Nieuwe artikelen:

 • DM Shoplog Juli 2024

  DM Shoplog Juli 2024
 • Hoe voel je je minder onzeker als puber?

  Hoe voel je je minder onzeker als puber?
 • Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn

  Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn
 • Fragile Sanctuary by Catherine Cowles

  Fragile Sanctuary by Catherine Cowles
 • Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?

  Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?
 • Kruidvat & Etos Shoplog

  Kruidvat & Etos Shoplog
 • UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï

  UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï
 • Vlog: Even gezellig kletsen & come shop with me – Action, Kruidvat & …

  Vlog: Even gezellig kletsen & come shop with me – Action, Kruidvat & naar de boekhandel
 • Op vakantie met het gezin? Neem dit mee!

  Op vakantie met het gezin? Neem dit mee!
 • Beauty Empties Juni 2024 – Opgemaakte beauty producten

  Beauty Empties Juni 2024 – Opgemaakte beauty producten

KIDS| BOB BALLOON DOUBLE PACK

KIDS| BOB BALLOON DOUBLE PACK

Veel ballonnen bevatten ongezonde stoffen. Om geen onnodig risico te lopen, raadt het Belgische Test Aankoop daarom aan ballonnen niet op te blazen met de mond, maar met een pompje. Bob Balloon van Goliath is zo’n gezond alternatief. Kinderen kunnen er zelf, op een veilige manier kleurrijke ballonnen mee blazen en grappige figuren maken. Sterre heeft de Bob Balloon Double Pack ontvangen en ze heeft zich flink ermee uitgeleefd haha. bobballoon2
bobballoon3Inhoud Bob Balloon Double Pack:
Een mondstuk, een ballonpomp met adapter voor de gewone en lange ballonnen, twintig gewone ballonnen, twintig lange ballonnen om figuren te maken, veertig linten, stickers om de figuren bijvoorbeeld ogen en een mond te geven en een handleiding.

bobballoon5
Het blauwe mondstuk is bedoeld voor de “gewone” ballonnen, je stopt het begin van de balloon in het gat en begin dan te blazen. Als je klaar bent pak je een lintje erbij en maak je via een goede stevige knoop de ballon dicht. Met de ballonpomp pak je een dunne lange balloon en ga je pompen tot de ballon klaar is, ook deze maak je vast via een lintje. Met de stickers die erbij geleverd worden kan je de ballon bijvoorbeeld een gezichtje geven. In de handleiding staan leuke how to’s om ballon figuren te maken (met de langwerpige ballonnen), dit is erg leuk voor bijvoorbeeld een kinderfeestje.

bobballoon6
“Met Bob Balloon biedt Goliath het ideale, gezonde alternatief. Nog nooit was een ballon opblazen voor kinderen zo veilig en gemakkelijk. Plaats de ballon in de mond van Bob Balloon en pomp of blaas op het veilige mondstukje. De lucht loopt niet terug, waardoor de ballon in een paar seconden is opgeblazen. Doe er het bijgeleverde lintje om, leg een strakke dubbele knoop en de ballon is klaar. Met de lange ballonnen kun je ook nog eens fantastische ballonnencreaties maken zoals een zwaard of een hond. In de winkels liggen vier variaties.”

bobballoon7
Het uiterlijk van Bob Balloon is erg leuk, kleurrijk en valt goed in de smaak bij kinderen. Ook maakt het ballonnen opblazen makkelijker en sneller om te doen (vooral bij die langwerpige ballonnen haha). Bob Balloon is bedoeld voor kinderen vanaf 5 jaar, en het opblazen kunnen de kids vast zelf doen. Ik vind alleen het vast maken met de lintje niet heel erg handig, dat moet je namelijk best op een snelle manier doen (anders loopt de ballon leeg) en daar moet je als ouder zijnde toch even bij helpen. Als ik kijk naar hoeveel plezier Sterre heeft gehad hiermee, vind ik het wel een aanrader. Ook de stickers die erbij zijn geleverd vind ik een leuk detail, zo word een ballon natuurlijk nog leuker!

– Bob Balloon: een mondstuk (verkrijgbaar in de kleuren rood, blauw, groen en oranje), tien ballonnen en tien linten. Adviesprijs: 4,99 euro.

– Bob Balloon Pump: een ballonpomp met adapter (afschroefbaar mondstuk) voor de gewone en lange ballonnen, tien gewone ballonnen, tien lange ballonnen om figuren te maken, twintig linten en een handleiding. Adviesprijs: 9,99 euro.

– Bob Balloon Double Pack: een mondstuk, een ballonpomp met adapter voor de gewone en lange ballonnen, twintig gewone ballonnen, twintig lange ballonnen om figuren te maken, veertig linten, stickers om de figuren bijvoorbeeld ogen en een mond te geven en een handleiding. Adviesprijs: 14,99 euro.

– Bob Balloon Party Set: vier mondstukken, veertig ballonnen en veertig linten. Ontzettend leuk voor verjaardagsfeestjes! Adviesprijs: 19,99 euro.

De producten van Bob Balloon worden onder andere verkocht bij de Intertoys en Bol.com

Is Bob Balloon ook iets voor jouw kindje(s)?
post signature
*Dit artikel bevat een product die is opgestuurd door een merk/bedrijf voor een eerlijke review.

Volg:

3 Reacties

 1. Dewi
  september 27, 2015 / 8:44 am

  wat hartstikke leuk denk dat mijn neefje dit helemaal tof vind :):)

 2. Sammy
  september 28, 2015 / 6:05 pm

  Deze heeft mijn zoontje ook is een hit hier soms word ik beetje gek van de ballonnen overal ha ha groetjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge