Nieuwe artikelen:

 • PERROY Azureblush Eau de Parfum

  PERROY Azureblush Eau de Parfum
 • Beauty Shoplog – Veel parfum, Wibra & Boozyshop

  Beauty Shoplog – Veel parfum, Wibra & Boozyshop
 • Collistar Magic Drops Glow

  Collistar Magic Drops Glow
 • DM Shoplog Juli 2024

  DM Shoplog Juli 2024
 • Hoe voel je je minder onzeker als puber?

  Hoe voel je je minder onzeker als puber?
 • Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn

  Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn
 • Fragile Sanctuary by Catherine Cowles

  Fragile Sanctuary by Catherine Cowles
 • Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?

  Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?
 • Kruidvat & Etos Shoplog

  Kruidvat & Etos Shoplog
 • UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï

  UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï

JE BEAUTY HOROSCOOP VOOR 2020

JE BEAUTY HOROSCOOP VOOR 2020

Wat staat er voor 2020 voor jou in de sterren? Ontdek hier wat de sterren zeggen over je stijl en uiterlijke verzorging.

Ram

Als Ram weet je voor de buitenwereld kalm te blijven. Van binnen is dit helaas niet altijd zo. Je kalmte bewaren kost je veel energie en dat is terug te zien aan je huid. Je huid kan er zeker in de wintermaanden wat ruw aanvoelen en er gestresst uitzien. Je doet er goed aan om bij een voedingsdeskundige voedingsadvies in te winnen. Met behulp van de juiste voeding, vitamines en mineralen kan je je huid van binnenuit voeden. Voor je het weet heb je weer een mooie gladde huid en kan je de rest van 2020 als een zonnetje stralen.

Stier

Ben je Stier dan bestaat er een goede kans je de worstelt met gewichtsproblemen. Deze zijn het gevolg van slechte leefstijlgewoonten. Door slechte voeding is je weerstand ook niet optimaal en ben je vatbaar voor infectieziekten zoals de griep en verkoudheid. In 2020 wordt het tijd om het roer om te gooien en de fitnessstudio op te zoeken. Door gezonder te gaan eten raak je al snel die overtollige kilo’s kwijt en zal je zien dat je huid ook mooier wordt. Als je er echt voor gaat dan kan jij deze zomer je lichaam pronken op het strand.

Tweelingen

Tweelingen zullen in 2020 in goede gezondheid zijn en hebben de eigenschap er om er altijd jong uit te zien en te blijven. Mensen hebben dan ook moeite om je leeftijd te raden en schatten je vaak jonger in. Benadruk deze eigenschap Tweelingen en gooi af en toe wat je humor in de mix, je lach maakt je nog mooier dan je al bent. Voor Tweelingen die roken is 2020 wel het jaar om te stoppen omdat je hier later voor de rekening gepresenteerd kan krijgen.

Kreeft

Als Kreeft door je er goed aan om in het nieuwe jaar goed je rust te pakken, dit zal je gezondheid goed doen wat terug te zien zal zijn aan je huid. Rust pakken zal soms lastig zijn want je zal dit jaar bruisen van de energie. Door de stand van de maan kan je huid, dit jaar, wat vetter of juist droger zijn dan normaal. Verzorg daarom je huid tweemaal daags; bij het opstaan en voor het slapen gaan.

Leeuw

Dit jaar wordt het tijd om nieuwe cosmetica uit te gaan proberen. Zorg ervoor dat je goed op de hoogte blijft van de laatste cosmetische technieken om jong en mooi te blijven. Denk ook aan je innerlijke verzorging Leeuw. Hou je spieren en boten sterk in de sportschool en eet voldoende eiwitten. Neem voldoende calcium in je voeding op om je gebit mooi en sterk te houden Leeuw.

Maagd

Tijd om jezelf te gaan verwennen Maagd. Ga wat vaker naar de schoonheidsspecialiste en geniet van de behandelingen. Je lijf en geest hou je het beste mooi en in vorm met lange wandelingen en een gezond dieet. Je zult je energiek voelen in het nieuwe haar maar je energievoorraden zijn niet onuitputtelijk. Neem daarom op zijn tijd een pas op de plaats. Ga dit jaar voor de meer neutrale en natuurlijke kleuren met je make-up.

Weegschaal

Een detox-kuur zal je huid goed doen Weegschaal. Dit kan je thuis doen of je kunt het er lekker van nemen en naar een Spa gaan voor een kuur. Het zal je uiterlijk goed doen en hiermee zal je je stemming naar nieuwe hoogte brengen. Let erop dat je niet teveel eet, bij Weegschalen gaat het om het vinden van de juiste balans tussen gezond eten en cheaten.

Schorpioen

Als Schorpioen weet je doorgaans makkelijk een goede gezondheid vast te houden. Waak er voor dat stress niet meester van je wordt, dit kan je gezondheid behoorlijk verpesten. Zoek lekker de ontspanning met schoonheidsbehandelingen. Dit is niet alleen goed voor je uiterlijk maar ook een goede manier om te ontstressen.

Boogschutter

De sterren staan goed voor je Boogschutter. Het komende jaar zal je je conditie verbeteren en je zult je beter dan ooit in vorm voelen. Dit zal je niet komen aanwaaien maar daar zal je wel voor moeten werken. Maar de beloning mag er dan ook zijn. Door te sporten kom je lekker in je vel te zitten en dat zal voor je omgeving te zien zijn. Waak ervoor dat je huid kan uitdrogen en verzorg je huid extra goed.

Steenbok

Bezoek eens wat vaker de sauna Steenbok. Dit helpt je lichaam om afvalstoffen af te voeren wat terug te zien zal zijn aan je huid. De cyclus waarin je huidcellen zich vernieuwen is uitzonderlijk snel en het zal niet lang duren voordat je huid gaat stralen als je je voeding aanpast. Wat je huid nodig heeft zijn gezonde vetzuren, eet daarom vaker vette vissoorten, noten en avocado’s.

Waterman

De energie die je ervaart wordt bepaald door je mentale gesteldheid Waterman. Focus dit jaar daarom op je geestelijke gesteldheid Waterman. Laat je lekker verwennen in een beautyfarm en geniet van de behandelingen die ze je te bieden hebben. Thuis kan je lekker aan yoga en/of meditatie gaan doen om je mentale gezondheid te verbeteren. Hoe beter je in je vel zit hoe beter je straalt. Een mooie natuurlijke gezondheid waar geen cosmetica tegenop kan.

Vissen

Met make-up weet je het gebrek aan slaap en uitputting mooi te verbergen Vissen. Krijg meer rust in je leven door te gaan miditeren. Dit zal je nieuwe energie geven en je zult er beter door gaan slapen. Pas je leefstijl wat aan zodat je beter uitgerust bent. Als het niet meer nodig is om je vermoeidheid met make-up te verbergen dan kan je gaan voor de zachtere naturel kleuren.

Weten wat je nog meer staat te wachten in 2020? Op het gebied van de liefde, je carrière en geld. Lees dan hier je jaarhoroscoop voor 2020.

Misschien ook interessant om te lezen >> Nieuwe Kruidvat beauty lanceringen #2

Volg:

2 Reacties

 1. februari 3, 2020 / 3:46 pm

  Heel herkenbaar (tweeling): mensen raaden mijn leeftijd maar zelden. Ik wordt altijd een jaar of 5 jonger geschat. Zelfs één keer 10 jaar jonger. Dat vond ik wat minder leuk
  Tessa onlangs geplaatst…Review: Catrice Pure Nail PolishMy Profile

 2. februari 3, 2020 / 8:05 pm

  Haha, ik ben Leeuw en blijkbaar moet ik dus meer nieuwe cosmetica gaan uitproberen;-) Nu vind ik het wel leuk om nieuwe merken skincare uit te proberen, maar qua make-up ben ik heel erg trouw aan mijn favoriete merkjes en verder experimenteer ik bijvoorbeeld ook weinig met andere kleuren.
  bychristiana onlangs geplaatst…Zó heb je langer plezier van je geurstokjesMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge