Nieuwe artikelen:

 • MIJN TIPS OM BETER TE SLAPEN

  MIJN TIPS OM BETER TE SLAPEN
 • SWATCHES PINK GELLAC RUBBER BASE COVER

  SWATCHES PINK GELLAC RUBBER BASE COVER
 • THE COUCOU CLUB – COUCOU ROSE QUARTZ CLEANSING BRUSH

  THE COUCOU CLUB – COUCOU ROSE QUARTZ CLEANSING BRUSH
 • HÈRMES ROUGE HÈRMES SATIN LIPSTICK ROSE OASIS

  HÈRMES ROUGE HÈRMES SATIN LIPSTICK ROSE OASIS
 • NIEUW ESCADA SUMMER FESTIVAL

  NIEUW ESCADA SUMMER FESTIVAL
 • MIJN MOEDERDAG WISHLIST 2021

  MIJN MOEDERDAG WISHLIST 2021
 • NIVEA SUN UV GEZICHT

  NIVEA SUN UV GEZICHT
 • WEEKLY DIARY WEEK 17 2021

  WEEKLY DIARY WEEK 17 2021
 • NIEUW CLARINS SELF TANNERS

  NIEUW CLARINS SELF TANNERS
 • VIE DE SEL FACIAL MUD MASK

  VIE DE SEL FACIAL MUD MASK

HOME | NIEUW BEDDENGOED VAN BEDSUPPLY

HOME | NIEUW BEDDENGOED VAN BEDSUPPLY

Zoals ik al in meerdere artikelen heb verteld, zijn we na maanden geduld hebben begonnen met verbouwing van onze slaapkamer. Roy doet 95% van de verbouwing en ik probeer natuurlijk ook zoveel mogelijk te helpen 😉 Het inrichten is mijn taak en ook al hebben we nog niet eens een bed, we hebben al wel nieuw beddengoed!

Nieuw beddengoed van Bedsupply

Ons oude bed ligt inmiddels al in meerdere delen in de schuur, na 15+ was dat bed écht op. En niet alleen het bed, maar ook het matras en de dekens. Van BedSupply heb ik een aantal items ontvangen, zodat we binnenkort weer lekker in ons nieuwe bed kunnen slapen.

Om te beginnen heb ik twee keer een All Year Dekbed (€29,95 per stuk) ontvangen in de maat 140×200 cm. Roy en ik slapen het liefst onder een eigen deken, aangezien ik nog al onrustig kan slapen en hij steeds een stuk deken te kort kwam. Doordat we nu ieder een eigen deken hebben, is dat “probleem” ook opgelost. Dit dekbed voelt niet té dik en ook niet te dun, over een paar weken kunnen we het gaan uitproberen…vandaar ook dat de foto’s zijn gemaakt met de producten nog in hun originele verpakking. Vorig jaar hebben we ook twee kussens van BedSupply ontvangen en die zijn zacht, stevig en slapen mega goed!

BedSupply heeft ook een groot aanbod aan té leuke dekbedovertrekken, maar dit keer heb ik het qua kleur en design eigenlijk erg basic gehouden. Omdat ik nog niet zeker weet hoe onze nieuwe slaapkamer er uit gaat zien, wilde ik niet het risico lopen dat het niet zou matchen. Daarom ben ik gegaan voor het dekbedovertrek DayDream Karsten (€24,95 per stuk) in de kleur grijs en maat 140×200/220 cm. Als we allebei een eigen deken hebben, horen daar natuurlijk ook twee sets bij. Het liefst zou ik voor een wat opvallende kleur en print gaan, maar dat komt nog wel als over een tijdje de slaapkamer af is.

Best wel een gek idee dat ik al wat items heb om de slaapkamer aan te kleden, maar dat alles nog moet gebeuren. Helaas heeft Roy door zijn werk doordeweeks niet zoveel tijd, dus alles gaat in de weekenden gebeuren…we moeten dus nog even wat geduld hebben! Als de slaapkamer klaar is komt er nog een artikel met hoe het eindresultaat is geworden.

*Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf.
Volg:

3 Reacties

 1. Jouvence.nl
  januari 30, 2019 / 3:13 pm

  Ik heb daar ook beddengoed van en ben er erg tevreden over!

 2. januari 30, 2019 / 6:34 pm

  Sinds kort heb ik ook een nieuw dekbed en dat ligt zoveel lekkerder dan een hele oude. Die van mij was zo’n 14 jaar oud haha, schandalig.
  Mariska onlangs geplaatst…HEMA Valentijn collectieMy Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge
Read previous post:
JE TANDEN WITTER POETSEN MET HOUTSKOOL?!

Mijn tanden zijn absoluut niet perfect, beetje scheef af en toe een gaatje en helaas niet zo wit als ik...

Close