Nieuwe artikelen:

 • Furla Unica & Furla Autentica Eau de Parfum

  Furla Unica & Furla Autentica Eau de Parfum
 • YVRA 07 L’Essence de L’Excellence

  YVRA 07 L’Essence de L’Excellence
 • Notino Beauty Haul Unboxing ???? 5 nieuwe parfums!

  Notino Beauty Haul Unboxing ???? 5 nieuwe parfums!
 • Pinky Promise by Rebecca Rennick

  Pinky Promise by Rebecca Rennick
 • Spicy Book Haul – 10+ New Books ????️

  Spicy Book Haul – 10+ New Books ????️
 • 5 basistips voor het trainen van je hond

  5 basistips voor het trainen van je hond
 • Action Haul Shoplog Juni 2024

  Action Haul Shoplog Juni 2024
 • Nieuw | Huda Beauty Blush Filter Liquid Blush

  Nieuw | Huda Beauty Blush Filter Liquid Blush
 • Mijn favoriete beauty producten van dit moment – mei 2024

  Mijn favoriete beauty producten van dit moment – mei 2024
 • Kneipp Foot Care is vernieuwd!

  Kneipp Foot Care is vernieuwd!

WEEKLY DIARY | BEAUTY TRADE SPECIAL EN ANDERE TOFFE EVENTS

WEEKLY DIARY | BEAUTY TRADE SPECIAL EN ANDERE TOFFE EVENTS

Goedemorgen er is weer een nieuwe week begonnen! Vorige week ben ik amper thuis geweest, ik had namelijk vier toffe events in Utrecht en Amsterdam. Normaal ga ik maar 1-2 keer per maand weg, maar dit keer wilde ik toch wat vaker de deur uit…

Maandag

Iets voor 08.00 uur zit ik al in de trein richting Utrecht, ik was namelijk als pers uitgenodigd om de Beauty Trade Special te bezoeken. Vorig jaar was dat super leuk, dus ik wilde dit keer natuurlijk ook gaan.

De Beauty Trade Special zijn drie dagen vol beauty en maandag was er een speciale perstour waar o.a. ik voor uitgenodigd was. Tijdens de rondleiding kregen we een koptelefoon op (silent disco haha) en daar hoorde we alle informatie over de diverse merken. Na de perstour gingen we gezellig lunchen en ging ik samen met nog een aantal meiden langs een aantal merken. Ben je ook gek op beauty? Dan is de Beauty Trade Special zeker dé moeite waard om eens te bezoeken.

Ik was rond 19.00 uur thuis en ben daarna eerst lekker gaan douchen. Daarna heb ik de goodiebag uitgepakt en daar zat weer zoveel mooi’s in <3

Dinsdag

Rond half 12 ben ik Amsterdam en ga ik eerst opwarmen met een kop koffie bij Starbucks. De cheesecake zag er zo lekker uit, dat ik daar ook een punt van nam.

Daarna ga ik naar het MOOI The Apartment event en daar zag ik een aantal bekende merken. Super leuk om eens met mensen “achter” het merk te kletsen en te herontdekken. Zo schreef ik een paar jaar geleden al over de producten van LOOkX en daar komen binnenkort ook weer diverse reviews over online. Ook de nieuwe lijn van L’Occitane heeft een heerlijke indruk achter gelaten, die wil ik zeker gaan kopen.

Na het event spreek ik af met Mariska en eten we samen gezellig bij Julia’s. Daarna spring ik weer de trein in richting huis, volgens mij lag ik die avond ook redelijk vroeg op bed.

Woensdag

Deze dag was ik vooral druk met het huishouden en een lading was wegwerken. Ook bestel ik online diverse feestartikelen voor de verjaardagen en feestjes die er aankomen. Nog iets minder dan een maand en dan is Sterre alweer elf, natuurlijk moet dat ook goed gevierd worden. Roy is ook over drie weken jarig, dus ik dacht regel alles even iets eerder dan normaal (vaak loop ik lastminute nog om alles te stressen, daar heb ik dit jaar geen zin in).

Donderdag

Voor de middag was ik alweer in Amsterdam, mijn eerste stop was bij de Bijenkorf om iets ruilen (en te kopen haha). Daar spreek ik ook af met Sonja en samen lopen we naar het event, ondertussen stoppen we ook nog bij een aantal winkels zoals NYX.

Ondertussen schuift Danielle bij ons aan en gaan we naar Sumo (waren iets te vroeg nog voor het event) om een hapje te eten. Daar komt Judith er ook nog bij en zo zitten we heel spontaan met zijn vieren een hapje te eten en gezellig te kletsen.

Na de lekkere sushi is het tijd voor het Meet The Makers event. Tijdens het event heb ik diverse foto’s gemaakt, alleen heb ik die net tijdens het overzetten blijkbaar bijna allemaal gewist (lekker handig). Mocht je benieuwd zijn naar alle foto’s check dan even mijn Instagram/Instastories foldertje #Events, daar heb ik alles in opgeslagen.

Tijdens het event zag ik o.a. de merken Ziaja, Lovli, Derma & Carner Barcelona. In mijn goodiebag zat o.a. deze flacon, echt supertof aangezien Latin Lover ook écht mijn favoriet was die ik probeerde tijdens het event.

Vrijdag

Als een zombie ging ik richting Amsterdam naar het laatste event van deze week. Geen koffie en concealer werkte meer voldoende, maar ik wilde toch heel graag gaan. Deze middag maakte ik kennis met twee Nederlandse merken, namelijk Webecos en UNG. Beide merken had ik maandag ook op de Beauty Trade Special gespot, maar tijdens het event kon ik alles lekker proberen en swatchen. Beide merken hebben direct al een goede indruk op mij gemaakt en ga ik zeker vaker proberen op Pinkit.nl.

Tijdens het event werd ik ook opgemaakt met de producten van UNG, jeetje wat een pigmentatie en kwaliteit! Zo zag ik er ook gelijk een stuk beter uit haha 😉

Tegen drie uur neem ik alweer de trein richting huis, ik had er serieus moeite mee om wakker te blijven. Ik kan gewoon niet zo goed tegen korte nachten en hele drukke dagen, maar dit was het zeker wel waard. Zoveel gezelligheid, informatie en toffe producten. Soms moet ik mijzelf wel even knijpen om te beseffen dat dit gewoon mijn werk is…super dankbaar!

Zaterdag

Mijn vriend en ik waren al vroeg wakker, ons nieuwe bed werd namelijk geleverd. Ik heb deze dag geen foto’s gemaakt, maar onze slaapkamer is zo goed als af (een paar kleine dingetjes moeten nog gedaan worden). En daarna gingen we nog samen met Sterre op visite.

Zondag

Het was de bedoeling om lekker uit te slapen, maar om negen uur waren we allemaal alweer wakker. Na het ontbijt gaan we richting de Ikea om een staande spiegel te kopen voor in de slaapkamer. Daarna gaan we bij de Jumbo boodschappen halen en bestel ik voor Sterre en mij heerlijk sushi.

Voor deze week heb ik nog geen afspraken buiten de deur staan en dat is stiekem ook wel fijn. Ik wil namelijk mij deze week focussen op het maken van foto’s en het schrijven van artikelen. Het is super leuk om zo vaak op pad te gaan, maar het schrijven van artikelen en het maken van foto’s moet natuurlijk ook gebeuren.


Ik wens iedereen een mooie, gezellige week toe!


Volg:

7 Reacties

 1. Tonnia
  april 15, 2019 / 7:28 am

  leuk hoor zo veel mooie uitjes je ziet er mooi uit

 2. chucky1012
  april 15, 2019 / 8:10 am

  Wat een leuke en zeer gezellige week had je….
  je was prachtig opgemaakt.
  Fijn dat jullie bed er is.
  Zo leuk een hele grote spiegel.
  Balen dat de foto´s van de geheugenkaart gewist zijn.
  Gelukkig heb je ze nog via een ander social media kanaal…..

  Een hele fijne dag Xoxo

 3. april 15, 2019 / 8:40 pm

  Zo leuk om je eindelijk eens in het echt te hebben ontmoet het was gezellig!;)
  X Robin

 4. Jouvence.nl
  april 16, 2019 / 3:56 pm

  Wat leuk zoveel events in één week!

 5. april 17, 2019 / 10:34 am

  jeetje wat een events haha, jij moet kapot zijn geweest. Leuk dat je bij Beauty Trade langs bent geweest ook al was ik helemaal gesloopt hahaha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge