ben ik echt een watje in, maar met mijn online contacten ben ik ook echt super blij.
Mijn uiterlijk: Door de artikelen van andere bloggers heb ik mijn uiterlijk nog meer leren te accepteren. Ik ben goed zoals ik ben en als mensen mij niet aardig/mooi/leuk vinden dan is dat niet mijn probleem (oehh dit klinkt heel arrogant en dat bedoel ik niet zo). Ook eet ik tegenwoordig een stuk gezonder, maar ik ben niet iemand die alle ingrediënten in de gaten houd of etiketten gaat lezen. Door sommige artikelen ben ik wel wijzer geworden van bijvoorbeeld verschillende suikers, zelf acceptatie en nog veel meer…dus thanks!
Zelfvertrouwen: Dit heeft een beetje te maken met mijn uiterlijk (het stukje hier boven) maar ook gewoon hoe ik tegenwoordig tegen sommige dingen aan kijk. Ik draag bijna elke dag een beetje make-up, besteed meer aandacht aan mijn kleding/schoenen/haren. En ik merk daar door dat mijn zelfvertrouwen aan het groeien is, jullie lieve en leuke reacties helpen daar trouwens ook bij. Inmiddels ben ik zo ver dat ik zelfs tegen mensen “nee” durf te zeggen i.p.v. dat ik mij laat gebruiken als een deurmat (ik heb het nu over dingen die offline gebeuren). Ook weet ik nog heel goed hoe ik mij voelde bij mijn eerste Youtube video’s die ik ging maken soms was ik gewoon misselijk van de zenuwen. En nu mis ik het gewoon als ik een paar dagen niet heb gefilmd, het is gewoon ook onwijs leuk om te doen.

Prive: Ik kan nog uren door gaan maar ik dacht ik noem de laatste dingen hier even onder het kopje “privé” op. Als ik kijk naar Sterre zie ik dat ze enorm gegroeid is ze gaat echt als een modelletje staan voor op een foto en ze vind het super leuk om post te krijgen. Ook vind ze het heel gezellig om samen met mij naar Youtube filmpjes te kijken van andere. Roy moest eerst niks hebben van het bloggen/vloggen enzovoort (soms nog steeds niet), maar hij is al een stuk losser dan eerst. Zo lopen wij in een winkel en vraagt hij steeds “is dit niet iets voor je blog?”. Of hij wilt mijn helpen door bijvoorbeeld foto’s te maken van een bepaald product of…ik zei toch kan zo uren door gaan!

Wat is er bij jullie allemaal veranderd door het bloggen en/of Youtube?

post signature

Volg:

42 Reacties

 1. Inge | blogboutique
  september 11, 2014 / 4:54 am

  Leuk artikel, lekker persoonlijk.
  Dat van die kast vol make up, ernstig!!! 😉

 2. Lizzy
  september 11, 2014 / 5:47 am

  Wat een mooi geschreven artikel! Wat fijn ook, dat je nu meerdere online contacten hebt! 🙂 En wat mooi dat je je uiterlijk hebt leren accepteren door het bloggen! Bloggen brengt zoveel fijne en leuke dingen met zich mee!

 3. shoppingsarah.com
  september 11, 2014 / 6:35 am

  Wat een leek artikel! Met name het stuk over contacten en zelfverzekerdheid herken ik heel erg! X

 4. september 11, 2014 / 5:06 am

  Mooi artikel, echt fijn om te zien dat je in verschillende opzichten bent gegroeid 🙂 heerlijk die ontwikkelingen! Ga zo lekker door 😉

 5. Svenja
  september 11, 2014 / 7:16 am

  Mooi om te lezen dat je zoveel mooie dingen aan het bloggen hebt overgehouden. En het groter worden van de make-up en verzorgingscollectie is heeeel erg herkenbaar haha!

 6. Sas
  september 11, 2014 / 7:21 am

  Wat een leuk artikel met heel wat fijne dingen die je hebt gekregen door het bloggen, leuk!

 7. september 11, 2014 / 5:33 am

  Super leuk om te lezen =)
  Voor ik begon met bloggen droeg ik alleen mascara en nu draag ik meer make-up en kan ik niet meer zonder.
  Zo leuk om te zien wat bloggen met iemand doet !!
  Liefs Jorinda

 8. september 11, 2014 / 5:34 am

  Je lijkt een beetje op Katy Perry op de foto 🙂 Goed om te lezen dat bloggen zoveel voor je zelfvertrouwen doet, je doet het super!

 9. Mirne
  september 11, 2014 / 7:58 am

  Allemaal erg goede dingen, fijn dat bloggen zoveel kan brengen. Voor mij is het ook het gezonder eten en gewoon iets leuks om aan te werken. Vaardigheden verbeteren.

 10. september 11, 2014 / 6:08 am

  Die foto boven dit artikel is echt geweldig! Wat je zegt over dat aardig/leuk/mooi vinden, dat is helemaal niet arrogant! Zo is het gewoon. Je bent arrogant als je je beter voelt dan een ander en ik ken jou dan wel niet persoonlijk, maar ik weet wel dat jij zo niet in elkaar zit. Zelfvertrouwen, dat is een beter woord. Ik vind dit een heel erg leuk artikel om te lezen!

 11. Valerie
  september 11, 2014 / 8:11 am

  Wat mooi om te lezen dat bloggen je zoveel waardevols oplevert! Ik ben nog geen maand aan het bloggen, maar ik zit er al helemaal in. Ik ben benieuwd hoe ik over e half jaar terugblik.

 12. september 11, 2014 / 6:36 am

  Wat fijn om dit te lezen! Ook al ken ik je natuurlijk niet in het echt; wat fijn dat je dit kunt zeggen! Ik moet zeggen dat het overgrote deel voor mij heel herkenbaar is (vandaar dat ik het ook zo goed van je vindt!)

 13. september 11, 2014 / 6:58 am

  Leuk artikel! Bij mij is sinds het bloggen mijn make-up collectie ook explosief gegroeid en ook ik ben kritischer geworden in wat ik wel en niet koop. Zo kocht ik eerst letterlijk eerst alle nieuwe kleuren nagellak van bv Catrice of Essence maar dit doe ik niet meer. Prive heeft het niet veel veranderd voor mij, ja ik heb het nog drukker gekregen dan ik het al had haha

 14. september 11, 2014 / 7:15 am

  Leuk om te lezen! Mijn producten worden ook teveel… En wat leuk dat ze in je gezinnetje het nu wel echt wat leuker vinden 🙂

 15. september 11, 2014 / 7:30 am

  Hoi Bianca,
  Mooi artikel om te lezen. Fijn dat t bloggen je zoveel goeds heeft gebracht. Ik vind het altijd fijn als iemand meer zelfvertrouwen krijgt. Ik vind je echt een mooie vrouw met een geweldige dochter. Ga zo door zou ik zeggen.
  X Janneke

 16. september 11, 2014 / 7:32 am

  Fijn om te lezen en super leuk dat bloggen & youtube zoveel positieve invloed heeft gebracht in jou leven. Bij mij is zelfvertrouwen ook een van de punten waarin ik ben gegroeid mede door het bloggen en het bijhouden van een youtube kanaal.

 17. september 11, 2014 / 7:43 am

  Ik herken mij wel een beetje in jouw verhaal. EN ik vond het helemaal niet arrogant hoe je het zei, wat mensen van je vinden is ook niet jouw probleem als je zelf maar lekker gelukkig bent!

 18. Tamara
  september 11, 2014 / 9:46 am

  Beste Bianca,

  Ik volg je zo graag … . Je bent zo groot en toch blijf je telkens zo klein, dit maak je nog extra knapper. Een Blogger ben ik zelf niet maar ik vind het zzalig om personen te volgen op Instagram, YouTube, Facebook en hun blog … . Zelf post ik nu en dan ook wel iets op Instagram en geniet ook van mijn vaste volgers en hun leuke woorden die me warmte geven. Ik vind het super wat u doet en dit doet u ook “super” goed. Hoop nog lang u te mogen volgen.

  Liefs,
  Tamara

 19. september 11, 2014 / 8:25 am

  Wat heerlijk om te lezen, dat het zo veel fijne dingen voor je gebracht heeft…..zelf vind ik dat je heel erg gegroeid bent in het bloggen ,maar ook in je uiterlijke verschijning….je straalt soms helemaal en dat is leuk om te zien…Zelf ben ik door het bloggen net zo kritisch blijven kijken naar producten, maar ik heb ik wel een aantal extra dingen gekocht…ik kocht namelijk altijd heel weinig tot niets voor mijzelf…Ook ga ik tegenwoordig wel eens winkelen…dat deed ik echt nooit, en moet het echt ook nog een beetje leren…..over een tijdje schrijf ik er misschien ook wel iets over….leuk artikel om te lezen…

 20. september 11, 2014 / 9:23 am

  Leuk om te lezen! Ik herken me wel in dat eerste punt. Ik heb momenteel zoveel producten dat ik niet weet wat eerst te gebruiken. Ik word er stilaan gek van, haha x

 21. september 11, 2014 / 9:37 am

  Superleuk artikel! Ik ken dat zo’n volle kast met make-up en dan denk je: heb ik dit nu allemaal nodig ;). Ik vind het leuk dat bloggen jouw leven zo positief veranderd heeft en wat leuk dat ook jouw vriend je er volledig in steunt. x

 22. september 11, 2014 / 9:44 am

  Erg leuk om te lezen dit! Heel herkenbaar, die nummer 1 🙂 Wat ik wel heb is dat ik net minder blij ben met mijn uiterlijk door het beauty bloggen. Door constant bezig te zijn met beauty en constant op de allerkleinste details te letten, ben ik veel kritischer voor mezelf geworden.

 23. Jouvence
  september 11, 2014 / 12:13 pm

  leuk artikel om te lezen ♥ in aantallen kan ik mij helemaal vinden, haha 😉 ik wil ooit ook nog graag afspreken met bloggers ♥

 24. september 11, 2014 / 10:19 am

  wat mooi om te lezen dat je bloggen je zoveel positiefs gegeven heeft zoals nieuwe vrienden en contacten. Ik wens je nog veel meer moois toe!

 25. september 11, 2014 / 10:45 am

  Prachtig om te lezen! Mijn zelfvertrouwen moet nog flink groeien, maar het wordt al beter. Ik wil graag beginnen met filmpjes, maar ik durf het nog niet. Je bent een inspiratie!

 26. september 11, 2014 / 10:50 am

  Echt een heerlijk artikel! Heerlijk positief 🙂 en ik vind het erg fijn om te lezen dat jouw zelfvertrouwen ook aan het groeien is :D!
  Ik volg je graag, je blog is echt fijn en super leuk om te lezen en je filmpjes zijn ook gewoon super leuk! Ga zo door meid! Je bent echt top! <3

 27. september 11, 2014 / 10:54 am

  Ik vind het altijd fijn om persoonlijke artikeltje te lezen! Veel van deze dingen geld ook voor mij!

 28. september 11, 2014 / 11:08 am

  Leuk artikeltje, vooral het eerste item herken ik zo goed. Ik heb 43 stuks douch gel, shampoo, badzout en andere rotzooi op een paar smalle Ikea plankjes in mijn badkamer staan, zes tubes tandpasta en even zoveel borstels en ik woon alleen……….ha ha ha

 29. september 11, 2014 / 1:52 pm

  Wat fijn dat het bloggen je zoveel goede dingen heeft gebracht! Ik wil ook graag een keer wat leuks doen met bloggers! 🙂

 30. Infinity
  september 11, 2014 / 5:54 pm

  Mooi om te lezen!
  Ooit zou ik ook weleens willen afspreken met andere bloggers. Maar dat kan nog enkele jaren duren denk ik.
  Erg leuke foto trouwens!

  Liefs,
  Eva ♥

 31. Rosanne van Dieren
  september 11, 2014 / 7:18 pm

  Ah wat een vrolijk artikeltje is dit. Fijn om te lezen wat er allemaal veranderd is door het bloggen <3

 32. september 11, 2014 / 5:50 pm

  Wat leuk om te lezen hoeveel impact bloggen eigenlijk heeft!

 33. september 11, 2014 / 9:19 pm

  Erg leuke artikel! Mijn leven is ook erg veranderd sinds ik blog 🙂
  Ook moet ik minder make-up producten kopen want ik gebruik ook niet alles 🙂
  Dus begin ik nu ook te zeggen heb ik dit nu echt nodig? ( maar van sommige items kan ik geen nee zeggen) erg raar gevoel….
  X

 34. september 13, 2014 / 5:41 pm

  wat goed dat je bent gegroeid met bepaalde dingen!
  Ga zo door 🙂
  Liefss

 35. september 28, 2014 / 3:26 pm

  Wat een leuk artikel. Leuk om te lezen dat het bloggen je al veel leuke en mooie dingen heeft gebracht en dat je gezin er ook steeds meer van wil weten en je helpt. Ga zo door!

 36. september 29, 2014 / 9:49 pm

  Het is altijd fijn om iets te vinden waar je voldoening uit haalt als je je eenzaam voelt! Zo is het bloggen bij mij jaren geleden ook een beetje begonnen (ook al bestaat mijn huidige blog nu bijna een jaar). Op de dagen waarop ik me wat minder goed voel, maken de reacties die ik krijg op de artikelen en video’s me juist weer blij! Mijn mond valt nog steeds open als iemand me mailt/reactie plaats dat ik een voorbeeld voor diegene ben, maar het geeft zo’n fijn gevoel dat je anderen kunt inspireren door gewoon te doen wat jezelf leuk vindt! 😀

 37. oktober 8, 2014 / 7:17 am

  Leuk om te lezen en jij bent echt een dame met een mooi hart, dat zie en lees je meteen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge