HOME | EINDELIJK ONZE SLAAPKAMER IS KLAAR

HOME | EINDELIJK ONZE SLAAPKAMER IS KLAAR

Begin dit jaar is mijn vriend begonnen met de verbouwing van onze slaapkamer en na weken geduld hebben, is de kamer eindelijk af!

Mocht je denken waarom is dat nou zo belangrijk? Ik heb het al vaker genoemd, maar de afgelopen weken hebben we op een super dun en oud matras op de grond geslapen. Dat is absoluut geen aanrader en hels voor je rug! De verbouwing heeft wat langer geduurd, omdat Roy doordeweeks na het werken geen puf meer had en dus alleen in het weekend tijd had. Hij wilde alles zelf doen (niemand mocht helpen) en tussendoor hebben we in het weekend soms ook nog andere verplichtingen gehad.

Het bed is van de week bezorgd en gisteren zijn er twee Henrad radiatoren bevestigd. Mijn kledingkast is weer helemaal ingeruimd en ik heb nu ook een mooie grote spiegel in de slaapkamer. Het voelt gewoon compleet, ik kan eindelijk weer wat uurtjes slaap ingaan halen. Misschien een beetje knullig, maar ik ben ontzettend blij met deze verbouwing…de slaapkamer voelt nu meer als “ons”.

Is het klussen nu helemaal klaar? Nee, helaas niet. Het volgende project is denk ik de badkamer. Die is ook sterk verouderd qua tegels, de radiator moet vervangen worden en ook het meubel valt bijna van ellende uit elkaar. Ook Sterre haar kamer heeft een update nodig (met met alle roze spullen en behang), maar dat heeft op dit moment nog geen haast.

Ik wilde eigenlijk wat foto’s delen van het eindresultaat van onze slaapkamer, maar mijn vriend vind dat te priv√© om te delen. Hij heeft natuurlijk ook wel gelijk, niet alles hoeft online te staan. Het resultaat is gewoon mooi, netjes en ik ben er vooral onwijs blij mee. Soms snap ik niet dat we deze klus zes jaar hebben uitgesteld, maar dat is natuurlijk altijd een beetje achteraf praten.

Om een soort van indruk te geven hoe de slaapkamer er nu uitziet : lichte kamer met witte muren (het was eerst zwart/wit behang), rolgordijnen en licht grijze siergordijnen, spotjes, boxspring, grote staande spiegel. Niet veel poespas, maar wel een hele verbetering van wat het was ūüôā


Kunnen jullie ook blij worden van zulke projecten?


PS: De header foto is gemaakt tijdens het klussen, een paar dagen voordat alles af was.

Volg:

3 Reacties

 1. chucky1012
  april 15, 2019 / 8:14 am

  Zo fijn dat de slaapkamer af is.
  Dat mag ook wel na al dat harde klussen.
  Je vriend heeft gelijk dat het priv√© is om foto’s te sharen….

  Xoxo

 2. april 16, 2019 / 3:29 pm

  Ik was heel benieuwd naar het eindresultaat maar ik begrijp natuurlijk ook wel dat je lief de slaapkamer privé wilt houden. Fijn in ieder geval dat dit af is. Wij zijn ook bezig met een aantal projecten. Momenteel wordt de badkamer helemaal opnieuw gedaan. Daarna is het toilet beneden aan de beurt en daarna de keuken;-) Dus ja; ik word ook erg blij van zulke projecten!
  bychristiana onlangs geplaatst…My style | Add some yellowMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Lees vorig bericht:
SHOPPING | VOOR HET EERST BESTELLEN BIJ CULTBEAUTY

Dat ik gek ben op shoppen, dat is denk ik inmiddels wel bekend. Online bestel ik wekelijks diverse beauty producten...

Sluiten