Nieuwe artikelen:

 • M.A.C STUDIO FIX TECH CREAM-TO-POWDER FOUNDATION

  M.A.C STUDIO FIX TECH CREAM-TO-POWDER FOUNDATION
 • MIJN TIPS OM BETER TE SLAPEN

  MIJN TIPS OM BETER TE SLAPEN
 • SWATCHES PINK GELLAC RUBBER BASE COVER

  SWATCHES PINK GELLAC RUBBER BASE COVER
 • THE COUCOU CLUB – COUCOU ROSE QUARTZ CLEANSING BRUSH

  THE COUCOU CLUB – COUCOU ROSE QUARTZ CLEANSING BRUSH
 • HÈRMES ROUGE HÈRMES SATIN LIPSTICK ROSE OASIS

  HÈRMES ROUGE HÈRMES SATIN LIPSTICK ROSE OASIS
 • NIEUW ESCADA SUMMER FESTIVAL

  NIEUW ESCADA SUMMER FESTIVAL
 • MIJN MOEDERDAG WISHLIST 2021

  MIJN MOEDERDAG WISHLIST 2021
 • NIVEA SUN UV GEZICHT

  NIVEA SUN UV GEZICHT
 • WEEKLY DIARY WEEK 17 2021

  WEEKLY DIARY WEEK 17 2021
 • NIEUW CLARINS SELF TANNERS

  NIEUW CLARINS SELF TANNERS

WAT DOE IK ZOAL ONLINE OP HET INTERNET

WAT DOE IK ZOAL ONLINE OP HET INTERNET

Rond mijn dertiende had ik voor het eerst een computer met internet. Ik weet nog dat inbellen een must was en dat ik van mijn ouders “maar” een uur per dag gebruik van mocht maken. Inmiddels zijn we jaren verder en ben ik nog steeds elke dag online te vinden. Niet alleen voor mijn werk, maar ik surf graag rond…maar wat doe ik dan zoal online op het internet?

Rond mijn negentiende ging ik op mijzelf wonen en kocht ik mijn eerste laptop en moest ik ook mijn eigen internet abonnement afsluiten. Nu jaren later werk ik vanuit huis en heb ik elke dag internet nodig. Naast mijn werk ben ik ook “druk” bezig met andere dingen.

Mijn blog is mijn werk en hobby, daar kan ik gewoon uren mee bezig zijn. Daarnaast heb ik een shopverslaving, ik hou dagelijks diverse webshops in de gaten of er al nieuwe items verkrijgbaar zijn. Dit zie ik een klein beetje als onderdeel van mijn werk, maar eigenlijk is het een excuus om te shoppen 😉 Verder maak ik gebruik van social media, al doe ik dat ook regelmatig via mijn mobiel. En in de avond als mijn vriend weer voetbal zit te kijken (of een film waar ik geen bal aan vind). Dan pak ik de laptop en ga ik Youtube video’s kijken of een avondje Netflixen.

Eigenlijk doe ik bijna alles online, op het internet. Van privé dingen tot aan mijn werk…en zelfs in mijn vrije tijd kruip ik nog graag achter mijn laptop om een beetje rond te surfen, andere blogs te lezen of leuke aankopen te doen. Soms mis ik wel de online dingen van vroeger zoals MSN & MSN Groups (zo ben ik begonnen met bloggen), maar er zijn nu zoveel andere leuke dingen voor terug gekomen. Het is vooral voor mijn werk belangrijk (bijvoorbeeld voor het uploaden van Youtube video’s en foto’s) dat mijn internet snelheid lekker mee werkt. Mocht je voor jezelf willen testen dan kan hier bij internetsnelheid testen KPN. Voor de mensen die zich zorgen maken dat ik te veel achter mijn laptop geplakt zit, wees gerust er zijn ook dagen dat ik genoeg andere dingen doe 😉

 

Hoeveel uur zijn jullie gemiddeld per dag online? En wat doen jullie dan zoal?

 

 

 

post signature

Volg:

3 Reacties

 1. december 12, 2017 / 3:19 pm

  Ik ben heel wat uren online op een dag, ik ben dan vooral veel met mijn blog bezig en op mijn mobieltje de social media accounts (zowel prive als van mijn blog) in de gaten houden.
  Jouvence onlangs geplaatst…Kneipp handcrème – AmandelbloesemMy Profile

 2. december 13, 2017 / 5:44 am

  Fijn om te lezen wanneer jij begonnen was met internetten!
  Hier nog een diehard 😉
  Het is zo leuk om hierdoor op de hoogte te blijven van de nieuwste trends, gadgets etc…..

  Xoxo

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge
Read previous post:
BEAUTY | NARS X MAN RAY OVEREXPOSED GLOW & POWERMATTE LIP PIGMENT

Sinds elke weken zijn de producten van NARS verkrijgbaar bij de Bijenkorf en daar zijn veel beautyliefhebbers natuurlijk mega blij...

Close