Nieuwe artikelen:

 • Daglichtlamp voor je make-up tafel

  Daglichtlamp voor je make-up tafel
 • Mijn ervaring met Kobo Plus

  Mijn ervaring met Kobo Plus
 • Tips voor het verwijderen van mee-eters

  Tips voor het verwijderen van mee-eters
 • Waarom tegels de beste keuze zijn voor in de badkamer

  Waarom tegels de beste keuze zijn voor in de badkamer
 • Wanneer moet ik op zoek gaan naar een trouwjurk?

  Wanneer moet ik op zoek gaan naar een trouwjurk?
 • Handige gadgets voor je huidverzorgingsroutine

  Handige gadgets voor je huidverzorgingsroutine
 • Atelier des Ors Pink Me Up

  Atelier des Ors Pink Me Up
 • Last van droge handen? Hier een aantal tips om je handen te …

  Last van droge handen? Hier een aantal tips om je handen te verzorgen
 • Een vakantiehuis kopen in Spanje

  Een vakantiehuis kopen in Spanje
 • Tip | Clay And Glow Multi-Masking Set (limited edition)

  Tip | Clay And Glow Multi-Masking Set (limited edition)

FOOD | SPEKKOEK VAN HOMEMADESPEKKOEKEN.NL + KORTINGSCODE & WIN

FOOD | SPEKKOEK VAN HOMEMADESPEKKOEKEN.NL + KORTINGSCODE & WIN

Op Instagram volg ik al een tijdje het account van HomeMadeSpekkoeken.nl en bij elke nieuwe foto zit ik alweer kwijlend achter mijn mobiel. Vorige week kreeg ik een berichtje of ik misschien wilde samenwerking en binnen een paar dagen had ik al wat lekkers in huis! Het leuke is dat ik jullie ook een kortingscode mag aanbieden en er is zelfs een leuke winactie….

Zaterdag kwam er een pakketje binnen van Home Made Spekkoeken met daar in twee keer een kwart spekkoek. Bij het openmaken van de doos komt er al een heerlijke geur tegemoet, ik krijg gelijk trek!

Spekkoek is een cake uit de Indische keuken en wordt laagje voor laagje gebakken, het is dus best tijdrovend om zoiets lekkers te maken. Ik heb jaren geleden wel eens een poging gewaagd, maar ben snel afgehaakt 😉 Soms koop ik wel eens een klein stukje in de supermarkt of neem ik het als toetje bij de wok, ik ben erg benieuwd of ik verschil ga proeven qua smaak.


Boven op de spekkoeken ligt een foldertje met daarop weer de prachtige foto’s die ik ook regelmatig op Instagram voorbij zie komen en waarop Laura (de eigenaresse) op te zien is. De spekkoek is minimaal 5 dagen houdbaar, bewaren op kamertemperatuur. Mocht je nog een stuk spekkoek over hebben (of willen bewaren) dan is invriezen ook mogelijk.

Omdat ik niet wilde dat wij gelijk alles zouden op eten (ik weet hoe het hier in huis gaat als iets lekker is haha), heb ik voor de zekerheid van beide stukken een deel in de vriezer gedaan.
Laura maakt niet alleen maar originele spekkoek, ze heeft ook verschillende smaken. Ik heb een kwart met aardbei ontvangen en een kwart pandan. Op de website staan nog meer smaken zoals: Crazy Coconut, Crunchy Choco, Fruity Banana, Raspberry Pink, Salted Caramel (die lijkt mij ook mega lekker), Sweet Vanilla & Tipsy Malibu. Je kan er voor kiezen om een hele of een halve spekkoek te kopen. Soms zijn er ook speciale aanbiedingen zoals het kopen van een punt, hou daar voor de Facebookpagina van Home Made Spekkoeken zeker goed in de gaten.Wij hebben het afgelopen weekend alle drie lekker zitten smullen van beide spekkoeken! Ik had verwacht dat pandan onze favoriet zou zijn, maar ik vind de aardbeien spekkoek net wat lekkerder…eigenlijk kan ik niet kiezen. Ik had van beide een stuk afgesneden om lekker van te smikkelen, maar dit was zo op! Gelukkig ben ik zo verstandig geweest om nog wat in te vriezen voor een volgende keer 😉

Spekkoek is lekker om te eten bij een kop thee/koffie, als tussendoortje of bijvoorbeeld in plaats van een stuk cake/taart bij een verjaardag.


Een halve spekkoek kost €10,95 en een hele spekkoek kost €19,95 met de kortingscode Pinkit krijg je t/m 7 juni 2018 15% korting op je bestelling.

Heb je nu ook zo’n zin in spekkoek gekregen van HomeMadeSpekkoeken.nl? Dat komt goed uit, want op mijn Instagram kan je kans maken op een hele spekkoek (smaak naar keuze). Check dus snel de spekkoek foto op mijn account Pinkitnl en lees hoe je kan mee doen aan deze lekkere winactie.

 

 

post signature
*Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen van een merk/bedrijf.

Volg:

4 Reacties

 1. Tonnia
  juni 4, 2018 / 9:14 am

  lekker hoor dat lust ik ook wel

 2. Laura
  juni 4, 2018 / 2:43 pm

  Super leuk en mooi artikel!

 3. chucky1012
  juni 4, 2018 / 9:08 pm

  Yummie 👌
  Ik hou van spekkoek met een groot glas gevuld met tjendol.
  Doe heel graag mee met je winactie

  Xoxo

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge