Nieuwe artikelen:

 • PERROY Azureblush Eau de Parfum

  PERROY Azureblush Eau de Parfum
 • Beauty Shoplog – Veel parfum, Wibra & Boozyshop

  Beauty Shoplog – Veel parfum, Wibra & Boozyshop
 • Collistar Magic Drops Glow

  Collistar Magic Drops Glow
 • DM Shoplog Juli 2024

  DM Shoplog Juli 2024
 • Hoe voel je je minder onzeker als puber?

  Hoe voel je je minder onzeker als puber?
 • Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn

  Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn
 • Fragile Sanctuary by Catherine Cowles

  Fragile Sanctuary by Catherine Cowles
 • Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?

  Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?
 • Kruidvat & Etos Shoplog

  Kruidvat & Etos Shoplog
 • UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï

  UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï

Goede tips om een jarige te verrassen

Goede tips om een jarige te verrassen

Is een dierbare van jou binnenkort jarig en wil je hem/haar eens goed in het zonnetje zetten? Dat is natuurlijk op verschillende manieren mogelijk. Om de persoon in kwestie een onvergetelijke verjaardag te bezorgen, kan een leuke verrassing een goed idee zijn. Maar hoe doe je dat, een jarige verrassen? Ik help je op weg en som hieronder een aantal leuke ideetjes voor je op!

Surprise party

Een hele goede manier om de jarige te verrassen voor zijn/haar verjaardag, is met een surprise party. Houd er wel rekening mee dat het voorbereiden van zo’n feest best wat tijd in beslag kan nemen. Als je dit helemaal ziet zitten, is het goed om een toffe locatie te regelen en alle dierbaren van de persoon in kwestie uit te nodigen. Wanneer je de voorbereiding op je neemt, is het ook goed om na te denken over de muziek, hapjes, drankjes en decoratie. Maak er iets te geks van, zodat de jarige een onvergetelijke tijd tegemoet gaat. 

Regel een origineel cadeau

Waar je de jarige natuurlijk ook mee kunt verrassen op een verjaardag, is een leuk cadeau. Als je echt voor een verrassing wilt zorgen, is het geen aanrader om met een standaard cadeau aan te komen. Probeer origineel te zijn en iets te geven wat niet iedereen al geeft. Zo maak je echt indruk en het zal ongetwijfeld gewaardeerd worden als je de moeite hebt genomen om iets unieks uit te kiezen. Bij een origineel cadeau kun je denken aan bijvoorbeeld een zelfgemaakt cadeau of gepersonaliseerd cadeau.

Laat iets leuks bezorgen

Wat ook een glimlach op het gezicht van de jarige kan bezorgen, is als je iets op de verjaardag laat bezorgen bij de persoon thuis. Dit kan van alles zijn, het gaat hier natuurlijk om het gebaar. Dit zou je kunnen doen als kleinigheidje, bijvoorbeeld naast het hoofdcadeau. Door iets leuks te bezorgen op de verjaardag laat je zien dat je de jarige niet vergeten bent. Je kunt een leuke ballon sturen, maar ook chocolade, een cadeaupakket of bloemen zijn het overwegen waard. 

Neem de jarige mee voor een activiteit

Waar je de jarige ook mee kunt verrassen, is door hem/haar mee te nemen voor een activiteit. Dit kan van alles zijn. Of je nu spontaan een nachtje weg gaat samen, naar een voetbalwedstrijd gaat of een concert bezoekt: het zijn allemaal dingen waar je aan kunt denken. Denk eens na over wat voor activiteiten de jarige leuk vindt. Op basis hiervan kun je iets tofs verzinnen en de jarige als verrassing meenemen. Grote kans dat hij/zij dit ontzettend leuk vindt.

Uiteraard zijn er nog veel meer leuke manieren om de jarige in het zonnetje te zetten, dit zijn slechts wat leuke ideetjes die je in gedachten kunt houden als je de persoon in kwestie wilt verrassen. Hiermee kun je de persoon in kwestie een mooie verrassing geven voor zijn of haar verjaardag. Met zulke cadeaus maak je ongetwijfeld indruk en dit zal de jarige vast waarderen.

Lees ook: Mijn lieve lijf – Emma Linckx

Volg: