Nieuwe artikelen:

 • 5 tips voor meer comfort in de woonkamer 

  5 tips voor meer comfort in de woonkamer 
 • Nieuwe Parfum o.a. van Marc Jacobs

  Nieuwe Parfum o.a. van Marc Jacobs
 • Hoe kun je meer van jezelf houden?

  Hoe kun je meer van jezelf houden?
 • Droge handen en/of lippen + nieuwe product aanraders

  Droge handen en/of lippen + nieuwe product aanraders
 • Douglas Collection Beautiful Stories Feel the Love

  Douglas Collection Beautiful Stories Feel the Love
 • Nieuw Estrid Onyx: Hét luxe scheermes dat het alledaagse naar een …

  Nieuw Estrid Onyx: Hét luxe scheermes dat het alledaagse naar een hoger niveau tilt
 • Hallmark lanceert unieke hamstercollectie in samenwerking met Albert Heijn

  Hallmark lanceert unieke hamstercollectie in samenwerking met Albert Heijn
 • Kleur van het jaar 2024: Peach Fuzz

  Kleur van het jaar 2024: Peach Fuzz
 • 5x de beste alcoholische drankjes voor vrouwen

  5x de beste alcoholische drankjes voor vrouwen
 • Tip | Geef een glimlach cadeau

  Tip | Geef een glimlach cadeau

Goede tips om een jarige te verrassen

Goede tips om een jarige te verrassen

Is een dierbare van jou binnenkort jarig en wil je hem/haar eens goed in het zonnetje zetten? Dat is natuurlijk op verschillende manieren mogelijk. Om de persoon in kwestie een onvergetelijke verjaardag te bezorgen, kan een leuke verrassing een goed idee zijn. Maar hoe doe je dat, een jarige verrassen? Ik help je op weg en som hieronder een aantal leuke ideetjes voor je op!

Surprise party

Een hele goede manier om de jarige te verrassen voor zijn/haar verjaardag, is met een surprise party. Houd er wel rekening mee dat het voorbereiden van zo’n feest best wat tijd in beslag kan nemen. Als je dit helemaal ziet zitten, is het goed om een toffe locatie te regelen en alle dierbaren van de persoon in kwestie uit te nodigen. Wanneer je de voorbereiding op je neemt, is het ook goed om na te denken over de muziek, hapjes, drankjes en decoratie. Maak er iets te geks van, zodat de jarige een onvergetelijke tijd tegemoet gaat. 

Regel een origineel cadeau

Waar je de jarige natuurlijk ook mee kunt verrassen op een verjaardag, is een leuk cadeau. Als je echt voor een verrassing wilt zorgen, is het geen aanrader om met een standaard cadeau aan te komen. Probeer origineel te zijn en iets te geven wat niet iedereen al geeft. Zo maak je echt indruk en het zal ongetwijfeld gewaardeerd worden als je de moeite hebt genomen om iets unieks uit te kiezen. Bij een origineel cadeau kun je denken aan bijvoorbeeld een zelfgemaakt cadeau of gepersonaliseerd cadeau.

Laat iets leuks bezorgen

Wat ook een glimlach op het gezicht van de jarige kan bezorgen, is als je iets op de verjaardag laat bezorgen bij de persoon thuis. Dit kan van alles zijn, het gaat hier natuurlijk om het gebaar. Dit zou je kunnen doen als kleinigheidje, bijvoorbeeld naast het hoofdcadeau. Door iets leuks te bezorgen op de verjaardag laat je zien dat je de jarige niet vergeten bent. Je kunt een leuke ballon sturen, maar ook chocolade, een cadeaupakket of bloemen zijn het overwegen waard. 

Neem de jarige mee voor een activiteit

Waar je de jarige ook mee kunt verrassen, is door hem/haar mee te nemen voor een activiteit. Dit kan van alles zijn. Of je nu spontaan een nachtje weg gaat samen, naar een voetbalwedstrijd gaat of een concert bezoekt: het zijn allemaal dingen waar je aan kunt denken. Denk eens na over wat voor activiteiten de jarige leuk vindt. Op basis hiervan kun je iets tofs verzinnen en de jarige als verrassing meenemen. Grote kans dat hij/zij dit ontzettend leuk vindt.

Uiteraard zijn er nog veel meer leuke manieren om de jarige in het zonnetje te zetten, dit zijn slechts wat leuke ideetjes die je in gedachten kunt houden als je de persoon in kwestie wilt verrassen. Hiermee kun je de persoon in kwestie een mooie verrassing geven voor zijn of haar verjaardag. Met zulke cadeaus maak je ongetwijfeld indruk en dit zal de jarige vast waarderen.

Lees ook: Mijn lieve lijf – Emma Linckx

Volg: