Nieuwe artikelen:

 • YVRA 07 L’Essence de L’Excellence

  YVRA 07 L’Essence de L’Excellence
 • Notino Beauty Haul Unboxing ???? 5 nieuwe parfums!

  Notino Beauty Haul Unboxing ???? 5 nieuwe parfums!
 • Pinky Promise by Rebecca Rennick

  Pinky Promise by Rebecca Rennick
 • Spicy Book Haul – 10+ New Books ????️

  Spicy Book Haul – 10+ New Books ????️
 • 5 basistips voor het trainen van je hond

  5 basistips voor het trainen van je hond
 • Action Haul Shoplog Juni 2024

  Action Haul Shoplog Juni 2024
 • Nieuw | Huda Beauty Blush Filter Liquid Blush

  Nieuw | Huda Beauty Blush Filter Liquid Blush
 • Mijn favoriete beauty producten van dit moment – mei 2024

  Mijn favoriete beauty producten van dit moment – mei 2024
 • Kneipp Foot Care is vernieuwd!

  Kneipp Foot Care is vernieuwd!
 • Tips en tricks bij online winkelen

  Tips en tricks bij online winkelen

HOME | EEN GOEDE NACHTRUST IS BELANGRIJK

HOME | EEN GOEDE NACHTRUST IS BELANGRIJK

Dat een goede nachtrust belangrijk is, dat weet denk ik iedereen inmiddels wel. Als ik mijn 7 á 8 uur slaap niet haal, dan ben ik de volgende ochtend ook vaak niet zo goed te genieten 😉 En de laatste maanden ben ik ’s nachts heel vaak wakker geworden, zonder dat ik weer goed in slaap kon vallen… Gelukkig heb ik daar inmiddels geen last meer van en dat allemaal dankzij Bedsupply.eu!
Bedsupply.eu
Ik heb het al wat vaker genoemd in andere artikelen, maar ons bed is al wat verouderd…en dat waren de kussens dus ook. Eigenlijk had ik twee hele dunne kussens die eigenlijk rijp voor het vuilnis waren en dat was ook de reden voor mijn slechte nachtrust. Hoe ik dit zo zeker weet? Sinds een aantal weken hebben mijn partner en ik beide een nieuw kussen en de nachten met veel wakker liggen of niet meer in slaap komen…zijn foetsie! Dus ja het is zeker belangrijk om in goede kussens te investeren en ze eens in de zoveel tijd te vervangen (onze kussens waren denk ik al minstens 10 jaar oud…).

Bedsupply.eu
Waarom we niet eerder een andere kussen hebben gekocht? Ik heb geen idee! Misschien dat we het beide toch niet zo belangrijk vonden en niet het idee hadden dat we (vooral ik) het slaapprobleem daar vandaan kwam. Ik dacht dat het door stress kwam of te veel piekeren. Misschien is het een combinatie van alles samen, maar inmiddels is dat voorbij en zijn mijn wallen ook weer een beetje weggetrokken 😉

Ik heb trouwens twee keer het hoofdkussen Dynamic Pillow Pocketvering ontvangen en dit kussen ligt echt super! Niet te hard of te zacht en inmiddels is slapen weer mijn hobby geworden #slaapkop. En voor de prijs hoef je het eigenlijk ook niet te laten, want deze kussen kost €24,95 per stuk.

Bedsupply.eu
En om het geheel helemaal af te maken hebben we ook een nieuwe dekbedovertrek ontvangen (dit model is helaas uitverkocht maar er is genoeg keuze). Mijn partner en ik slapen beide onder onze eigen dekbed, dit komt omdat ik nog al vaak de dekens tijdens het slapen had afgepakt en mijn partner dan niks had… Dit is een prima oplossing zo hebben wij beide een eigen deken en dan nu ook nog eens met een mooi dekbedovertrek!

Hoeveel jaar liggen jullie al op hetzelfde hoofdkussen?

post signature
*Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf.

Volg:

5 Reacties

 1. Tonnia
  oktober 17, 2017 / 9:59 am

  vorig jaar alles nieuw gekocht

 2. oktober 17, 2017 / 10:23 am

  Haha, dat is wel herkenbaar wat je schrijft. Ik heb ’s nachts blijkbaar ook graag de dekens vaak voor mij alleen , mijn vriend is daar wat minder blij mee natuurlijk…Een goed kussen is zo belangrijk, ik merkte ook echt verschil toen ik een tijdje geleden een nieuwe variant uitkoos. Net zoals met een matras, die hebben we zo’n twee jaar geleden vervangen, we slapen allebei lekkerder!
  bychristiana onlangs geplaatst…Review Nonique handcrèmeMy Profile

 3. oktober 17, 2017 / 11:13 am

  Ik heb ook weer nieuwe kussens nodig. Vaak wil ik ze dan wel eerst voelen. Dus of ik kussens online zo snel ga kopen denk ik niet. Dekbedovertrekken wel. Wat hebben ze daar mooie op de site!

 4. oktober 18, 2017 / 5:35 am

  Prachtige dekbedovertrek!
  Mooie kussen.
  Goed slapen is zo belangrijk…..

  Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge