Bianca’s Faves

Nieuwe artikelen:

 • Tips om een kleine ruimte praktisch in te richten

  Tips om een kleine ruimte praktisch in te richten
 • Perris Monte Carlo Vetiver Java

  Perris Monte Carlo Vetiver Java
 • De Checklist – Sophia Money-Coutts

  De Checklist – Sophia Money-Coutts
 • Lancôme Prep & Hydrate Primer

  Lancôme Prep & Hydrate Primer
 • Unboxing Lush Sale & Valentijnsdag Shoplog

  Unboxing Lush Sale & Valentijnsdag Shoplog
 • Mijn parfum aanraders van dit moment

  Mijn parfum aanraders van dit moment
 • Tip | Squalan Rose Quartz Facial Roller

  Tip | Squalan Rose Quartz Facial Roller
 • Unboxing Goodiebox Januari 2022 + Win

  Unboxing Goodiebox Januari 2022 + Win
 • Clarins Skin Illusion Velvet, Ever Matte Compact Powder & Ever Matte Loose Powder

  Clarins Skin Illusion Velvet, Ever Matte Compact Powder & Ever Matte Loose Powder
 • trend IT UP Super Glow Baked Blush

  trend IT UP Super Glow Baked Blush

KIDS | PROJECT MC² A.D.I.S.N – SMART IS THE NEW COOL

KIDS | PROJECT MC² A.D.I.S.N – SMART IS THE NEW COOL

Op Netflix staat een leuke en vooral leerzame kinderserie, namelijk Project Mc². Deze leuke serie gaat over wetenschap, en daar hoort natuurlijk ook een bijpassende speelgoedlijn bij. Sterre heeft uit deze lijn de Advanced Digital Intelligence Spy Notebook ontvangen (A.D.I.S.N), en ik vertel in dit artikel gelijk ook wat meer over deze serie!

mc2
Over Project Mc²

Project Mc² wil jonge meiden enthousiast maken voor een Bèta schoolopleiding. Nu kun je thuis coole experimenten uitvoeren met de vier superslimme meiden en dat met huis-tuin-en-keuken ingrediënten. Project Mc² is dan ook het eerste speelgoedmerk dat inspeelt op de Bèta schoolopleiding en deze integreert in de speelgoedlijn. Project Mc2™ is een team van vier superslimme en coole meiden. Ze gaan samen naar school op de Maywood Glenn Academy en ze gebruiken hun liefde voor wetenschap en hun spionnenvaardigheden om missies uit te voeren voor de geheime organisatie NOV8™ (‘innovate’). Ze zijn echte meiden, met echte talenten, die nergens voor terugdeinzen.

mc3
Naast de vier poppen is er ook een Advanced Digital Intelligence Spy Notebook  (A.D.I.S.N.™), deze heeft Sterre ontvangen. Met de speciale Nerdy armband, kan je de Notebook openen. En dan gebeurt er iets, waar door Sterre de eerste keer een beetje schrok (op een leuke manier). Omdat dit zo leuk is, heb ik er een kleine video van gemaakt. Deze video heb ik een paar dagen terug ook gepost op Instagram & Facebook, en daar kwamen best leuke reacties op.

mc4
Eenmaal open dan zit er een notitieboekje in, geheime vakjes en ruimte voor een smartphone (Sterre heeft geen mobiel, maar die leent ze dan soms van mij). Er zit ook een pen in met onzichtbare inkt, ultraviolet lampje & stickers.

“Dit is je kans om direct in contact te komen met NOV8™! Word net als McKeyla McAlister™ een geheim agente met je persoonlijke Advanced Digital Intelligence Spy Notebook – afgekort A.D.I.S.N.™. Dit unieke Spy Notebook bevat 2 geheime berichten van NOV8, heeft enkele geheime vakken en ook ruimte voor een Smartphone. Zo kunnen fans snel toegang krijgen tot Netflix, YouTube’s AwesomenessTV, de Project Mc2-website (Engelstalig) en de gratis iOS-app (Engelstalig) die verkrijgbaar is in de App Store (eerst aan je ouders vragen!).”

mc5
Zo kan je kindje hele verhalen opschrijven die alleen hij/zij kan lezen…en geen nieuwsgierige ouders, broertjes/zusjes 😉 Als je kindje klaar is met spelen en dit sluit, gebeurt er weer iets leuks…alleen dit keer ga ik het niet verklappen!

De afleveringen van Project Mc² zijn te zien op Netflix, en het Advanced Digital Intelligence Spy Notebook  (A.D.I.S.N.™) kost €29,99 en is o.a. te koop bij Bol.com.

post signature
*Dit artikel bevat een product dat is opgestuurd door een merk/bedrijf.

Misschien ook interessant om te lezen:
Catrice update voor de herfst/winter
essence berry on… trend edition

Volg:

2 Reacties

 1. oktober 20, 2016 / 6:10 am

  Dat is leuk en zo leerzaam!
  Erg leuke en fijne kado tip 😉

  Xoxo

 2. Tonnia
  oktober 20, 2016 / 7:30 am

  wat leuk zeg

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge